Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
"Lekker belangrijk"
Gisteren was alles "Lekker belangrijk". Niet dat het zo belangrijk is hoor. Jaarlijks is in ons dorp een revue. Deze vind altijd in 3 weekenden plaats in januari en soms in februari. Maar door de vroege carnaval komend jaar is het vervroegd. Nu is de revue met de titel "Lekker Belangrijk" op 11, 12, 18, 19, 25 en 26 januari te zien. Ik had al toen de data bekend werden met vriendinnen overlegd welke data we zouden kunnen gaan. Normaliter begint die voorverkoop op 2 januari maar dit jaar werd het 27 december. Helaas moest ik naar school en ik zou de kaarten halen voor de laatste avond. Om 7.30 zat ik al in de auto onderweg vanuit Lettele naar Wageningen. Dus mijn moeder op pad gestuurd. De laatste avond is altijd als eerste uitverkocht. De kaartjes worden op 2 punten voorverkocht. Het cafe waar het gaat afspelen en ons servicepunt/benzinepomp (deze zou normaal om 7.30 open zijn, maar gisteren dus niet)

Mijn moeder zou me onderweg bellen als ze de kaarten had zodat ik dat weer kon doorsmssen naar de meiden. Gelukkig kreeg ik al snel het telefoontje.....later die dag had ik mijn moeder weer aan de lijn en die vertelde dus dat ze met 10 man ongeveer bij het servicepunt stonden maar die ging blijkbaar toch veel later open dan gedacht en toen is mijn moeder met 2 anderen naar het cafe gegaan en daar de kaarten gaan halen. Gelukkig maar want ik heb in het gastenboek op www.revue-lettele.nl gelezen dat om 8.15 gisterenochtend(!) de kaarten voor de laatste avond uitverkocht waren en van de zaterdag daarvoor ook al bijna. Het is echt ongekend....

Maar dat komt ook om dat "onze" dorpsgenoten caberetgroep "Zwieko te Boebo" erin meespelen en die zijn in heel overijssel mateloos bekend. Wellicht zou er dus een extra weekend bij aan moeten maar dat zou dit jaar niet kunnen vanwege de carnaval. Eerder was het maar 2 weekenden en dat is 2 jaar terug geloof ik uitgebreid naar 3 weekenden.

Jullie moet echt gaan kijken naar die site dan zul je begrijpen wat ik bedoel het is echt super lachen, gieren, brullen en dat voor maar ? 5,-

Tot de volgende log

Toedels
Kerstvakantie...wat is dat??
Iedereen is nu volop aan het nagenieten van de kerst. Ik zou eigenlijk nu een soort van kerstvakantie van school moeten hebben. We hebben het wel gekregen maar helaas kan ik er niet van genieten.....Ben gisteren alweer naar school geweest om aan het verslag te werken wat de dag na de kerstvakantie ingeleverd moet worden. Er lopen nu nog 2 projecten die beide begin januari afgerond worden....nou ja de verslagen althans.

Oudejaarsdag ook nog maar weer naar school en dan 2 en 4 januari nog en dan moet het eerste verslag af zijn. 

Maar zoals ik nu ook al heb vernomen is het laatste schooljaar een jaar van vakanties die eigenlijk geen vakanties zijn, vanwege drukte....

En daarbij komt ook nog dat ik een jongen via internet al een tijdje ken maar we een tijd elkaar uit het oog verloren zijn en nu weer lekker aan de klets zijn op MSN. We willen elkaar dolgraag zien om te zien of het wat zou kunnen worden tussen ons....maar ja momenteel gaat school voor mij voor en dan vind ik het toch best lastig....want hij wil niet wachten tot het nieuwe jaar....maar ach dat is ook al weer zo. Ik heb hem nu nog niet echt meer gesproken maar het zal wel los lopen.

Tot de volgende log

Toedels
Merry X-mas and a Happy New Year
Via deze weg wil ik alle fans van Marco en natuurlijk ook de overige mensen een gezellige kerst toewensen en een knallend en gezond....en voor Marco een muzikaal 2008!!!

En wees voorzichtig met (onstabiel) vuurwerk....

Tot logs maar weer

Toedels
Afstudeerproject
Eindelijk is het rond. Ik ga afstuderen in Udenhout bij King Cuisine. Een bedrijf dat salades onder huismerk levert aan onder andere Albert Heijn, etc. In het buitenland zijn ze een daverend A-merk. 

Hopelijk kan ik daar begin februari beginnen. Alles hangt af van het herexamen van een universiteitsvak. Als ik die niet gehaald heb dan loop ik studievertraging op en dat examen kan ik pas 28 augustus voor de laatste keer herkansen. En dan duurt het nog 3 weken voor het nagekeken is. Dus als ik vertraging oploop is het echt tot ongeveer begin oktober dat ik dan afgestudeer hoop te zijn. 

Ik ga er natuurlijk al mijn best voor doen om het wel te halen. Afgelopen vrijdag heb ik dat herexamen gedaan dus ja nu is het afwachten. Ik spring echt een gat in de lucht als ik hem gehaald heb met een 5. Ik heb daar tegenover al van het keuzevak van universiteit een 6 staan. Dat was ook al super om te weten dat ik die gehaald had. Officieel zou ik vanaf vandaag 2 weken vakantie hebben, maar ja vakantie wat is dat??? Ik heb daar totaal geen tijd voor.....nog 2 verslagen en 2 presentaties en nog een aantal lessen en gesprekken te gaan en dan is het op afstuderen.

Mijn afstudeerproject heeft te maken met het maken van verschillende lichte lunch salades die dus niet zo zwaar op de maag liggen. Het gaat plaatsvinden zoals ik al schreef in Udenhout. Maar vanaf Arnhem is dat ongeveer 3 uur reizen met het openbaar vervoer. Ik moet daar niet aan denken...dus ik hoop nog een tijdelijke kamer te vinden in Tilburg of Oisterwijk voor die tijd dat ik daar stage loop.  En anders kan ik nog in mijn kamer in Arnhem Presikhaaf blijven zitten tot maximaal najaar 2010...dan gaat de sloopflat pas neer en niet komende zomer gelukkig maar, ach ik hoorde dat een van de productontwikkelaars bij mij uit de buurt kwam dus dan wordt het een autootje regelen en dan carpoolen. Het zou ongeveer een uurtje rijden zijn.

Tot logs maar weer

Toedels
"Niemand is machtig en iedereen klein
Aan het einde van de lijn"