Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
opening sapfabriek!!

Vandaag was de opening van de Sapfabriek, waar ik begin dit jaar nog 5 maanden stage heb gelopen. 

Er waren veel "bobo's in pak" aanwezig. Natuurlijk ook de meeste studenten die een steentje bijgedragen hebben. 

Ik was er ongeveer een maand geleden nog met mijn klas en 5 Thaise meiden voor het HACCP-plan en toen was het nog niet geheel gereed.

Nu was het dus echt zover. Het zag er geweldig uit. Alles was zo goed als af. Eerst waren er een aantal bobo's aan het woord voor het eerste afgevulde flesje aan de vervangend burgemeester van Ede werd overhandigd. Etiket is mooi geworden alleen staan daar nog een aantal fouten op en daar was ook een communicatie misverstand, want het bleek dat ze om 58 proefetiketten hadden gevraagd en uiteindelijk er 58000 kregen, foutje
Maar ach dan kunnen ze nog een aantal keren proefproductie draaien en als het dan fout gaat tja, etiketten genoeg.

Toen het eerste flesje was overhandigd kregen alle aanwezigen ook een glaasje "Boost your Body" Red Orange & Raspberry. Het smaakte opperbest, na zo'n lange tijd het niet geproefd te hebben. Iedereen vond het best lekker. Nu maar hopen dat het ook aanslaat op de scholen. Maar voordat dat gebeurd moet het eerst nog HACCP gecertificeerd worden dat is als het goed is rond maart 2008 rond. 

Het is te hopen, maar ook spannend dat het straks in de kantines van scholen verkocht gaat worden. 

Tot de volgende log

Toedels

Eindelijk weer eens stappen
Afgelopen zaterdag de 10e eindelijk weer eens ouderwets uitgeweest met 2 goede vriendinnen. Naar Bills Bar in Markelo geweest. 

Het was superleuk en gezellig. The Crazy piano's traden op en die maakten best leuke muziek, deel van de avond ook in de bar gestaan waar muziek uit de jaren 60 tot 90 gedraaid werd. Begin van de avond was het daar nog rustig, halverwege de avond knetter druk. Er was ook een vrijgezellenfeestje bezig in die bar, eentje uit het dorp, best geinig. 

Ze ruilde lollies voor munten zodat zij gratis konden drinken. Dat was de bedoeling ook bij het vrijgezellenfeestje van met schoonzus begin dit jaar toen lukte het niet. Maar ach het gaat om de plezier die je hebt en ik had het voor geen goud willen missen.

Tot de volgende log

Toedels
SIR 2: 5 november
Maandag 5 november was het dan zover. Ik ging samen met een mede studente naar Symphonica in Rosso 2 met Paul de Leeuw. We waren beide vorig jaar ook geweest. Ik had toen een staanplaats en zij een zitplek. Nu zaten we beide op de tribune. Daar moest ik wel even aan wennen. Voor die tijd kon ik heerlijk dat stukkie fietsen naar het Gelredome. Stond ik bij de verkeerde ingang, kon ik er weer helemaal omheen fietsen, want door die horde mensen te gaan fietsen is niet aan te raden. Eenmaal op de tribune zaten we best wel oke, al zeg ik het zelf. Moest wel heel erg wennen daaraan. Maar overzicht hebben op de staanplaatsen was ook wel mooi om te zien.

Ik vond het lachen, gieren en brullen met Paul de Leeuw en Adje. De sfeer zat er goed in toen Leontien op kwam, wat kan zij zingen zeg. Daarnaast waren natuurlijk Marco er ook en Simone Kleinsma, Edsilia Rombley, Humph (?) en ene zangeres Kokoekokers ofzo iets. 

Richting einde gingen veel mensen al weg, dat was jammer want toen werd het pas gezelliger doordat we sinterklaas- en kerstnummers al begonnen te zingen en Paul op een gegeven moment iets zong: er is een rat, waar, daar in dat vak, waar in dat vak, nou daar in dat vak. Ik vond het echt geweldig.

Ik kijk nu weer uit naar een volgend concert van Marco, maar wel een staplek want de tribune is leuk als je niet echt superfan bent van de zanger maar een staplek is echt voor de die-hards.

Tot de volgende log

Toedels
"Dit is jouw moment                         
Dus ga nu maar staan                       "