Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Verandering

Zoals jullie wel kunnen zien heb ik mijn thema eens verandert. Niet dat het gras zo saai werd maar omdat ik wel eens vind dat het nieuw thema kon gebruiken. Hopelijk vinden jullie het wat.

Toedels

Ander gezicht
Sinds een week draag ik weer een bril. Het is even wennen maar ja het hoort erbij als je ogen slechter worden.

Ik had vroeger ook al een bril van mijn 2e tot mijn 12-13e. Nu 10 jaar later moet ik weer een bril. Ik merk wel dat het kijken nu een stuk beter en ontspannender is voor mijn ogen. Ik hoef niet meer zo te knijpen om het te lezen. Begin september merkte ik het maar al te goed, omdat toen de colleges weer begonnen en alles waziger werd. Mijn moeder ging naar de opticien om een nieuw montuur te kijken voor haar. Ik ging mee om mijn ogen te laten testen en uiteindelijk bleek dus dat ik -1,75 had aan mijn ene oog. Die was vroeger ook al zo lui, dat oog leert het ook nooit !! Maar ja dus toen ook maar een montuur uitgezocht. Best wel apart weer om een bril te moeten dragen...best weer wennen. Iedereen vond het gelukkig wel weer staan. Het is natuurlijk voor hen ook weer wennen. Vriendinnen van me kenden me van vroeger al met een bril, maar ja de monturen zijn tegenwoordig een stuk hipper. Binnenkort komt er een foto van mij met en zonder bril en van mijn moeder.

Toedels
Afstuderen
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat op mijn log gezet heb.....maar ik heb het momenteel ook druk met school.

Mede omdat het mijn laatste studiejaar alweer is. Hopelijk kan ik in februari beginnen met afstuderen. Mijn stage van het derde jaar heb ik net gehaald, maar dat had ik ook verwacht want het was best zwaar. Ik heb dan wel een MBO achtergrond maar op de HBO gaat het er iets harder aan toe en ik heb ook wel door dat ik meer een MBO + niveau heb dan een echt HBO denkvermogen. Maar ja ik ben er toch wel goed door heen gekomen. Deze periode van een half jaar nog echt hard studeren om alles te kunnen halen en zonder 'schuld' mijn afstuderen te beginnen. Ik heb nog geen idee waar ik wil afstuderen. Altijd heb ik gezegd ik wil de zuivel in maar dat weet ik nu zo net nog niet meer. Op zich lijkt Ola Hellendoorn me wel wat omdat het dicht bij mijn roots is. Dat kan ik op de fiets wel af vanaf Lettele. Maar ja eerst maar proberen daar binnen te komen. Nu school weer begonnen is is het hard aanpoten omdat we nu ook nog eens 2 vakken (beide periodes 1 vak) moeten volgen van de Universiteit (opleiding voeding en gezondheid). Nu valt het nog wel mee. Het is nog oppervlakkige info, maar dat komt omdat we als 4e jaars HBO bij de 1e jaars studenten inzitten die vers van de HAVO of VWO afkomen. Deze periode is het een uitgekozen vak. Volgende periode, die begin november begint is het een vak die we zelf uitgekozen hebben....ik heb nog geen keuze gemaakt. Maar nu moet ik gaan heb zo een college. Tot de volgende keer maar weer!!

Toedels
"Luister naar je hart
Wanneer je mond de mijne kust"