Welkom bij de Moderators!
Hier kun je allerlei tips en informatie vinden om jouw weblog zo mooi mogelijk te maken.

We bieden graag hulp als je ergens niet uitkomt en hebben zelfs een header-service dienst!
 
Snuffel lekker rond op onze weblog, er is van alles te vinden.
Prikbord
Vragen over Borsatoweblog? Stel ze op het prikbord.
Gastenboek
  
Eerste Hulp Bij Layouts Maken
Klik op het plaatje om direct naar
de log EHBLM te gaan.
Weblog van de Maand


Wie zijn wij?
 
 

 

Wat doen wij?
Header
Klik hier om een header te bestellen:

Mailen
Klik hier om ons een vraag te stellen:
Verrassing van Marco voor de moderators.
Nieuws van Marco
De zomervakantie zit erop en de voorbereidingen voor Symponica in Rosso zijn in volle gang. Ik heb er ontzettend veel zin in! Ga ik jou daar ook zien moderators?
Profiel
Naam: Moderators
Leeftijd: 115 jaar
Uitgebreid profiel
Klokje
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Hoi Sabine, dank je wel...
21:24, 28 aug 2015
Hoi Sabine, dank je wel...
21:20, 28 aug 2015
Een hele grote stap, en...
19:51, 28 aug 2015
Wat een heerlijke foto...
19:43, 28 aug 2015
...
19:39, 28 aug 2015
Wat leuk voor je!...
19:34, 28 aug 2015
Lijkt me ook heel erg...
19:31, 28 aug 2015
Pina Colada is ook mijn...
19:27, 28 aug 2015
...
19:23, 28 aug 2015
Zo!!! Dat is wel extreem...
19:19, 28 aug 2015
Zoeken
Veranderingen binnen de moderators


Werken bij de moderators is, net als bij de fanclub en de helpende handjes, een hele leuke, maar ook een serieuze vrijwillige baan waar veel tijd en energie in gaat zitten. Er wordt best veel van je verwacht, waarbij je initiatief moet tonen en er helemaal voor moet willen gaan samen met je collega’s.

Iedereen heeft zijn eigen taken, maar ook gezamenlijke taken en dan komt het neer op teamwork. We denken mee met de loggers, geven tips, lossen problemen op, beantwoorden vragen. We hebben de header- en handtekeningservice, lezen veel logjes en reageren daar regelmatig op. We doen nog zoveel meer, dingen die jullie niet altijd zien. Achter de schermen zorgen we ervoor dat alles draaiende blijft.Helaas heeft Bernadette een poosje geleden ons team verlaten.
Dit vonden wij heel erg jammer, maar respecteerden natuurlijk haar keuze.
Dit betekende dat we met ons drietjes veel meer werk te verzetten hadden. Zeker als er iemand op vakantie is, of zelfs 2 van de 3 zoals afgelopen periode, komt het neer op 1 moderator en dat is dan toch best hard werken.
 Daarom wordt ons team uitgebreid en krijgen we versterking van......
....Imke en daar zijn wij erg blij mee!
De komende periode gaat Imke zich de taken van de Moderators helemaal eigen maken en kijken hoe het haar bevalt.
Zijn jullie ook zo benieuwd wie Imke is?

Graag stelt Imke zich hier aan jullie voor:

Hoi, mijn naam is Imke van Cleemputte 41 jaar jong. Trotse moeder van twee mooie meiden, Kim en Eva. Samen met mijn lieve man Kevin wonen wij in het mooie Zeeuwse land, vlakbij het strand waar ik dan ook graag ben.

Mijn werk is lekker thuis want ik heb een eigen pedicure salon. Ideaal om je eigen tijd in te delen en dus ook voor mijn leuke hobby Marco.
 Ik ben al heel wat jaren fan van Marco en probeer zoveel concerten bij te wonen. Mijn eerste echte concert was in de Kuip in 2002 . Daarna was ik natuurlijk helemaal verkocht. Hoe heerlijk is het als je op een avond samen met vriendinnen kan genieten van mooie muziek, kan lachen ,huilen ,springen, dansen klappen, meezingen.

In het begin vond ik een log maken nog niet zo eenvoudig maar door veel te oefenen lukte het steeds beter.
Ik vind het dan ook super leuk dat ik vanaf nu ook mee mag helpen met het team van moderators.

Zijn jullie nieuwsgierig naar mijn verdere leventje ?
Kom dan gerust eens een kijkje nemen op mijn weblog.

Liefs ImkeWelkom bij de moderators lieve Imke!

Liefs,
Yaiza, Corine en Marja

Wil je ook een Header in SIR Stijl?
Het aftellen naar SYMPHONICA IN ROSSO is voor ons en voor vele van jullie begonnen! En zo zachtjes aan zijn de voorbereidingen voor het vinden van leuke RODE shirtjes, blouses, broeken, sieraden, schoenen enz. in volle gang! Het kan ons dus eigenlijk niet snel genoeg gaan voordat het Ziggodome prachtig en hartverwarmend ROOD kleurt! Maar helaas, we moeten toch echt nog een week of 9 geduld hebben!

Maar om alvast lekker in de stemming te komen hebben we onze weblog alvast een ander jasje gegeven en hebben we onze header in SYMPHONICA IN ROSSO stijl gestoken.Nu kunnen we ons zo voorstellen dat dit je ook erg leuk lijkt en ook graag een nieuwe header in SIR stijl of gewoon naar je eigen idee boven je weblog zou willen hebben! Misschien ben je heel handig met knutselen, maar we willen je daar ook heel graag mee helpen! Dus heb je een leuke foto of een andere afbeelding die je graag in je header verwerkt wilt hebben,klik dan op de headerservice dan gaan wij voor je aan de slag!Misschien denk je nu wel, ik heb nog niet zo lang geleden een nieuwe header aangevraagd...
Dit geeft helemaal niets! Wij begrijpen hoe leuk het is om
je weblog geregeld van een nieuw jasje te voorzien.

Zou je tot slot ook graag met een mooie (bijpassende) handtekening je log af willen sluiten? Ook hiermee willen we je heel graag mee van dienst zijn!
 
We zien jullie mailtjes met veel plezier tegemoet!

Liefs
Yaiza, Marja en CorineIn het Zonnetje
De zomervakantie is inmiddels in volle gang en hopelijk heeft augustus nog meer prachtige en zonnige dagen voor ons in petto.
 Het leek ons een mooi moment om op Borsatoweblog weer eens iemand in het Zomerzonnetje te zetten!


Vorige keer stond Maud in het zonnetje.
En deze keer is de gelukkige…..
 
Martine is een hele leuke, gezellige en heel actieve logger! Dagelijks is Martine op Borsatoweblog te vinden en wanneer zij een ander logje bezoekt dan laat ze altijd een lieve, opbeurende of grappige reactie achter!
Maar zelf schrijft Martine ook heel vaak mooie, grappige of openhartige logjes. En laten we de prachtig geschreven gedicht niet vergeten! Want ook hiervoor moet je ook op de weblog van Martine zijn!

 
Dit alles vinden wij een hele goede reden om Martine eens in het Zonnetje te zetten, lezen jullie mee!

  
Vertel eens wat over je zelf Martine;
Ben je getrouwd, heb je kinderen, wanneer vier je je verjaardag? Dit zijn zomaar wat kleine dingetjes die we heel graag van je zouden willen weten.
Ik ben Martine Smolders woonachtig te België (om iets preciezer te zijn op enkele kilometers van Hasselt). Ik ben jarig op 1 april (echt geen grap) en mijn geboortejaar is 1968!
 
Ik ben 23 jaar getrouwd met Marc.
Hoewel we nog 2 jaar moeten wachten op ons 25 jarig jubileum, vieren we dit jaar toch al een beetje dat we reeds 25 jaar een koppel zijn. Samen hebben we 2 kinderen: Liesbeth, die net 16 geworden is (zie logje Sweet Sixteen) en Frédéric die in het najaar 13 wordt.
Sinds de geboorte van de oudste werk ik thuis en zorg ik voor het reilen en zeilen van het huishouden. Vervelen doe ik me nooit.
 
Je bent één van onze gezellige Belgische loggers! Hoe ervaar je dit?
Eigenlijk merk je geen verschil omdat je bij het loggen communiceert via geschreven taal. Vind het eerlijk gezegd toch wel leuk dat er een paar Belgische loggers zijn, ook al zijn ze schaars.

Zijn er verschillen tussen Belgische en Nederlandse fans?
Natuurlijk hoor je onmiddellijk een verschil als je Belgen en Nederlanders hoort praten. Maar zoals ik al zei op de weblog is dat niet echt merkbaar....hoewel ik sommige uitdrukkingen wel grappig vind maar dat is voor jullie wellicht hetzelfde! Het grappigste wat ik tot nog toe hoorde was ....een bakkie doen. Bij ons noemen ze dat ....op de koffie komen.
Ook wel speciaal vind ik de bammetjes....onze boterhammetjes !
Een verschil is natuurlijk ook dat de Belgische fans meestal meer kilometers moeten maken om naar een concert van Marco te gaan maar dat vind ik persoonlijk niet erg.

De mobiele versie van Borsato Weblog is onlangs online gegaan, heb je deze al gezien en/of misschien al een beetje mee geoefend? Zo ja, wat is je eerste indruk van de mobiele versie? En denk je dat je er veel gebruik van zal maken?
Ik heb er persoonlijk nog geen gebruik van gemaakt en denk ook niet dat dat vlug gaat gebeuren. Om te beginnen ben ik echt niet handig met dat soort dingen. Gelukkig ben ik veel thuis zodat ik lekker vanuit m'n luie stoel kan loggen. Als ik dan eens wegga heb ik niet zo meteen de behoefte om nog eens met de weblog bezig te zijn....hoewel, af en toe eens piepen of er reacties zijn of nieuwtjes onder de zon moet wel kunnen.

Heb je naast het schrijven van logjes nog meer hobby’s?
Muziek beluisteren en naar concerten gaan.In volgorde:
Marco Borsato,
Eros Rammazotti,
Robbie Williams,
George Michael,
Meatloaf,
Jon Bon Jovi,
Christina Aguillera,
Lady Gaga.
Ik hou van heel veel soorten muziek van de 90's, 80's, 70's, 60's, 50's zolang het maar bekend in de oren klinkt.
Graag kook ik voor m'n gezin maar ook voor vrienden en familie.
Ik hou erg veel van bloemen en planten en heb best wel groene vingers.
Voor de beweging dans ik graag en probeer ik dagelijks te fietsen.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
Dat wordt moeilijk want ik ga meestal (veel te) laat slapen.
Ben een echt nachtraafje. Maar eens ik naar dromenland vertrokken ben en zo tegen de ochtend laat je me best maar slapen want ik heb een echt ochtendhumeur.

De vakantie is inmiddels in volle gang, heb je zelf ook nog plannen deze zomer?
Hoewel we (sinds de geboorte van de kinderen) niet meer echt op vakantie gaan kunnen we ons thuis allemaal perfect vermaken. Toegegeven als het zonnetje schijnt lukt dat iets beter maar ook bij slecht weer is er van alles en nog wat te doen. We gaan gewoon lekker verder met luieren, uitstapjes maken, wat vaker uit gaan eten. Meestal staan we op en zien we wel wat de dag ons brengt.
Ik weet er is zoveel moois te zien op deze wereld maar ik slaap liever in m'n eigen bedje.

Wanneer en waarom ben je lid van de fanclub geworden? En sinds wanneer ben je gaan loggen?
Ik ben lid geworden in januari 2012 en ben gestart met m'n weblog in november 2012.

Wat heeft jou ertoe gezet een Borsato Weblog te starten?
In het begin was ik veeleer een stille fan. (In de periode van 1999 tot 2009)
In 2009 ben ik voor het eerst naar een Wit Licht concert geweest in het Sportpaleis.
Tja en toen was de trend gezet en ben ik regelmatig naar alle shows gegaan die volgden .Eerst in eigen land en later ook in de naburige nederlandse steden. Had ik vroeger niet voor mogelijk gehouden dat ik zomaar even de grens zou oversteken. Lang leve de GPS !!!
Op een bepaald moment leek het me leuk om uit de anonimiteit te treden en in contact te komen met mensen die dezelfde passie delen namelijk de muziek van Marco !

 Hoe vaak ben je te vinden op Borsato Weblog?
Dagelijks maar hoe vaak per dag dat varieert.

Als je op Borsato Weblog bent, waar kijk je dan als eerste naar?
Vooreerst naar de laatste updates en naar de laatste nieuwtjes over Marco natuurlijk!

Waarover log je graag over en waar haal je de inspiratie vandaan?
Ik log over de dingen die me bezig houden zowel de leuke als de minder leuke. Ik vind het bijzonder leuk dat ik mijn ei kwijt kan op de weblog.
Daar gaat het voor mij hoofdzakelijk om.

Is er misschien iets wat je mist of graag anders zou zien op Borsato Weblog?
 Ik kan zo snel niets bedenken.

Wat is je meest bijzondere foto samen met Marco en waarom? 
De eerste foto blijft toch wel de meest bijzondere !
Hij is gemaakt tijdens de Opening van de Nationale Sportweek in Tilburg (april 2013)


Ook bijzonder vind ik deze van mezelf met Marco en m'n 2 kids.
Hij is genomen tijdens de Signeersessie van Duizend Spiegels in de Mediamarkt van Hasselt.Wat zijn jouw favoriete nummers van Marco?
Slaap Maar, Laat het Los, Voorbij.
 Van de uptempo nummers Binnen en Wit Licht
Van de iets mindere bekende nummers vind ik Maskers Af wel bijzonder en van Als De Wereld Van Ons Is wordt ik gewoonweg héél erg blij !

Ben je het afgelopen jaar nog naar de Borsato Bingo of Fanclubdag geweest?
Niet naar de Bingo wel naar de FCD.

In het najaar start Marco met Symphonica in Rosso, zien we jou ook nog bij één de concerten en zo ja, met wie?
Tuurlijk wel !
Dit wil ik niet missen.
De editie van 2006 heb ik enkel meegemaakt op DVD.
Eerst ga ik met m'n man en 2 kids.
Voor deze show heb ik super zitplekjes kunnen bemachtigen.
M'n man vindt het helemaal super dat ook Zucherro van de partij gaat zijn.
De dag nadien plannen we om Amsterdam een beetje te gaan verkennen.
De tweede keer wordt een moeder-dochter uitje en gaan we voor de staanplekjes.
En de laatste keer ga ik in 2016 met m'n zoontje genieten van de Matinee voorstelling.Zo heeft ieder op die manier wat wils en voor mij wordt dat dus 3 keer anders genieten.

Heb je nog tips voor andere loggers?
Ik merk al een verschil sinds mobiel loggen mogelijk is, maar het zou leuk zijn als er terug meer gelogd zou worden. Lekker meer bedrijvigheid in het gezellige clubje.

Wat wil je graag nog even aan ons kwijt?
Een dikke pluim voor jullie moderators (en natuurlijk ook fanclub) om wat jullie allemaal mogelijk maken en dat jullie zich zo belangloos inzetten. En ik ben vereerd dat jullie me in het zonnetje wilden zetten. Dank jullie wel !!!!

Zijn jullie ook zo benieuwd geworden naar de weblog van Martine? 
KLIK HIER om snel een kijkje te nemen!

groetjes,
Marja, Corine en Yaiza 

Foto's verkleinen voor mobiel loggen
Het zal niemand zijn ontgaan dat er sinds kort ook een mobiele versie is van Borsatoweblog.
Dit ziet er niet alleen prachtig uit maar is ook nog eens heel handig.
Je kunt nu dus altijd en overal een log plaatsen!

 
Net als bij de desktop versie is het met mobiel ook mogelijk foto's te uploaden naar je log. Dit is mogelijk tot 300kb. Is je afbeeling of foto groter zal het uploaden niet lukken.
Je wil natuurlijk wel heel graag die favoriete foto plaatsen op je log en daarom hebben wij 2 apps op een rijtje gezet die het heel makkelijk maken een foto te verkleinen.

Voor android
Foto formaat veranderen.
Je kunt je foto aanpassen naar verschillende standaard afmetingen.
Het is ook mogelijk zelf een afmeting in te voeren door te kiezen voor formaat aanpassen.
Klik op oke en je foto is opgeslagen.
Voor Iphone
Simple Resize
In het balkje onderin zie je verschillende standaard afmetingen staan waaruit je kunt kiezen.
Je klikt op het gewenste formaat en dan op save.
Er wordt automatisch een kopie van je foto opgelagen zodat het origineel niet verloren gaat.
We gaan op zoek naar nog meer tips & tricks voor jullie maar we wensen jullie alvast heel veel mobiel logplezier.

We kijken uit naar jullie prachtige foto's!

groetjes,
Marja, Corine en Yaiza 

Dank je wel lieve Bernadette!
Werken bij de Moderators is in één woord te omschrijven!
Fantastisch!
 
Het is een leuke vrijwillige job die we er allemaal naast ons eigen werk met heel veel plezier en toewijding bij doen. Maar vrijwillig betekent niet vrijblijvend! Het is een serieuze bijbaan, die de nodige uurtjes van je vrije tijd in beslag neemt.Er zijn genoeg leuke taken te verdelen binnen ons clubje! Maar met vooral de nadruk op LEUKE!  Want ieder van ons geniet ervan om voor de fans en het team aan het werk te zijn.
 
Sinds Januari 2015 vormen wij;  Yaiza, Marja, Bernadette en Corine een ijzersterk team! Een team waar iedereen zich zelf kan zijn, waarin ontzettend veel lol wordt gemaakt, waar nieuwe ideeën worden uitgedacht, waar blijdschap maar ook verdriet wordt gedeeld en waar je kan rekenen op steun, begrip en vertrouwen. Een super fijn team om in te werken!


 
Maar dan, wanneer er iemand binnen het team, een hele moeilijke maar weloverwogen beslissing neemt om als Moderator te stoppen, dan komt dat best aan! Natuurlijk begrijpen we haar keuze, die neem je niet zomaar, maar dat neemt niet weg dat we het ontzettend jammer vinden afscheid te gaan nemen van Bernadette!
 
Bernadette is een hele lieve, hardwerkende en toegewijde collega! De bekende duizendpoot binnen een team! Altijd stond zij klaar om taken op zich te nemen of over te nemen, had altijd nog wel even tijd om last minute iets te regelen!
Altijd konden we op haar rekenen!Lieve Bernadette,
we zullen je ontzettend missen! Niet alleen het werk wat je binnen het team deed, maar vooral jou als persoon zullen we missen!
Maar uit het team betekent niet uit het hart!!
Gelukkig blijven we elkaar zien hier op de logjes en straks bij de concerten en wie weet waar nog meer!Dank je wel lieve Bernadette voor al je inzet en je gezelligheid!
Je bent een geweldige collega!
Het laatste woord is voor jou....
 
Liefs Yaiza, Marja en Corine
Lieve collega's, lieve loggers,
Bijna 4 jaar geleden werd ik benaderd of ik Moderator wilde worden.
Volmondig riep ik blij en enthousiast: JA IK WIL.
Alhoewel ik nog niet echt een idee had, wat het precies in hield.
Maar dat zou in de loop van de tijd wel duidelijk gaan worden.
Ik heb super veel geleerd tijdens dit werk. Ik ben echt niet zo een computerheld, maar ben er wel meer steeds van te weten gekomen.
Dat ik hiervoor was gevraagd zag ik echt als een kans, en die heb ik met beide handen aangegrepen.

Maar dan, dan kom je op een moment in je leven, waar dingen gaan veranderen. Je neemt je leven onder de loep en gaat keuzes maken.
Mijn rol als Moderator was 1 van die dingen waar ik over na ging denken. De beslissing om te stoppen is echt niet van de 1 op de andere dag gemaakt, daar heb ik heel erg goed over nagedacht.

Het werken als Moderators vond ik echt fantastisch en heb hele mooie dingen mee mogen maken.
Ik vond het super om jullie allemaal een beetje beter te leren kennen, door jullie logjes te lezen. Het maken van headers, handtekeningen of gastenboek vond ik ook altijd erg leuk om te doen.
Jullie enthousiaste reacties daarop, daar werd ik altijd zo blij van
Maar ook de jubileum-edities. Wat kost het een hoop tijd aan voorbereiding, maar als er dan zo een avond voorspoedig loopt en ik lees dan allemaal van die blije berichtjes, daar doen we het voor!

Nu is er een tijd gekomen om mijn taak neer te leggen.
Maar dit veranderd niets, in die zin, ik ben en blijf fan van Marco.
Ik blijf hem volgen, blijf naar concerten gaan noem het maar op.

Lieve Marco,
Bedankt voor alle mooie momenten die ik de afgelopen 4 jaar heb mee mogen maken. Daar ben ik je dankbaar voor

Lieve Nathalie,
Bedankt voor de kans die je mij hebt gegeven om als Moderators aan de slag te gaan. Ik vond het echt een super tijd!

Lieve Corine, Marja en Yaiza,
Mijn laatste woorden op deze log zijn voor jullie.
Jeetje, wat ga ik jullie missen! (slik)
Ik heb echt een fantastische tijd met jullie gehad, echt!!
Een super team, wat hierboven door jullie al uitgebreid is omschreven.
Ik heb daar verder niets meer aan toe te voegen
Jullie zijn kanjers!!

Liefs en een dikke kus,
Bernadette
  

 
Varen met Marco
Dinsdag 26 mei, een mooie zonnige dag, met zo nu en dan een verfrissend windje, bracht een groepje geluksvogels bijeen op een aanlegsteiger in Amsterdam!  Maar deze dag zou het voor eventjes niet zomaar een aanlegsteiger zijn! Vandaag zouden op deze aanlegsteiger allemaal geluksvogels neerstrijken in afwachting van de leukste, liefste en meest bijzondere artiest van Nederland: Marco Borsato!
 
Ook ons team had zich verzameld op deze inmiddels beruchte steiger en mocht zich gaan verheugen op een heerlijk vaartochtje door de Amsterdamse grachten.
 
 
Het duurde niet lang of Marco en Nathalie zetten ook voet aan wal op de aanlegsteiger en in de verte (als je daar nog oog voor had) kon je de sfeervolle boot “De Bredero” al aan zien komen.
 

Bij het aan boord gaan werd iedereen door Marco heel hartelijk begroet! Alleen al dit moment maakt dat je dag niet meer stuk kan! En omdat het “Varen met Marco” op zich al een onvergetelijke ervaring is, loop je ook het risico dat je na afloop denkt dat je alles hebt gedroomd. Hoe heerlijk is het dan als je met die prachtige foto, die voor het aan boord gaan met Marco is gemaakt, jezelf kan overtuigen dat je echt bij deze mooie tocht aan boord bent geweest!
 
De Bredero voer ons door de mooiste grachten, langs de mooiste gevels en herenhuizen, maar waarschijnlijk heeft niemand van het gezelschap aan boord ook maar iets van deze Amsterdamse schoonheid meegekregen.
 
 
De sfeer aan boord was zo gezellig en zo ongedwongen. Marco liep van voor naar achter en weer terug, had alle tijd voor een gezellig praatje, een foto (of meerdere) en nam ook nog even het roer over van onze stoere kapitein!

En wat ook zo leuk is aan dit soort uitjes is dat je je collegaatjes ook op een andere manier leert kennen!
 
Het klinkt een beetje als een cliché, maar ook deze heerlijke vaartocht van maar liefst twee uur ging veel te snel voorbij! Wat hebben we met elkaar weer een geweldig mooie middag gehad! Bij het van boord gaan kregen we van onze grote vriend Ruben nog een heel mooi aandenken aan deze bijzondere vaartocht! Dank je wel daarvoor lieve Ruben!
 
 
Lieve Marco en Nathalie,
Dank je wel voor deze hele fijne middag!


Liefs
Yaiza, Marja, Bernadette en Corine

 
Gefeliciteerd lieve Marco


Lieve Marco,

Zoveel mooie momenten met jou zijn ingelijst.
Je droomt en deelt met iedereen.
Vandaag sta jij in het (witte) licht.
25 jaar in het vak.
Jij bent onze nummer 1 en dat is de waarheid.

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum!

Wij kijken uit naar al het moois dat nog komen gaat.

Liefs,
Corine, Marja, Bernadette en Yaiza
 
Persbijeenkomst 25 jaar MB
Een kleine week geleden zorgde slechts één klein riedeltje van mijn telefoon eerst nog voor enige individuele opschudding! In de mailbox was namelijk een wel hele leuke mail binnengekomen. Eentje waarvan je hart toch een groot sprongetje maakt!

In de groeps-app bleef het de eerste tijd nog even stil, totdat er één van ons toch heel subtiel de vraag stelde of wij toevallig ook een geweldig leuke mail hadden ontvangen! Al snel werd er door ons allen met volmondig JAAA gereageerd en de individuele opschudding maakte plaats voor een kleine groeps opschudding!  

Ons hele team mocht bij Marco’s persconferentie in het Ziggodome aanwezig zijn! Dat was voor ons allemaal echt een geweldige verrassing! Wanneer je dan bij zo’n bijzondere gelegenheid aanwezig mag zijn, dan maak je van te voren vaak een soort van “voorstelling”. Na dinsdag heb ik besloten om die “voorstelling vooraf” voortaan achterwege te laten, daar klopt gewoon helemaal niets van! Want ook deze keer heeft dit al mijn voorstellingen overtroffen!
 
Dinsdag 24 maart, de dag nadat Marco bij RTL Late Night vol passie had aangekondigd dat hij SIR opnieuw zou gaan doen, werden wij om half twaalf in het Ziggodome verwacht!


Voor de deur stond nog een klein groepje fans te wachten die ook deze bijzondere uitnodiging hadden gekregen! Via de rode loper, welke ons door heel het Ziggodome en langs de meest gave foto’s uit de loopbaan van Marco leidde, bereikten we de ruimte waar de persconferentie zou plaats vinden.
Grote videoschermen en een paar rijen met stoelen creëerden een warme en intieme sfeer! De sfeer zoals je die gewend bent wanneer je bij Marco op bezoek bent. Marco liet niet al te lang op zich wachten en sprak opnieuw openhartig en vol passie over al zijn plannen in zijn jubileum jaar! Zo vertelde hij waarom hij zo graag nog een keertje SIR wilde doen en welke muzikale grootheden bij SIR aanwezig zouden zijn. Maar ook vertelde Marco over de documentaire die vanaf Zondagavond 29 maart 22:30 uur bij RTL 4 te zien zal zijn!  Maar liefst 6 afleveringen worden er over het leven van Marco uitgezonden! Als grote verrassing gaf Marco ons de primeur om als eerste, 1 van de 6 afleveringen te kunnen bekijken! En wij kunnen jullie alvast verklappen: DIT WIL JE NIET MISSEN!
 


Deze documentaire geeft zo’n mooie en ontwapenende kijk in het leven van Marco, niet alleen als artiest of zanger, maar als Marco! Ik kan er nog niet te veel over zeggen, behalve dat het echt ontzettend leuk, ontroerend, hilarisch en er diversen “O dat wist ik nog niet momentjes” inzitten!
Je moet het gewoon zien! Kijken dus vanaf  zondagavond 29 maart 22:30 uur bij RTL 4.
 
Voor ons team was dit opnieuw een heel bijzondere en hele mooie dag!

 
Lieve Marco en Nathalie,
ontzettend bedankt dat wij hierbij aanwezig mochten zijn.
 
Yaiza, Marja, Bernadette en Corine
 
  
High Tea
Afgelopen zondag was het dan toch echt, maar ook eindelijk, 25 januari! De middag waarop we met de medewerkers van de Fanclub, de helpende handjes en ons eigen team zouden gaan high tea’en.
Nathalie had aangegeven dat ze het leuk zou vinden om de hele groep eens gezellig bij elkaar te hebben! We hebben binnen de teams allemaal verschillende taken, maar uiteindelijk dienen we allemaal het zelfde doel 


Om 13:00 werden we allemaal verwacht in het "Jagershuys" in Zeist! Iedereen was mooi op tijd, maar helaas was het voor Diana niet mogelijk om bij dit feestje aanwezig te zijn! De lange tafel stond bij binnenkomst al mooi voor ons gedekt en het lekkers (en dan bedoel ik niet Marco) zou volgens de vriendelijke bediening niet lang op zich laten wachten!
Al snel werd er volop met elkaar gekletst en ineens stond Marco daar! Gezellig tussen Bianca en Bernadette in! Die schrokken zich een ongeluk, hadden hem niet aan zien komen! Niemand van ons had de verwachting dat Marco ook nog even gezellig een bakkie thee kwam doen! Verrassingen zijn altijd leuk, maar deze was wel HEEL erg leuk.


De komst van Marco bleef ook bij de andere gasten niet geheel onopgemerkt! Zo hier en daar raakten dan ook wat nekspieren overstrekt, werden er met lichte onhandigheid stoelen naar een ander plekje aan de tafel geschoven en ging het eerdere zo rustige geroezemoes over in ietwat harder geroezemoes  met het gevolg dat we elkaar niet meer goed konden verstaan.
Marco wilde toch graag met ons een praatje maken en daarom verhuisden we naar een wat rustiger en knusser plekje in het "Jagershuys". Marco overlaadde ons met mooie, lieve en dankbare woorden Om zijn waardering voor onze inzet nog wat extra kracht bij te zetten, kregen we allemaal een hele mooie polaroid camera die uiteraard meteen even uitgetest werd! Zo lief, maar was helemaal niet nodig geweest, want deel uitmaken van één van deze teams, is al een cadeautje op zich!Na de mooie woorden van Marco, het dilemma van het wel of niet je leesbril in het bijzijn van Marco op je neus zetten, om het geweldige cadeau van Marco aan de praat te krijgen (de plusjes en de minnetjes in het batterijenvakje van de polaroidcamera waren nog al klein) werd de tafel vol gezet met allerlei lekkere dingen! Sandwiches, muffins, chocolade, bananensoesjes, kleine kaasbroodjes, scones, noem maar op! Zo lekker en gezellig allemaal, dat de tijd ongemerkt snel aan ons voorbij vloog!
 

Natuurlijk werd er, voordat Marco ons zou gaan verlaten, nog even tijd vrijgemaakt voor een leuke foto samen met Marco. Er werd nog gezellig nagekletst en zo werd het voor ons ook langzaam aan tijd om deze gezellige en bijzondere middag af te sluiten.
Wat hebben we genoten!

 
 
Lieve Marco,
Ontzettend bedankt voor deze hele bijzondere middag, je lieve woorden en het prachtige cadeau!

 
Liefs, Yaiza, Bernadette, Marja en Corine

PAKJESAVOND, onze surprise voor YAIZA!


 
"Zo tastbaar en zo dichtbij
Hou jij je vast aan mij"