Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Dikkertje Dap....Huh??

Afgelopen week ben ik weer eens lid geworden van de bibliotheek. We hebben een buurtbieb dus dat is lekker dichtbij en makkelijk ik ben echt een boekenverslinder. De kinderboekenweek is net om en toen ik dus lid werd hing er nog een quizvraag wat betrekking had op de kinderboekenweek natuurlijk.

Maar wat schepte mijn verbazing...bij de antwoorden stond Marco!! Als hij het geschreven zou hebben dan zouden we denk ik niet genoten kunnen hebben van zijn muziek maar was iedereen verslaafd aan het lezen
Ik kon het dus ook niet laten om dat even vast te leggen met mijn telefoon.

Tot de volgende log maar weer!
Binnen, ze zijn binnen!!!
Ja ja, vandaag liet mijn moeder weten dat ik post uit Belgi had, en eerder deze week bezorgd was. En ja de kaarten voor het Sportpaleis Wit Licht op 21 maart zaten erin. Ik ga dan samen met mijn moeder daarheen. Na het concert zullen we heerlijk slapen in een hotel op ong. 3 km vanaf het Sportpaleis!!

Het ene Wit Licht achter de rug en het volgende alweer in het vooruitzicht. Mijn moeder vindt het nog zo ver weg en ik zei maar toch ook al weer snel dichtbij!! Ik heb er al zin aan. Eerst maar even de dvd van de concertregistratie halen en de film bekijken. Daarnaast hoop ik de dvd's van Belgi nog te bemachtigen, dat is het enige aan audio wat ik nog mis in mijn collectie en dan die collectors box.

Wie heeft er zo'n VIP-boek van Wit Licht bemachtigd en doet er eigenlijk niets mee of heeft er een over.....Ik zou hem graag willen bemachtigen.

Foto's van het concert en de kaarten van het Sportpaleis komen hopelijk van het weekend in het foto-album te staan als het uploaden een beetje mee wil werken

Tot de volgende log maar weer!!
Concert 14/10/2008
Eindelijk was het dan zover. Het concert!!
Ik had mijn auto geparkeerd om 11 uur bij de Rijnhal, gratis....er waren nog geen betalers. Daarna ben ik nog even de stad in geweest om schoenen te shoppen, wat me nog aardig goed gelukt is, al zeg ik het zelf. Rond een uurtje of 2 was ik weer terug en toen heb ik maar even op het horecaplein gezeten en foto's gemaakt van de tegels van Wit licht en SIR. Ook was er een klein brandje bij de tent van het horecaplein. Om de potten met buxus zat jute en die was in de fik gegaan. Het barpersoneel zat een beetje beduusd te kijken en ondernam niets om het te blussen

Ik was daarna beduusd toen er 2 auto's voor kwamen rijden bij de VIP ingang en Marco stapte uit....ik was er op bedacht dat hij allang binnen zou zijn met zijn bandje...helaas was ik te laat met mijn camera om een shot te pakken
Maar Jeroen maakte het nog wel een beetje goed

De stewards bij ingang P vonden mijn t-shirt origineel, die hadden ze de afgelopen 3 concerten nog niet gespot, niet gek h als ik hem zelf gecreeerd heb

Het concert was super, alleen was het een beetje jammer dat de microfoon een paar keer stotterde. Het mooiste vond ik nog wel de fout van Marco tijdens het nummer Dochters.Hij deed het af als: Als het om mijn kleine meid gaat dan kan ik het niet zonder emoties...(of iets in die trant) Maar het zweven vond ik ook gaaf. Heerlijk die oude nummers uit de doos.

De meeste foto's heb ik van het scherm moeten halen want mijn camera kon niet zover inzoomen dan dat ik had gedacht.
De foto's volgen later vandaag of morgen want het uploaden wil niet helemaal gaan zoals ik wil.

Dit is weer achter de rug...Nu op naar de fanclubdag!!

Tot de volgende log maar weer.
Marco's favorieten....ik sta ertussen!!!
Whoehoe ik sta in de top 10 van Marco's favorieten van deze week. Dit had ik totaal niet verwacht.Marco bedankt dat ik in je favorieten mag staan...ik heb zin aan dinsdag!!!


Tot de volgende log maar weer.
Wit Licht...ik heb er zin aan...wie niet?
In het foto album heb ik foto's geplaatst van mijn t-shirt die ik aantrek komende dinsdag. Ik heb hem zelf laten maken. Op de voorkant een foto van Marco (off course!) en op de achterkant een overzicht van waar ik heen geweest ben en waar ik nog heen ga. Ik heb er nu al zin aan. Ik kan niet wachten tot dinsdag. Van mijn werk heb ik dan vrij, heerlijk eerst even shoppen in Arnhem city en vanaf een uurtje of 3 ben ik te vinden op het horeca plein denk ik. En dan vanaf 19 uur mijn zitplaats opzoeken. Ik ben zeer benieuwd naar het decor en zal dan ook mijn camera zeker niet gaan vergeten om het vast te leggen. Niet alleen natuurlijk voor mezelf maar ook voor mijn verdrietige schoonzussie. Ze baalt ervan dat ze niet gaat en een aantal bekenden van haar wel, maar goed ze gaat mee naar de fanclubdag, daar kan ze ook niet op wachten, ik ook niet.

Het album vind ik helemaal geweldig. Ik draai hem iedere dag van huis naar werk en omgekeerd. Vooral dochters vind ik een mooi nummer en voor n lach. De overige nummers zijn ook mooi daar niet van hoor.

Toedels maar weer en tot de volgende log.
Personeelsfeestje
Vrijdag 26 september had ik een personeelsfeestje van het werk. Op die manier leer ik de collega's ook op een andere manier kennen. Eerst nog gewoon werken tot 15 uur en dan vanuit Nunspeet naar Elburg gegaan van daaruit zijn we op 3 botters (zeilscheepjes) het meer opgegaan (van 17 tot 18.45uur), 2 botters met alleen kerels en alle dames op een botter. Iedereen is aan de beurt geweest om aan het roer te staan. Bij de een ging het beter dan bij de ander. Toen we terugkwamen (19uur) gingen we dineren. Het stelde eigenlijk niet veel voor en over de bediening is niet naar huis te schrijven zo bar slecht dat het was. We moesten lang wachten (lees 45 min.) tussen voor- en hoofdgerecht. Nadat het hoofdgerecht om 21 uur genuttigd was, werd het weer 45 min. wachten op ons nagerecht. Grand dessert....hmm, een bolletje ijs op een warm bord(!) en een toefje chocolade mouse en een of andere drilpuddingkje en wat stukjes fruit onder slagroom. Om goed half 11 ben ik naar huis vertrokken vanuit Elburg. Het was op zich wel gezellig en zo alleen jammer van het eten. In het foto album staan een paar foto's van op de botter.

Toedels en tot de volgende log
"Elke keer als je me aankijkt
Denk ik deze blik hoort niet bij jou"