Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Woonkamer
We waren al een tijdje aan het kijken en er over aan het denken om een gedeelte van de woonkamer een andere kleur te geven. Donderdag bij de praxis weer wat kleur stalen mee genomen en thuis gekeken en vrijdagochtend nog even kijken en de knoop doorgehakt dat het beuk beige zou worden...

Zaterdag de gedeeltes afgeplakt en mijn man kon beginnen met verfen....

Dit is het resultaat en we zijn er super blij mee. Heel andere woonkamer, warmer en meer sfeer.
 
Mijn mooiste herinnering aan 25 jaar MB
Mijn mooiste herinnering is toch wel begonnen in 2004! Het jaar van Zien!Ik ging voor het eerst naar een concert van Marco Borsato (vriend was fan) en wel in de kuip en we waren erg vroeg en stonden vooraan dus betere plek kan je niet hebben! Was was het geweldig!
Ik was na het concert verkocht, wat een mooie muziek, nummers (kippevel) (hij raakte me echt) geweldige zanger, hier wil ik meer van horen en zien dacht ik en dus ging ik naar de site en ontdekte dat er een fanclub was (gelijk aangemeld) en een leuk prikbord en t verzamelen van cd's etc 'n fans leren kennen begon! 

Toen kwam de eerste fanclubdag ook in zicht. Met mijn zusje die dag afgereisd naar Uitgeest.(bob's party saloon) En bij een enveloppen spel of iets met grabbellen waren we de gelukkigen voor een meet en greet. :-)
De eerste foto was een feit en een mooie handtekening op het gekochte t-shirt... Onze dag kon niet meer stuk! Mooie herinneringen :-)


          

 
Dagje Amsterdam
Dinsdag zijn mijn man en ik een dagje naar Amsterdam geweest.
Om 10 u zijn we van huis vertrokken richting Amsterdam en onze auto bij Sloterdijk neer gezet en stukje met de tram richting de Dam. Daar rond gekeken en het monument en de kransen van 4 mei gezien. Om 12 uur onze boterhammen opgegeten en wat gedronken en toen zijn we richting madame tussauds gelopen, we zijn er nog niet eerder geweest dus erg benieuwd.en we hadden al kaartjes dus in de lange rij wachten hoefde niet.

Hier wat leuke foto's van de wassen beelden!

                                              
                  


                      

Het was leuk/mooi in Madame Tussauds en wat zijn de beelden erg mooi gemaakt en Marco Borsato lijkt erg sprekend leuk van dichtbij te zien en de details mooi gemaakt.   Daarna zijn we Amsterdam verder in geweest en hebben we nog een lekker ijsje gegeten en om 17 u zijn we richting huis gegaan.
Het was een gezellig dagje!
 
Leuke fanclubdag
Zaterdag was het dan eindelijk zover! Het leuke borsato weekend! Yeah!
In de middag vertrokkken want ik had wat leuke spullen voor het museum.
Na de spullen afgeleverd even Nijkerk in geweest. Wat gegeten en toen terug en er stond al een aardige rij maar om half 7 kon iedereen naar binnen en Marco heette ons welkom bij de ingang. Daarna de bingo kaarten op gehaald en rond gekeken bij de stands met nieuwe leuke spullen en toen kon het gezellige avondje bingo beginnen, We zaten met een leuk groepje aan tafel. Oa. Ness, Anjo, Marina. en het was een leuke sfeer! Helaas geen prijs maar we konden na afloop wel op de foto met Marco en het was een leuke bingo avond. Toen snel naar huis en slapen want morgen was de FCD.Zondag ochtend met mn vriendin, zusje en moeder naar de fcd gereden. Erg leuk vol programma, mooie merchandize stand en veel nieuwe leuke dingen. we zochten een leuk plekje in de zaal. Wachten op Ben Brand, Nathalie en Marco voor het begin van deze leuke dag.

 

Na een leuk welkom, fanmomenten en ali B hebben we een broodje gegeten en zijn we naar het museum geweest en wat een mooi museum erg leuk gedaan en leuk dat je veel dingen van dichtbij kon bekijken. Ik hou van Marco was ook weer erg leuk... De optredens van Laura, Ivar en Sjors waren erg mooi. Leuk dat hun er waren... Daarna zijn we even naar de fotozaal gegaan en mn zusje en mn vriendin samen op de foto... :-)

 

Daarna hebben we een plekje in de zaal opgezocht en wachten op de loterij, soundcheck en daarna het concert :-)

   

Wat een mooi concert en als afsluiter het leuke filmpje gemaakt door veel fans... #jebenthetbestewatikooithad #fcdmb

Wat een geweldige dag. Alles goed geregeld, petje af voor de fanclub en alle vrijwilligers, wat een werk allemaal.. We hebben genoten.. Een erg mooi, vol leuk programma van deze fantastische jubileumfanclubdag. :-)

Foto is inmiddels ook binnen en erg leuk geworden -:)
 
25 jaar! Gefeliciteerd!
         

Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. 25 jaar geleden won je de  soundmixshow en wat heb je allemaal al bereikt en mee mogen maken. Ik ben blij en trots om fan te mogen zijn van uw muziek en mooie persoonlijkheid en je inzet voor Warchild!  Hopelijk volgen er nog vele mooie jaren en dat we van je muziek mogen genieten...


    GENIET van deze mooie dag!

  
   

 
Kaartjes binnen!
De fanclub kaartjes zijn binnen voor mij en mn vriendin..

Nu komt het wel erg dichtbij!
We hebben er zin in.. Nog 18 dagen.... Aftellen maar eerst de bingo nog...

Zilveren postzegel
Wat een leuke en mooie uitzending was de uur durende late night! Zo genoten, en wat een leuke verassing voor Marco. Hebben jullie de postzegel ook besteld? Je wilt m toch hebben bij je collectie want hij lijkt me erg mooi en zeker omdat het iets speciaals is.

Zaterdagochtend heb ik de postzegel gelijk besteld! Benieuwd wanneer hij er is en hij zit in een mooie luxe verpakking.

Mooie week was het vol met Marco en vanavond de docu! :-)


     
Dagje huishoudbeurs
Dinsdag met m'n zusje een dagje huishoudbeurs gedaan.
Het was erg gezellig en we zijn voor de helft met de auto gegaan en laatste stukje met de trein scheelde tijd en parkeerkosten.
We waren er rond 11 uur en zijn eerst de drukste en grootste hal in gegaan
de foodhal...Lekkere nieuwe dingen proeven en kijken wat er allemaal weer nieuw is qua eten en schoonmaak en wat producten ook gekocht.

De Mora stand, nieuwe bitterballen maar dan met andere soorten vulling erin en daar tegenover
stonden ze met de snelle jelle koekrepen maar dan van de lidl de vlugge jappie en Ben Brand stond het daar te promoten.

We zijn bij aantal stands op de foto gegaan en dit zijn ze geworden!
Het fotohokje van glas scheiden, want je mag ze met restjes en deksel in de glasbak doen... even lekker gek doen haha...

      

 


 

Je ging 3 x op de foto en was erg leuk om ff gek te doen en we kregen allebei deze foto mee en een boodschappen tas van glas in t bakkie.


Op de stand van vriendin kon je op de foto voor een nieuwe cover!
Het is een leuke cover geworden met mn zusje!
 


Op de bank bij de stand van 100 procent NL!
 

En de laatate foto bij de stand van Beeld en Geluid met achtergrond van de winkel van de familie Knots. We zijn op sommige plekken doorzichtig maar dat komt door de groene achtergrond waar je voor staat. :-)

We hebben een erg leuke dag gehad en zaten op de terug weg in een overvolle trein met huishoudbeurs bezoekers, trolleys en volle tassen.Zelf hadden we 1 volle tas met leuke producten en nieuwe lekkere producten!
Gewonnen pakket binnen
Dinsdag ochtend ging de bel en een pakket voor mij.
Even nadenken en toen dacht ik zal het mijn gewonnen prijs zijn en ja dat was zo. Mijn gewonnen de luxe versie borsato pakket van de kerstvakantie prijsvraag. Wat een super mooi leuk pakket. Helemaal blij mee. Tas en plaid zijn gelijk in gebruik genomen. Dankjewel voor de prijs. 
Kristalzegels?
Iemand interesse in de Kristalzegels van de ah? Heb er stuk of 20?

laat maar weten.

Update ze zijn voor Martine
"Je achtervolgt me waar ik ga
Waar ik ook ben, waar ik ook sta"