Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Geen inspiratie
Daar ontbreekt het me aan op het moment. Steeds wilde ik een blog schrijven, maar geen idee waarover of hoe ik moet beginnen. Er is genoeg geweest waarover ik zou kunnen schrijven, maar wil niet met een of ander duf verhaaltje aan komen over wat ik heb meegemaakt of wat 1 van de jongens heeft uitgespookt hahaha. Nee, er moet een lijn inzitten. maar schrijven is dus niet een van mijn sterke punten.
Een week vol gebeurtenissen
Deze week is nog niet afgelopen, maar er zijn wel veel dingen gebeurt. Zo heeft mijn oma van 79 haar enkel gebroken bij het instappen van de auto. Ben ik onderuit gegaan bij het werk, toen het zo glad was. Gevolg...2 blauwe knietjes en een pijnlijke rechterschouder/bovenarm. Tot overmaat van ramp kreeg mijn tante gisteren te horen dat ze borstkanker heeft en wordt door de gehele medische mallenmolen gehaald.
Mijn oma daarentegen is te optimistisch...die denkt dat ze met kerst alweer normaal loopt, terwijl ze 6 weken in een rolstoel moet zitten en daarna nog fysiotherapie moet hebben om te weten hoe ze die enkel weer kan belasten. Voordat het zover is spreek ik eerder van begin februari dat ze dat weer kan.
Wat de week me verder nog zal brengen weet ik niet al denk ik niet dat het zoveel zal zijn.

Tot de volgende log maar weer!

Toedels
Niet naar de laatste concertavond
Denk je naar de laatste concertavond te gaan in het Sportpaleis volgend jaar maart....blijkt dat Marco er nog 2 avonden aan vast knoopt. Woensdag 25 en vrijdag 27 maart zijn erbij gekomen. Ik zat net te kijken op de site van teleticketservice (.be) en zag het staan. Er zijn nog kaarten te verkrijgen....voor de liefhebber, dan....ik ga de 13e en de 21e al en wellicht nog een 3e keer met de meet and greet die ik op de FCD gewonnen heb.

Toedels en tot de volgende log
Grolsch = lekker bier
Vanavond een kleine cursusje gehad over hoe een biertje te tappen. Het was een kleine drukte van jewelste in ons kleine kantine van de sportverenigingen....

Voornamelijk allemaal dames die, net als ik en mijn mama, een aantal zaterdagmiddagen in het jaar kantine staan om de bezoekers van de sporten te voorzien van een natje en een droogje...

Tappen van bier dat kan ik niet, althans dat zeg ik vaak. Maar vanavond was het na 2 biertjes toch al redelijk gelukt. Je moet ook aan zoveel denken..te veel punten:

- schoon glas
- glas schuin houden
- tap in 1x open gooien (niet te letterlijk nemen)
- glas schuin blijven houden
- glas rechtop laten komen en tegelijkertijd...
- ... tap in 1x dicht gooien
- 1 keer afschuimen
- niet onder de druppelende tapkraan houden

Als dat alles in 1x goed gaat moet je een fris en goed biertje hebben

Leuzen die de Grolsch medewerker had:
de enigste reden om een 2e glas bier te bestellen is de kwaliteit van het 1e
een goed glas bier verdient een mooie schuimkraag

Helaas voor hem ben ik geen echte vervente Grolsch drinker...het normale Grolsch dan he....doe mij maar een herfstbokje..die is toch wel iets lekkerder.

Maar het doel van de avond is wel bereikt....

Ik kan eindelijk een goed biertje tappen!!
              ...wel in een echt glas, niet in plastic glas...

Toedels en tot de volgende log maar weer
brr in de kou..
Zo dan hier mijn eerste persoonlijke logje...

Vorige week werd ik wakker en voelde gelijk dat er iets niet klopte.. De verwarming was niet aangeslagen, we zaten in de kou. Gelijk de storingsdienst gebeld en ze zouden zo snel mogelijk komen. Om 9 uur was de beste man er en was binnen een paar minuten het probleem verholpen. Het enige wat hij er verder bij zei is dat het waarschijnlijk een eenmalig probleem was en als we pech hadden niet..... Nou wij hadden dus die pech... Want precies een week later.. Vandaag dus, zaten we weer in de kou .
Dus weer de storingsdienst bellen. En hopen dat ze weer zo snel als vorige week waren... Helaas om 9 uur geen meneer, half 10 ook niet... 10 uur kwam meneer voor de verwarming. En ja, weer hetzelfde probleem.. Dat ding waar het aan lag was vorig jaar al vervangen.. Dus voelde ik de bui al hangen.. dat gaat een aantal centjes kosten, maar de meneer maakte me erg blij, want het viel in de garantie Dus ikke blij!!

Ondertussen is het weer lekker warm in huis. Helaas loopt mijn hele planning van vandaag wel even lekker in de soep... Want had een hele berg dingen te doen.. Naja... Dan maar ff schuiven en vanavond die heeele berg strijk maar afwerken

Groetjesss  Ingeborg
Ook ik ben erbij op 13 maart met Univé
Gisteravond kwam ik via de log van Suzanne op de log van wienkske waar een link stond naar een website van Univé. Ik dacht maximaal 5 smsjes te doen en als het dan niets werd dan niet, aangezien ik de 21e al ga met mijn moeder samen, dan hebben we zitplaatsen. En aangezien ik ook nog een meet and greet zondag gewonnen had met de fcd 2008. Maar nadat ik de wincode van sms 4 had ingevuld kreeg ik Gefeliciteerd! in beeld. Ik kan het nog niet bevatten. Ik verwacht eigenlijk dat er een addertje onder het gras zit. Het zal pas waarheid zijn als de kaarten op de mat liggen en dan maar afwachten wat voor kaarten het zijn. Ik lees steeds meer logs van winnaars dat ik nu ook wel denk dat het ook daadwerkelijk waar is.

De mail vertelde mij het volgende gisteravond:
Gewonnen met Univé Wit Licht actie

Gefeliciteerd! U heeft twee kaarten gewonnen voor het concert Wit Licht in Antwerpen op vrijdag 13 maart door mee te doen aan de sms-actie van Univé. U krijgt in februari de concertkaarten toegestuurd. Univé wenst u nu alvast heel veel plezier op 13 maart. Tot dan!

Hieronder ter bevestiging de gegevens die u heeft ingevoerd:

Wincode: 8FW4FH6L
Naam: Miriam


En ik zeg altijd 1 keer een concert mee beleven is super en uniek. Meerdere keren dan weet je al wat er komt en dan leef je er anders naar toe. Maar ik ga nu al 2 keer, de 1e en de laatste avond zowiezo en dan nog afwachten wanneer die meet and greet gepland staat of dat ik die zelf mag kiezen dan kan het ook zo wezen dat ik nog een 3e keer ga....
Maar dat ga ik nog wel eens bekijken. Ik weet al wel wie er mee gaat naar de meet and greet dat is mijn schoonzus Ingeborg, die als een zus voor mij voelt.

Tot de volgende log maar weer

Toedels!
Filmpje: Als de wereld van ons is FCD 2008


Hoe kan ik het filmpje draaien anders moeten jullie de monitor van je pc gaan draaien
Mijn verzameling in beeld
In het foto album staat ook een kopje, mijn verzameling in beeld. Alles wat ik van Marco heb staat op foto en onder dat kopje voorzien van een kleine tekst. Wie heeft er ook al zoveel van Marco vastgelegd op foto....of ben ik de enige?

Toedels
Ik ..... en FCD 2008
Zo ik heb even de foto's voor het thema van deze maand geupload in mijn foto-album. Ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden.

Toedels
Filmpje: Dromen zijn bedog op de FCD 2008
"Ik zat in het donker, verdwaald en moe
Maar zij bracht me zo weer naar je toe"