Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Dromers ;
en 2 gast Dromers .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Tentamen
Vandaag was het dan zover....de eerste tentamens van dit schooljaar. Twee universiteitsvakken. Best wel veel leerwerk. Begrijp nu ook wel waarom een zelfstudieweek daarvoor is ingeroosterd. Alleen die hadden wij niet tot beschikking omdat de lesweken en tentamenweken van de hbo en universiteit in elkaar overlopen. 

Komende maandag begint periode 2 van de universiteit en zijn het 2 tentamenweken van de hbo. Daar heb ik ook nog 2 tentamen, op de donderdagavond, omdat we als klas zijnde verschillende keuze vakken in de ochtend of middag. Dan wordt het moeilijk om 1 tijd en dag te vinden dat iedereen kan, maar ach 2 avondtentamens overleef ik ook wel weer. 

Tentamen van vanochtend was best pittig. Het waren maar 8 vragen en er stond 3 uur voor. Na 2 uur was ik klaar, van 9 tot 11 uur. Ik weet niet zeker of ik hem gehaald heb, hoop van wel en anders is de herkansing in december, alleen dan moet ik weer al die stof leren en daar zie ik dan wel tegenop. Daarna was het wachten tot 15.45 voor het tentamen van informatievaardigheden. Die ging ook wel redelijk. Het is nu echt afwachten hoe het verlopen is. Iedereen was er verdeeld over hoe zijn of haar tentamen gegaan was. 

Maandag begint mijn keuze vak Nutrition and food product quality op de ochtend. Zoals ik het nu kan overzien heb ik maandag ochtend 1 uurtje les en vrijdag ochtend 1,5 uur. De rest zal wel zelfstudie of werken in groepjes zijn. Al zal dat wel tegenvallen. Er hadden zich naast mij nog maar 6 studenten aangemeld voor dat vak. Maar ach ik ben klein gewend dus dat scheelt. 

Tot de volgende keer maar weer.

Toedels
Harry Potter and The order of the Phoenix
Eindelijk komt hij dan uit. Het 5e deel van Harry Potter is verfilmd. Ik heb er echt op zitten wachten. Ik heb 5 delen in het Engels en Nederlands gelezen en deel 6 ook nog in het Engels. Die wil ik ook nog in het Nederlands gaan lezen. Afgelopen weekend heb ik deel 3 en 4 op dvd gekeken en had ik besloten dat ik deel 5 in de bios wilde zien. Deel 1 en 2 is al vaker op tv geweest en die heb ik ook op dvd/video gezien. Het enige wat ik nog moet doen is een kaartje reserveren voor dinsdag 10 juli 0.00 uur. Dan gaat ie draaien in Arnhem, en ik wil daar bij zijn. 
En ik ben erbij 10 juli 0.00 uur in Rembrandt Theater Arnhem 

Toedels
FOTO'S!!!!!
Ja ja, eindelijk staan er wat foto's op de weblog bij mij. Het duurde even maar ik heb toch een paar leuke foto's gevonden van mezelf en mijn familie en van mijn stage....daar zullen later nog wat foto's bijkomen als ik die nog terug kan vinden.

Toedels
HELP
Ben ik mijn weblog aan het veranderen door alle teksten in het geheel te laten zien gaat alles door elkaar staan. Wie weet hoe dat kan en hoe ik dat weer veranderen moet????

Toedels
Tv Gelderland en De Gelderlander
Vandaag was het dan zover, nou ja gisteren eigenlijk ook. Het Sapje is uitontwikkeld en werd getest onder de doelgroep wat men ervan vond. Gisteren ben ik samen met mijn mede ontwikkelaars naar Het Streek geweest. Das een middelbare school voor VMBO. Daar werd het sapje optimaal ontvangen, onder de ruim 40 ondervraagden. De meesten kwamen terug voor een tweede glaasje. Vandaag ging ik samen met Maarten naar het ROC A12 (MBO) en Emma en Eduard gingen naar de Christelijke Hogeschool Ede (HBO). Het was toch best spannend..........want bij ROC A12 kwam ook de pers. Het enige nadeel was dat we 's morgens een excursie hadden in Bunnik en die liep uit, waardoor we een uur later dan gepland pas op het ROC aankwamen . Daar baalden we echt van. TV Gelderland heeft leuke opnamen gemaakt....gelukkig zijn die eerst in de Sapfabriek zelf geweest. Vandaag om 18 uur was het in het nieuws. Best wel apart om dat weer terug te zien. Ik heb een beetje gebabbeld met de journalist van De Gelderlander....dat zal morgen wel in de krant staan en op internet. Ik ben wel heel benieuwd naar dat stuk. Helaas was er weinig opkomst bij het ROC qua studenten...ze zaten daar midden in de toetsweek. Maar toch wel 30 personen kunnen ondervragen. Bij de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) werd het ook goed ontvangen. Daar hebben ze tussen de 50 en 75 mensen kunnen ondervragen. Nu moeten we alles gaan bekijken omdat we verschillende vragen hadden gesteld. Voornamelijk is van belang of men het lekker vindt. Daarnaast of het idee (concept) erbij pastte, dat zal wel verdeeld zijn. Als laatste hadden we nog 3 etikettenontwerpen van de Grafisch Lyceum Utrecht (GLU) laten zien daar werd ook verdeeld over gereageerd. Ik zal binnenkort er wat foto's bij plaatsen. Het drankje is een energiedrankje op natuurlijke basis met 50% vruchtensap in de smaak bloedsinaasappel/framboos. De energie wordt geleverd door B-vitaminen, suikers en Q10. De suikers zorgen voor een boost en voor langzamere afbraak daarvan. Eigenlijk is het een gezonde variant op red bull.

Toedels
M|B stokje


ik heb het stokje mogen vangen van Jenny dank je wel
heel leuk dat je hem naar mij heb toegestuurd.
nu rest mij alleen nog de vragen te beantwoorden.
dus iedereen die het stokje nog niet hebben mogen vangen opletten
misschien komt hij wel jullie kant op laat hem niet vallen


1: Waarom ben je fan van Marco geworden? 
Ik kreeg de cd 'de bestemming' van een oom en sindsdien ben ik fan van hem. Hij legt zoveel gevoel in zijn nummers dat je het niet kunt weerstaan.

2. Wat  is je leukste anekdote over Marco? 
kan er geen bedenken

3. Wat vind jij het mooiste lied van Marco en waarom? 
Het is wel moeilijk om er één te kiezen, maar ik vind 'Dromen zijn bedrog" de concertversie het mooist. Mijn broer en schoonzus hebben elkaar op 'Dromen zijn bedrog' leren kennen en het tussenstuk wat door Yes-R en Ali B gerapt wordt slaat precies op hen.

4. Wat is je bijzonderste moment van/met Marco? 
Het eerste concert die ik meemaakte was van Marco in de Kuip in 2004 (Zien). Als cadeau gegeven aan mijn schoonzus en samen daar geweest.

5. Wie vind jij het leukste bandlid en waarom? 
Moeilijke keuze....Marco is leuk maar Ferry ook en Giovanni ook. Ferry omdat hij gewoon een lief koppie heeft, Giovanni omdat hij zo super zong tijdens SIR Arnhem 2006 in het Italiaans. Marco is gewoon leuk omdat hij zo mooi kan zingen met gevoel.

6. Wat zou je Marco willen vragen? 
Misschien afgezaagd maar een handtekening en met hem op de foto. Maar die handtekening dan wel op mijn plakboeken.

7. Heb je al eens een concert bijgewoond? Zo ja, welke? En wat was je eerste? 
Ja, mijn eerste was Zien in de Kuip Rotterdam op 16 juni 2004 en Symphonica in Rosso in Gelredome Arnhem 29 oktober 2006

8. Wat vind jij het mooiste album van Marco? 
Ik heb alle albums van Marco (ook de Italiaanse) en kan niet echt kiezen. Ze zijn allemaal mooi....maar om toch te kiezen zal toch moeten gaan voor Als geen Ander en Luid en Duidelijk

9. Wat zou je Marco nog eens willen vertellen? Dit is je kans! 
Heel erg bedankt voor al je nummers en zorg dat je er nog veel meer maakt in die geest.

10. Aan wie geef je dit stokje door? (2 personen) 
aan http://anneke.borsatoweblog.nl  en aan http://ben.borsatoweblog.nl
Na veel gezoek wie hem nog niet gekregen had!

11. Plaats hieronder je mooiste foto van of met Marco. 
die kan ik helaas nog niet plaatsen want die zit in me fotoboek!Vond het leuk om deze vragen te ontvangen van Jenny!
Ik hoop dat anneke en ben het ook leuk vinden dat ze het stokje van mij krijgen!

Toedels

voetbalkamp lettele
Gisteren is het voetbalkamp voor de jeugd in Lettele (bij Deventer) begonnen. Ik moest daar gisterenavond en vanochtend EHBO staan.....
Gisterenavond was het erg warm en de 60 voetballertjes van D-, E- en F-jeugd moesten vooral veel drinken naast al die spelletjes die ze deden. Zo was er ook penaltyschieten....de kleintjes tegen de keeper van het 1e en 2e team van Lettele. Was een prachtig gezicht om te doen. De kinderen waren in verschillende teams opgedeeld....PSV, Ajax, Feyenoord, AZ, Go Ahead Eagles, FC Twente en natuurlijk VV Lettele!! De avond begon rustig...op een gegeven moment kwam er een begeleider naar me toe met een jochie op de arm. Iemand was op zijn enkel gaan staan en dat was natuurlijk niet zo fijn. Maar na behandeling (voornamelijk koelen) ging hij weer als een speer. Voor de rest was er weinig voorgevallen. 
Vanmorgen om 9 uur begon het weer. Er stonden partijtjes op het programma maar eerst moesten ze allemaal bij de EHBO komen voor een tekencheck en voor zonnebrandcreme. De tekencheck kwam voornamelijk doordat er die avond ervoor in het plaatselijke bos een speur/spooktocht was gehouden. En ja dan weet  je het maar nooit. Die kinderen zijn zo lekker recht door zee. Dat insmeren was wel erg hard nodig met die hitte en geen van allen had zonnebrandcreme dus ja daar stonden we met 3 mensen de kinderen in te smeren (gezicht en armen). Tot zover dit bericht weer...tot een volgende keer.

Toedels
weer een mijlpaal bereikt
Ja ja het einde van de stage komt in zicht en vandaag is er weer een mijlpaal bereikt........de smaak van het sapje is af en morgen wordt er een grote partij sap gemaakt om daarmee te testen of we kunnen voldoen aan de houdbaarheidstijd van 2 a 3 maanden. Eigenlijk zijn die testen te kort om het daadwerkelijk te kunnen claimen maar het eerste indicatie. Na de zomervakantie zullen andere studenten daar verder mee door moeten gaan testen. De flesjes zullen nu gedurende 3 weken gemeten worden bij verschillende temperaturen en zullen ook blijven staan bij die temperaturen tot na de zomervakantie dan heeft het de volle houdbaarheidstijd gestaan.

Toedels
De kop is eraf....
De kop is eraf mijn eerste keer staan als EHBO-er is een feit....
Ik moest vanmorgen bij het volleybaltoernooi in Lettele staan. De eerste keer na mijn examen dat ik het in de praktijk kon gaan brengen. Best wel eng, maar het was wel heel rustig.....uiteindelijk heb ik 2 pleisters moeten plakken en een bloedneus moeten stelpen. Ik had meer verwacht dat ik te maken zou krijgen met vingers, enkels en hoofdpijnen maar helaas....Wellicht volgende week meer te doen dan is in Lettele een voetbaltoernooitje voor de D-, E- en F-jes. Daar sta ik vrijdagavond en zaterdagochtend.

Toedels
terugkomdag van school
Na 4 van de 5 maanden stage was het eindelijk zover een terugkomdag van school.
Eigenlijk is dat best wel laat maar goed. Afgelopen vrijdag even geen stage maar weer even naar school. Daar moesten we een posterpresentatie geven aan de 1e en 2e jaars van de opleiding. Enige nadeel was dat de presentatie in het Engels moest vanwege de Thaise studenten. De presentatie van mij ging echt bagger had nog nooit zo slecht gepresenteerd.....zat te veel te zoeken naar die Engelse woorden die eigenlijk heel simpel waren....waren waarschijnlijk de zenuwen...maar ach het zit er nu op nog 4 - 5 weekjes stage en dan eindelijk vakantie

Toedels
"Het maakt niet uit waar of ik ben
Ik niemand om me heen herken"