Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
FCW: dag 3 FCD!!!
Eindelijk de FCD!! Ook al zaten we dichtbij toch stonden we er al om 10 uur. Het werd vanaf toen drukker en 2 bekenden kwamen eraan lopen (Patricia en Erika). Vorige fcd ontmoet, best grappig dat je elkaar dan weer herkend.

Eenmaal binnen een plekje gezocht en lootjes gekocht. Even bij de cadeau-stand en loterij-stand gekeken. Het duurde lang die 1,5 uur wachten tot het begon.

Ben Brand opende de fcd en de assistente werd voorgesteld, wat een bijdehande dame was dat. Vanaf dat moment begonnen de fanmomentjes, belmomenten, het rad met verschillende categoriėn vragen, Ik hou van Marco, weer belmomenten, weblogjes en de loterij.

Tijdens de fanmomenten zat er een kippenvel moment bij, het meisje dat door het drama van Apeldoorn getroffen was....ik vond het knap hoe ze zich staande hield daar op het podium. Ook de doos met mutsen voor de mugshots waren gaaf.

Ik hou van Marco, daar vond ik de teams wel grappig. En die liedjes uitbeelden, die wij weer aan het voorzeggen waren. Later kwam Jeroen nog door het rolstoelvak de bos bloemen naar iemand brengen die bedankt werd voor het voorzeggen. Ik heb daar even mijn moment gepakt en met hem op de foto gegaan!

Helaas niets gewonnen bij de loterij, maar goed volgend jaar weer een poging (of niet, want ik zit eraan te denken om me dan op te geven als vrijwilliger zijnde). Aan het einde vond ik het super dat we met de hele zaal Marco toezongen met de aangepaste versie van "that what friends fans are for". Hij vond het gaaf, en hij wist er niets van....dat vond ik nog het mooiste. Volgend jaar in ieder geval weer een super Borsato-jaar....eens kijken wat er dan allemaal komt, heb er nu al zin in....(is het al 2010?)

Na de fcd door de regen naar het huisje, even omkleden en weer door de regen naar het restaurantje gegaan. Dat liep niet echt gesmeerd. Na het eten hebben Ronald en ik alvast de auto opgehaald en bij het huisje gezet. Ronald en Ingeborg zijn het bad ingegaan en ik heb heerlijk relaxed boer zoekt vrouw gekeken. Wat een heerlijke zondag was het!

Voor foto's van het weekend en fcd: www.mijnalbum.nl/Diashow-VDNJXRXQ

Toedels en tot een volgende log maar weer!

Miriam
FCW: dag 2
Na een onrustige nacht, brak de zaterdag aan. 's Morgens vroeg naar het info punt gegaan (te vroeg), voor kinderlinnengoed, schone matras en normale linnengoed. Aangezien we te vroeg er waren zijn we maar even naar de supermarkt gegaan voor wat kleine dingetjes. We liepen terug naar het huisje waar we onderweg Ronald met Tycho tegenkwamen, die had de auto al weggezet. Boodschappen overgedragen en toen zijn Ingeborg en Jayden naar de receptie gelopen om het linnengoed, etc. te regelen, Ronald, Tycho en ik zijn toen terug gelopen naar het huisje. Toen Ingeborg weer terug was heb ik samen met Ronald even mijn auto weggezet. Was ik vrijdag vergeten (eigenlijk geen zin in gehad)....'s morgens had ik een rode kaart onder de ruitenwisser zitten....toch maar even wegzetten.

's Middags zijn Tycho en Ingeborg nog even op bed gaan liggen en ben ik gaan zwemmen met Ronald en Jayden. Glijbanen genoeg gezien evenals de stroomversnelling en het golfslagbad....Bij een van die glijbanen heeft Ronald hoogstwaarschijnlijk (zeker te weten) zijn teen gebroken. Het was pijnlijk en begon wel erg blauw te worden....

's Avonds chicken tonight gegeten en met Ingeborg en Jayden het zwembad ingedoken. Weer genoeg glijbanen gezien....denk toch wel een aantal keer de wildwaterbaan. 's Avonds staan die glijbanen harder dan overdag en dat vond Jayden helemaal niet erg...Ingeborg vond dat wat minder.

De bingo heb ik laten schieten, wilde eerst eigenlijk wel gaan maar had later toch niet echt veel zin om het laat te maken. Dan maar met Ronald en Ingeborg relax wijn gedronken en gesnoept. Morgen de FCD, heb er nu al zin aan......is het nou nog geen zondag??

Toedels en tot de volgende log!

Miriam
FCW: dag 1
Vrijdag begon het dan eindelijk, het "Borsato-weekend"! Eerst nog even werken en van daaruit door naar de Eemhof. Rond half 5 kwam ik daar aan en werd al snel geholpen. De weg naar cottage 508 werd makkelijk uitgelegd. Eenmaal daar aangekomen alles uitgeladen en vervolgens Ingeborg gebeld over de laatste details aangezien zij later zouden komen.

Heerlijk op de bank gezeten en poffertjes gegeten. Nog even NK schaatsen gekeken want er deed er een uit ons dorp Lettele mee, helaas heb ik die rit gemist. Totdat ik een sms kreeg van Ingeborg dat ze er met 3 kwartier zouden zijn en of ik ze op wilde wachten....mijn antwoord daarop was: Zou ik kunnen doen ja, Uiteindelijk toch maar even gedaan en ook richting Action Factory gelopen, alvast kijken hoe we daar zondag heen zouden kunnen lopen.

Al snel stonden ze met de auto bij de ingang en liep ik snel met de sleutels die kant ook maar weer op. Ingeborg pakte de spullen uit en Ronals is met Jayden nog snel even de hort op geweest. Tycho moest verschoond worden.....oepsie probleempje.....luiers vergeten en het was al na achten....Supermarkt al gesloten dus dat werd het ook niet. Dan maar het nummer voor overige problemen gebeld want het was toch wel een probleem. Gelukkig was dat al snel opgelost. Een ander probleempje volgde ook snel en verdween ook snel. Het kinderbedje paste niet echt bij een in de kamer. Dan maar het onderste bed van het stapelbed verbouwen (lees matras en bedbodem eruit) en het was opgelost. Het volgende kleine probleempje was dat er geen linnengoed was voor het kinderbedje en de matras van Jayden was nat (en niet door hem). Mijn linnengoed werd voor Jaydens bed gebruikt dus ik moest ook nog een nieuw linnenpakket krijgen. Dat regelen we zaterdag wel even.

Na een kop thee ben ik het bad ingedoken en daarna nog even gerelaxed voor het licht bij mij uitging. Zal eens kijken wat de dag me zaterdag brengt.

Toedels en tot de volgende log!

Miriam
"Hoe leeg zo zonder jou
Hier om me heen"