Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Moltalk: The kick-off
Ik had meegedaan aan de prijsvraag die ik voorbij zag komen op de facebook pagina van wie is de mol om 2 kaartjes te winnen voor moltalk the kick-off

Vrijdagavond kreeg ik een mail dat ik erbij mocht zijn en gelijk mn zusje gebelt of ze kon en ja vanavond zijn we erbij en donderdagavond komt het op tv half 9. NPO3. Helemaal leuk. Wij als echte molloten....2 nieuwe presentatoren en oud kandidaten die aan tafel zitten over het nieuwe seizoen praten en terug blikken. We zijn benieuwd en dan zaterdag de start op NPO1. Volgen jullie het ook altijd? 

 
Marco gefeliciteerd
             Hieper de piep Hoera!

         

Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag Marco,  jaja Abraham....
Ik wens je een hele fijne mooie verjaardag en nog vele mooie muzikale en gezonde jaren gewenst!
 
Eindejaarsstokje 2016
Mijn MB eindejaarsstokje

Bedankt voor het toegooien Maruchi (lin-mar)
 
Afgelopen zomer was Marco te bewonderen tijdens vele zomer festivals. Ben jij erbij geweest en zo ja welke festivals heb jij bezocht en natuurlijk hoe gaaf was het?!

Nee helaas liet het mijn agenda niet toe. Maar genoten van alle berichtjes op soicial media 

Ook in het nieuwe jaar gaat Marco wat festivals verblijden met een spetterend optreden, dit keer is hij te zien in onder andere Valkenburg, Hoorn en Dordrecht. Heb jij plannen om ook dit jaar te gaan en zo ja welk festival wil jij dan niet missen?

Ja in Dordrecht en ik heb de kaartjes in the pocket. Genieten 9 Juni. Leuk vooruitzicht samen met JeanetteMarco heeft ons ingefluisterd dat er een nieuw album aan zit te komen. Op wat voor soort album hoop jij? Meer ballads of meer duetten of hou je meer van een swing nummer?

Mooie balleds en een leuk duet en leuke zwingende tempo nummers..
Kijk er naar uit.


Het fanclubweekend in Egmond aan Zee was natuurlijk helemaal geweldig! Ben jij erbij geweest en zo ja wat was jouw mooiste fanclubdag moment?

Was erg leuke mooie dag. Mooie momenten gezien en de optredens vond ik erg mooi en zeker margherita met Daniel zo spontaan.  Mooie foto's met kim en daniel na afloop.Stel je voor, je wint een diner voor twee met Marco, wat zou je dan met hem willen eten en vooral wat zou je willen vragen en wat zou je aan doen?!  

Ik zou graag bij een italiaan eten en vitello tonnato zo lekker.
Tja de vraag, Een hele mooie foto en wat voor luchtje je ruikt zo lekker Marco, Een nette jurk,Heb jij al meegedaan aan de Photohunt via de vernieuwde app? Hoe vind je die?

Ja heb meegedaan, Zo leuk. Sommige wel lastig en niet snel te maken.Maar ik doe me best.

Marco wordt dit jaar 50 jaar en we willen hem een mooi cadeau geven met z’n allen, heb jij een leuk idee welk cadeau je zou willen geven (als geld geen rol zou spelen)?

Een eigen microfoon met MB erin.

Hoop jij ook op een theater tour in 2017 en in welke woonplaats zou jij Marco graag eens zien optreden?

Ja natuurlijk hoop ik daarop. In de kuip weer. Zou erg leuk zijn of Tivoli Utrecht was toen erg mooi, dichtbij en klein.

Welk nummer draai jij toch wel het meest van Marco, welke cd is je favoriet?

Droom durf doe en deel.  
Evenwicht.


Heb jij een vast maatje om naar de concerten van Marco te gaan? Zo ja met wie en ga je meestal zitten of sta je het liefst vooraan.

ja met Jeanette en anders met m'n zusje.... graag zitten Ik vond het weer een leuk stokje en ik werp mijn stokje aan Bastiaan en aan Jeske ..
 
Vangen en succes!  
Live at Wantij


Ja 9 Juni zijn wij (jeanette en ik) er ook bij, Live at wantij.  Leuk een festival en dat zo dchtbij....   We hebben er onwijs veel zin in en kijken ernaar uit. .  

Wie gaan er nog meer?
Ladiesnight
Gisteren met m'n zusje naar de ladies night film van Soof 2 geweest 
in Kinepolis Dordrecht. Veel kraampjes, mannen met ontblote boven lijven en de regisseuse en Dan Karaty waren er. Vooraf aan de film werden er prijzen verloot helaas geen prijs.De film is weer erg leuk, We hebben gelachen en genoten.
Samen nog een foto gemaakt voor het scherm via een photobooth.


 
Fanclubdag
Het is alweer een aantal weken geleden maar zo voelt het niet. Alsof het gisteren was. Overal zie je nog erg leuke foto's en mooie blije verhalen. Zo leuk! 

Samen met m'n zusje zijn we rond 9 uur weg gereden en 11 uur waren we binnen. Auto netjes op de gratis P neer kunnen zetten. Eerst even overal rond gekeken. Lootjes kopen. Helaas niks gewonnen en een geluks lot en daar was een pen op gevallen. Merchandise stand het winkelwagen muntje gekocht en mijn zusje een leuke armband. We hebben ons opgegeven voor het petje op petje af spel en m'n zusje mocht mee doen. Helaas viel ze als 5e af. 

We hebben een mooi plekje gevonden in de zaal en gewacht tot het begon. 
Mooie opening en het filmpje erg leuk. Daarna ff eten/drinken gescoord en toen samen foto's gemaakt en een leuke M logo tattoo gezet. Toen weer even terug de zaal in en luisteren naar de mooie fan momenten... die van Anjo super leuk en Anja erg mooi. De optredens waren erg mooi. Kim met Daniël erg prachtig en Lisanne wauw. En Marco die Margherita zingt zo leuk/mooi en onverwachts moment...

Toen was het half 6 en zat deze leuke mooie dag er op. Bedankt vrijwilligers/fanclub wat een top dag. Voorbereidingen die er aan vooraf gaan om deze dag weer tot in de puntjes te verzorgen en goed te laten verlopen. We hebben enorm genoten!
 
Binnen
Ja...

De fcd kaartjes zijn binnen en over 2 weken is het zover.
Zoveel zin in. Benieuwd naar de gehele dag.

Tot dan iedereen... 
Stoofperen
Vanmorgen na pauze vrijwilligerswerk, hadden ze daar vanuit de 
groente/fruit tuin de peren bomen geplukt en vroegen of ik ook een tas mee
wilde naar huis. Ja natuurlijk zo lekker. 

Thuis opgezet en ruikt heerlijk zeg, kaneelstokje, suiker, vanille en wat vruchtensap voor kleur/smaak

Vanavond als toetje met vanille ijs. 
lusten jullie het ook?
 
In de schijnwerper
Wat super leuk dat ik met mijn log over vrijwilligers werk in de schijnwerper sta
dankjewel Marco vrijwilligers zijn erg belangrijk en mooi dankbaar werk, dus als je iemand zoekt Marco je weet me te vinden ik kom graag helpen! 

Like en reactie ook altijd leuk om te krijgen van Marco op Instagram   #geniet

Vrijwilligerswerk


Tijdje terug zat ik te kijken bij de vrijwilligersbank van Sliedrecht omdat ik niet zoveel werk en graag toch bezig wil zijn, wat wil betekenen voor een ander en een steentje wil bijdragen in deze maatschappij....
ik zag daar een aantal leuke vacatures staan. o.a. Groene vingers vrijwilliger voor ASVZ de merwebolder. Instelling voor dagbesteding en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. De vacature hield in het aankleden van hun terras en de woonkamer van afdeling de Schakel.

Vacature sprak me erg aan en heb gereageerd.
Paar dagen later een leuke reactie terug gekregen en een afspraak gemaakt om te kijken en te bespreken of het mij wat lijkt.. We waren beide enthoisiast en ik wist wat de bedoeling was... Afgelopen donderdag terug geweest en gezegd dat ik het graag wilde doen. Ik kreeg het budget mee en heb bij een aantal winkels wat spullen en planten/bloemen gehaald. Thuis wat gegeten en terug gegaan om de middag daar de boel op te fleuren, aan te kleden. Het is 5 min van mijn huis vandaan dus dat is ideaal.
Bij het opmaken van de potten en de woonkamer gezellig maken kreeg ik van de clienten en andere medewerkers al leuke complimenten...
 
Dit is het resultaat. Ik vind het erg mooi geworden. Gezellig opgefleurd. Met het seizoen mee werken. Clienten zien dat ook en worden vrolijker en voor bezoekers toch een welkoms plaatje.
Gewaardeerd leuk werk erbij!
"Alles wat groot is begon ooit klein
Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn"