Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Kwebbelhoekje
zwem4daagse
Ik heb al jaren geroepen dat ik graag een keer de zwem4daagse wilde meemaken. Dit jaar heb ik daad bij het woord gevoegd.

Toen ik nog bij mijn moeder woonde in Deventer wilde ik het al graag een keer doen maar toen bleek dat die het alleen in de ochtenduren deden.

In Putten doen ze het in de avonduren dus dat scheelde alweer.

Afgelopen Maandagavond om 18.00 ging in het buitenbad van bosbad putten in, de 1e baan was nog koud maar daarna was het te doen. In 35 minuten 20 banen getrokken. Dinsdagavond ging het in een half uur. Woensdagavond in 25 minuten en donderdagavond ging het in 20 minuten....Ik had eigenlijk verwacht dat de laatste dag het zwaarst zou zijn maar blijkt dus omgekeerd te zijn.

Ze hadden ook veel neven activiteiten die avonden. Zo kon er op dinsdag gekeken worden naar een training van de waterpolo, woensdag was synchroomzwemmen en donderdag kon je duo duiken.

Aangezien ik vorig jaar met de FCD op 1 nummertje de introductieduik had misgelopen en ik het eigenlijk ook wel eens wilde meemaken heb ik me donderdagavond na de laatste 20 banen gewaagd aan die duo duik. Jammer dat het dan alleen de bodem van een zwembad is want was wat dat gaaf....vooral omdat er nog mensen de banen aan het trekken waren en we daar onderdoor gingen. Helaas kon ik niet op de bodem van het diepste punt omdat ik mijn oren niet kon klaren.
Maar nu kan ik ook wel begrijpen waarom dat Marco zo van duiken houdt!

Gelukkig hield mijn been het ook vol...daar was ik eigenlijk wel een beetje bang voor dat ik het niet zou kunnen volbrengen omdat tja die steunkous niet nat mag worden, maar nadien is het een hels karwei om die steunkous weer goed aan te krijgen.

Maar ik heb hem volbracht en ik zeg volgend jaar doe ik het weer.

Toedels!!
lang geleden...en te veel gebeurd
Het is eigenlijk alweer veel te lang geleden dat ik iets geschreven heb hier op mijn eigen weblog.

Moet ook heel eerlijk bekennen ik heb het eigenlijk niet gemist....had er de tijd ook niet voor.

Mijn laatste log dateert van vorig jaar dat ik schreef dat ik een eigen plekkie had een huurappartement.....

Dat was een jaar geleden..

Het was een jaar dat omvloog.

Samen met Alex ben ik rond kerst een midweek weggeweest naar Center Parcs in Zeeland...om het roerige jaar af te sluiten en te kijken naar wat de toekomst ons brengt.
Want voordat we onderweg gingen kregen we te horen dat ons bod voor een huis geaccepteerd was dus vanaf april hebben we een eigen huis!

In januari kreeg ik even een slag om mijn oren....werd bij mij de diagnose gesteld van Trombose been. Zo vanuit het niets.
Had last van mijn kuit maar ach dat heeft iedereen wel eens het bleef bij mij alleen lange tijd aan en de huisarts stelde de diagnose compleet verkrampte kuit, maar ga toch maar even bloedprikken om te kijken waar dat vandaan kon komen. Die maandagmiddag zat ik al in het ziekenhuis voor een echo omdat mijn trombosewaarden verhoogd waren.
Vrijdags moest ik terugkomen omdat ze het nog niet met zekerheid konden zeggen....helaas toen konden ze het wel met zekerheid zeggen. En dan ga je de mallemolen in....Moest mezelf spuiten (nou echt niet ik haat naalden)....dat heb ik overgelaten aan de assistenten van de huisarts en mijn schoonmoeder, en daarbij kreeg ik te horen dat ik 6 maand aan bloedverdunners moest. Daarnaast kreeg ik een steunkous aangemeten die ik 2 (!) jaar moet dragen (winter en zomer), alleen tijdens slapen en douchen mag die af.
Maar ik laat me niet uit me veld slaan.

2 april kregen we de sleutel van ons huis (1 april kon niet omdat het 2e paasdag was) precies een jaar nadat Alex bij mij in het huurappartement trok.
Wat is dat een verandering zeg van een gelijkvloers appartement op 1e verdieping van ong. 55m2 naar een tussenwoning van 115m2 woonruimte met een verdieping en een zolder (woonkamer van 13m lang en vloerverwarming, 2 toiletten, 4 slaapkamers, badkamer, voor- en achtertuin, schuur en carport)

Nu komt de zomer eraan en gaan we niet op vakantie maar lekker een paar daagjes er tussen uit...afgelopen weekend naar Volendam geweest.

TT van Assen daar gaat Alex naar toe en het truckersfestival. We gaan naar Dutchvalley festival en in oktober natuurlijk naar de FCD en naar siepelrockfestival van Mooi Wark

De komende tijd zal ik proberen om weer wat meer aandacht te geven aan de lay out van mijn weblog en proberen het wat meer bij te houden.

Toedels


"Oh je hoort bij mij en ik bij jou
Er is niemand die dat nu nog kan ontkennen"