Welkom bij de Moderators!
Hier kun je allerlei tips en informatie vinden om jouw weblog zo mooi mogelijk te maken.

We bieden graag hulp als je ergens niet uitkomt en hebben zelfs een header-service dienst!
 
Snuffel lekker rond op onze weblog, er is van alles te vinden.
Prikbord
Vragen over Borsatoweblog? Stel ze op het prikbord.
Gastenboek
  
Eerste Hulp Bij Layouts Maken
Klik op het plaatje om direct naar
de log EHBLM te gaan.
Weblog van de Maand


Wie zijn wij?

 
Wat doen wij?
Header
Klik hier om een header te bestellen:

Mailen
Klik hier om ons een vraag te stellen:
Verrassing van Marco voor de moderators.
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Moderators
Leeftijd: 116 jaar
Uitgebreid profiel
Klokje
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Zoeken
De V is van...

De V is van....

Valentijn!Het is bijna 14 februari dus vonden wij het leuk om deze week een logje te maken over Valentijn.

Wie zou jij graag verrassen met Valentijn met een kaartje of bloemetje?
Heb jij een stille liefde? Of wil je juist je vriendin verrassen die er altijd voor je is?

Vertel het ons in een leuke log of plaats een mooie foto van jouw Valentijn.

Ben je benieuwd naar onze Valentijns logjes?
Je vindt ze hier: Corine, Marja en Imke

Met veel liefde kijken we uit naar jullie logjes!

Liefs,
Yaiza, Corine, Marja en Imke


 
In het Zonnetje


We zitten alweer een tijdje in de winter en dit leek ons een mooi moment om op Borsatoweblog weer eens iemand in het Winterzonnetje te zetten!

Vorige keer stond Bastiaan in het zonnetje.
En deze keer is de gelukkige…..Annemieke is een hele leuke, gezellige en actieve logger en is regelmatig op Borsatoweblog te vinden.
Annemieke houdt de verjaardagen bij van de loggers, ook heeft ze een heleboel recepten op haar log staan en ze doet ook gezellig mee met het ABC! 

Dit alles vinden wij een hele goede reden om Annemieke eens in het Zonnetje te zetten, lezen jullie mee!Stel je eens voor Annemieke, wie ben jij, wat zijn je hobby's?
Mijn naam is Annemieke Nobels. Ik ben geboren op 11-07-1973. Ik ben samen met mijn moeder woonachtig in Leiden, en hebben veel plezier samen. Mijn 1ste hobby: Loggen, logjes zet ik online op Borsato-Weblog, meestal fijne berichten, ook vervelende berichten. Ik kan mijn hart luchten op de Borsato-Weblog en dankzij de reactie's kom ik er altijd weer doorheen. Mijn 2de hobby: Marco Borsato. Ik volg alle berichten van onze Marco en dankzij de Marco Borsato en Tifosi di Marco Borsato-Nieuwsbrief, blijven wij op de hoogte. Mijn 3de hobby: Musicals. Ik ga samen met mijn moeder graag naar Musicals van Joop van den Ende / Albert Verlinde. Wij zijn inmiddels voor de 2de keer naar Beauty and the Beast gegaan en gaan in Februari voor de 2de keer naar The Bodyguard in Utrecht toe. Ik mag ook graag luisteren naar de Musical-Liedjes van de verschillende musicals. Mijn 4de hobby: Puzzelen, ik maak met veel plezier: Filippine, Leg-Puzzel, Sudoku, Woord-Zoeker van Denk-Sport oplossen.
 
 Wanneer en waarom ben je lid van de fanclub geworden?
Ik ben sinds Oktober 2007 lid geworden van de Fanclub en tegelijkertijd een Borsato-Weblog begonnen, omdat ik op de hoogte wil blijven van Marco. Ik wilde meekijken, wat onze Marco allemaal mag beleven in zijn drukke agenda.
 
Je logt sinds 2007 en wat heeft jou ertoe gezet een Borsato Weblog te starten?
Ik wilde kijken of het loggen een fijne hobby zou zijn en ik heb gelijk een Borsato-Weblog opgemaakt. In het begin was ik helemaal niet handig met loggen. Ik ben blijven oefenen en kreeg steeds meer handigheid in het loggen. Ik wilde in contact komen met Borsato-Fans en daarmee contacten blijven onderhouden. Ik heb inmiddels verschillende gezellige vrienden op Borsato Weblog en ben verslaafd aan loggen, kan bijna geen dag meer zonder loggen.
 
Hoe vaak ben je te vinden op Borsato Weblog?
Ik ben bijna elke dag, meerdere keren te vinden op de Borsato-Weblog. Er gaat bijna geen dag voorbij, zonder te kunnen loggen.

  Als je op Borsato Weblog bent, waar kijk je dan als eerste naar?
Ik ga altijd allereerst op zoek naar de Bezoekers Op De Weblog, vooral zodra Marco ook online is gekomen. Mocht Marco niet online zijn, dan ga ik op zoek naar de updates, die zijn geplaatst op de Borsato Weblog.

  Waarover log je graag en waar haal je de inspiratie vandaan?
Ik mag heel graag loggen over Musicals, omdat ik daar samen met mijn moeder veel plezier aan mag beleven. In de afgelopen jaren, hebben wij er vele mogen bewonderen en kijken uit naar The Bodyguard en daar komt in April 2016 natuurlijk nog Sk bij.

  Je maakt verjaardagslogjes, hoe kwam je op het idee?
Ik vind het altijd fijn om meerdere keren een felicitatie te krijgen voor mijn verjaardag. Ik ben daarmee op het idee gekomen, om elke dag op zoek te gaan naar de jarigen op de Borsato-Weblog, in de vorm van gekleurde ballonnen. Ik wilde iedereen, exact hetzelfde gevoel geven bij het in ontvangst nemen van de felicitaties. Iedereen wil graag op zijn verjaardag een felicitatie ontvangen.

  Wanneer ben je met die verjaardagslogjes begonnen?
Ik ben in april 2009 begonnen met het maken van de Jarigen-Logs.

  Maak je wel eens gebruik van de rubriek ‘kijk mee met de fans’? Waarom wel/niet?
Ik wilde er verleden jaar gebruik van maken, van de functie: Kijk Mee Met De Fans, maar iedere keer, zodra ik een foto wil plaatsen, is het een gigantische foto op de Borsato-Weblog en krijg ik de foto niet kleiner in beeld, daarna heb ik het niet meer gebruikt, maar kijk met veel plezier naar de verschillende foto's.
 
  Wat is jouw eerst gemaakte header?
Ik ben helemaal niet handig met het maken van een Header. Ik heb er dankzij Manuela Engelen meerdere mogen ontvangen en zij heeft mij daar heel blij mee gemaakt.

  Welke header vind je zelf het mooist die je ooit hebt gekregen en waarom?
Ik heb er verschillende gehad, degene die er al een tijdje bovenaan staat, vind ik de mooiste, omdat er Moppie's Plaza staat, en dat is mijn konijn, die is overleden aan een Melkklier-Tumor, met 6 uitzaaiïngen in de longen.

 
Wat is je meest bijzondere foto samen met Marco en waarom?
Ik kijk altijd met veel plezier terug, aan de foto-sessie van de fanclubdag in 2003. Ik heb in 2003 mijn vader verloren aan een hartstilstand. Ik mocht tijdens de fanclubdag in 2003 met Marco op de foto. Het rolletje moest verwisseld worden en ik mocht blijven staan. Ik vertelde aan Marco dat dit het eerste uitje was, na een verdrietige periode en Marco hield mij stevig vast, wat een fantastisch gevoel heeft Marco mij daarmee bezorgt.  Wat zijn jouw favoriete nummers van Marco?
Hoeveel Ik Van Je Hou, Samen Voor Altijd.

  Wat vind je van het album ‘Evenwicht’?
Ik vind 'Evenwicht' een prachtig album, die niet mag ontbreken aan mijn Borsato-Collectie vooral met de Documentaire erbij.

  Welk liedje vind je het mooist van het album ‘Evenwicht’?
Ik krijg iedere keer weer kippenvel van 'Kleine Oneindigheid'.

  Met welk foto bewerkingsprogramma werk je?
Ik heb nooit gebruik gemaakt van een Foto Bewerking-Programma, omdat ik helemaal niet zo handig ben met het bewerken van de foto's. Mocht ik een foto willen bewerken, dan ga ik naar de Fotiek van der Horst in Leiden.

  Heb je tips voor andere loggers?
Ik wil alle loggers die in het verleden een Borsato-Logje hebben aangemaakt en er vervolgens niets mee doen, toch adviseren om te loggen, want er ontstaan vriendschappen.

  De tweede reeks van Symphonica in Rosso begint weer deze maand. Ga je ook naar een concert? 
Ben je naar de eerste reeks concerten geweest?

Ik ga in 2016 niet naar Symphonica in Rosso. Ik ben in 2015 naar Symphonica in Rosso gegaan in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wat een fantastisch Symphonica-Avond, met zijn allen in het Rood, zo'n prachtig gezicht.

  Wat wil je graag nog even zeggen?
Ik wil de Fanclub-Leden en de Moderators bedanken, dat zij mij 'In Het Zonnetje' hebben gezet. Wat bijzonder om mee te mogen maken.

Zijn jullie ook zo benieuwd geworden naar de weblog van Annemieke? 
KLIK HIER om snel een kijkje te nemen!

Groetjes,
Yaiza, Corine, Imke en Marja  
De U is van.......
De U is van...UITJE!!!

Wat is jouw favoriete uitje?
Is dat een dagje naar de dierentuin, een dagje winkelen, een dagje vliegtuigen spotten.........

We zijn heel benieuwd naar jullie uitjes!

Vertel het ons in een leuke log of plaatst een mooie foto van je favoriete uitje!

Ben je benieuwd naar onze uitjes? 
Je vindt ze hier: Imke en Marja.

Wij kijken uit naar al jullie logjes!

Liefs,
Yaiza, Corine, Imke en Marja

 
We hebben een winnaar!
Wat een leuke reacties hebben wij ontvangen op onze Prijsvraag log
Er kwamen dan ook heel veel leuke logjes voorbij.Monique haar droomprijs is om eens achter de schermen bij Marco te kijken tijdens een concert! Dat zou zeker een hele mooie prijs zou zijn!
Wie weet komt hij nog eens uit.

Lisanne had ook al zo’n leuke log gemaakt met haar droomprijs, namelijk hardlopen met Marco samen aan het strand van Texel. Wij zien jullie al lopen samen, maar wie zou dan de sprint winnen?

En dan de log van Bea, ook al zo’n leuke! Bea hoopt ooit nog eens Segway les te krijgen van Marco en dan samen scheuren door de Ziggo Dome of door Marco zijn tuin.

Zo waren er heel veel leuke P logjes!
Dank jullie wel allemaal, wij vonden het erg leuk dat jullie zo massaal hebben mee gedaan!!Maar de leukste log was voor ons toch de log van Annelies.
Zij kleurt altijd nogal rood op de foto’s van Marco, want ze krijgt het altijd bijzonder warm van binnen en van buiten als ze met Marco op de foto mag.
Ze zou zo graag eens op de foto willen met Marco zonder rode wangen.
Nou lieve Annelies, we gaan proberen die wens uit te laten komen!


Jij bent de winnaar van  de P(rijsvraag) log!

Wanneer dit plaats gaat vinden en waar weten we nog niet maar we nemen uiteraard contact met je op!
Veel plezier met je gewonnen prijs en we zien je stralende foto natuurlijk graag terug op je weblog.

Liefs van ons allemaal.


 
De T is van......
De T is van...

Deze week hebben wij gekozen voor:

Tifosi!!!Zijn jullie ook zo blij met de postbode deze week?
Welk artikel vind jij het mooist en wat lees je als eerste als de Tifosi op je mat valt?

Vertel het ons in een leuke log en plaats een mooie foto erbij, dat vinden wij altijd leuk!!Geef je logje de titel "De T is van..."

Natuurlijk doen wij ook deze week weer gezellig mee met dit leuke ABC!
Je vindt ze hier  CorineMarja, Imke

Wij kijken uit naar jullie logjes!
Veel succes en vooral veel logplezier!

Volgende week vrijdag 29 januari volgt alweer de letter U !!

Liefs,
Yaiza, Corine, Marja en Imke


 
De S is van.......


.................Symphonica In Rosso

Nu februari wel heel dichtbij komt en wij haast niet meer kunnen wachten, zijn wij benieuwd of jullie erbij zijn!Met wie ga jij genieten? Kon jij de verleiding ook niet weerstaan om nog een keer te gaan? Of misschien wel meerdere keren of juist helemaal niet?

Vertel het ons in je log en/of plaats er een leuke foto bij van bijvoorbeeld je rode outfit.
Wij zijn erg benieuwd naar jullie Symphonica in Rosso logjes!Ben je benieuwd of wij erbij zijn?
Neem dan een kijkje op onze Symphonica in Rosso logjes CorineMarja en Imke.

Wij hebben er onwijs veel zin in!

Liefs,
Yaiza, Corine, Marja en Imke


 
De R is van...
Alweer de tweede vrijdag in het nieuwe jaar! We zijn al een heel eind met het alfabet. Wij vinden het super leuk dat jullie nog steeds gezellig met ons mee doen!

Deze week zijn we aangekomen bij de letter R.

De R staat deze week voor Reizen!


Wat was jouw mooiste reis of welke (droom)reis zou jij eens willen maken?
Of hebben jullie elk jaar een vaste bestemming voor jullie reis?
Vertel het ons in een leuke log en plaatst er een mooie foto bij van jouw (droom)reis!Ben je benieuwd naar onze reis logjes? Vlieg er via hier naar toe  Yaiza, Marja en Imke.

Wij kijken uit naar al jullie reis logjes!
Onze reis is al geboekt!

Liefs,
Yaiza, Corine, Marja en Imke


 
De Q is van
Quote!

Maar op deze allereerste dag van het nieuwe jaar, willen we jullie uiteraard eerst graag een heel GELUKKIG, LIEFDEVOL en GEZOND 2016 toewensen!De Q is dus van Quote!
Soms zeggen kleine stukjes tekst meer dan 1000 woorden.
Soms kan een kleine Quote je net dat duwtje in de rug geven om toch door te zetten, of je op een andere manier naar een bepaalde situatie laat kijken.
Wij als Team, vinden dit bijvoorbeeld een hele mooie Quote!

  Heb jij ook een mooie Quote? Eentje die je op het lijf geschreven is, of waar je op bepaalde momenten kracht, steun of voldoening uit haalt?
Wij zijn er heel benieuwd naar en zouden het leuk vinden als je hier een logje over maakt.

Ben je benieuwd naar onze Quote's?
Neem dan een kijkje op onze weblogjes.

Liefs Yaiza, Imke, Marja en Corine

De P is van............


Misschien heb je nu zoiets van: WAT? Nog een prijsvraag!
Ja hoor, naast alle leuke prijsvragen op Borsato.nl,  is er ook op Borsatoweblog een leuke prijsvraag voor jullie!
Op deze mooie 1ste Kerstdag maak je dus gewoon kans op het winnen van twee prijzen! Hoe leuk is dat!

En omdat het vandaag 1ste Kerstdag is en velen van jullie vast de gezelligheid bij familie of vrienden op zullen zoeken, lekker uit eten gaan, of misschien zelf wel een huis vol met gezelligheid hebben, geven we jullie tot 29 december 18:00 uur de tijd om deze prijsvraag te maken!

De letter P is dus van Prijsvraag en aan een Prijsvraag zit altijd een leuke prijs gekoppeld. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Een aantal favoriete prijzen in Borsatoland zijn bijvoorbeeld een lekkere HighTea met Marco, een ritje met Marco in de Porsche en niet te vergeten en misschien wel de meest felbegeerde prijs ‘Varen met Marco’.
We kunnen ons dan ook helemaal voorstellen dat je deze prijs ook heel graag een keertje zou willen winnen, maar helaas is dit niet het geval bij deze prijsvraag!

Waar wij eigenlijk ontzettend benieuwd naar zijn is:
‘Wat is jouw ULTIEME PRIJS’ om te winnen!

Dat kan dus van alles zijn: een zak met geld, een auto, je trouwdag overdoen, met Marco een beschuitje eten en ga zo maar door!
Beschrijf in een leuke log wat jouw ULTIEME PRIJS is!
Geef je logje de titel 'De P is van..........' en laat je fantasie en creativiteit de vrije loop! Plaats er leuke foto’s, filmpjes bij (beide mag natuurlijk ook) en laat ons meegenieten en verrassen met jouw ULTIEME PRIJS.

Marco zal het leukste en origineelste logje uitkiezen en belonen met een leuke prijs! Wat dat zal zijn, blijft nog even een verrassing!
Doen jullie mee?
 
 
FIJNE FEESTDAGEN!!

Liefs,
Yaiza, Imke, Marja en Corine

 
De O is van.......
We zijn alweer bij de letter O aangekomen en deze letter staat in het teken van....

................ONTSPANNING!
Geef je logje de naam "De O is van...."

Hoe ontspan jij je?

Doe je dit door met een vriend/vriendin naar de sauna te gaan.....


 
.......met een deken op de bank tv kijken, middagje shoppen of kokkerellen?Er zijn heel veel activiteiten om je te ontspannen.
Wij vinden het leuk om te lezen waar jullie je ontspanning in vinden.

Ben je benieuwd waarbij wij ons ontspannen?
Neem dan een kijkje bij onze logjes: Imke en Marja

Wij kijken uit naar jullie logjes!

Liefs,
Yaiza, Corine, Imke en Marja


 
"Je ziet al veel te lang geen licht
Ook al schijnt de zon"