Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Voornemen
Mijn derde log al deze dag. De andere twee staan al op zichzelf net als deze log..

Ik heb me namelijk voorgenomen om meer met mijn geloof te gaan doen. Ik ben vanaf de middelbare schooltijd niet echt meer naar de kerk geweest maar met het overlijden van mijn buurman/-jongen heb ik veel vernomen van de andere kant. Zo heb ik mijn oma weer gezien die al ruim 16 jaar dood is en de man van waar mijn moeder werkt die is al ruim 5 jaar dood. 

Daarnaast heb ik nog een voornemen om volgend jaar de Nijmeegse vierdaagse voor de eerste keer te gaan lopen. Ik heb de loopschoenen al gekocht en ben al rustig aan begonnen met trainen want ik wil graag zonder blaren en pijnlijke voeten mijn eerste Nijmeegse vierdaagse uitlopen. 

In 2009 ga ik zowiezo de Nijmeegse vierdaagse lopen met mijn schoonzus en daar een vriendin van. Dan hopen we gesponsord te kunnen gaan lopen voor de ziekenhuizen in Argentiniė (Stichting Ziekenhuis Tigre)

Toedels
Fanclubdag
Na lang wikken en wegen heb ik ook besloten, zoals velen van jullie waarschijnlijk al gedaan hebben, om naar de fanclubdag te komen op 7 oktober. Het is natuurlijk wel iets wat iedere fan ooit meegemaakt moet hebben. Hopelijk kan ik dan eindelijk met Marco op de foto en een handtekening bemachtigen op een van mijn plakboeken.

Toedels
Zwaar weekend
Afgelopen weekend was het zwaar. De voetbalvereniging bestond 75 jaar er was daar van alles te doen. Zelf moest ik zondag EHBO staan op Grasrock in Okkenbroek. 

Zondag had ik nog condoleren van mijn buurman/-jongen die vorige week kwam te overlijden. Hij was pas 46 jaar maar had al 30 jaar MS. Je weet dat het een slopende ziekte is maar hoe hij zich er door geslagen heeft is petje af. Het was te verwachten dat het snel zou gaan omdat hij de afgelopen paar weken sneller achteruit ging maar het kwam toch nog onverwachts. HIj was superfan van Feyenoord. Zondag dus naar het condoleren geweest en vandaag (maandag) naar de uitvaart geweest. Zijn moeder was daar maar al te blij mee. We waren met de naaste buren er allemaal en ze kon de warmte van ons voelen. Het was best aangrijpend want hij werd door zijn kameraden gedragen en de vrouwen daarvan liepen voor de lijkwagen uit met de kransen daarachter liep de familie gevolgd door ons als buren. De mis was aangrijpend. Op de begraafplaats nog meer want zijn broertje vroeg om met zijn allen nog het Feyenoord lied te zingen voor de laatste keer voor hem. Uit volle borst hebben de aanwezigen dat gedaan. Gelukkig kon ik erbij zijn omdat mijn vakantiewerkgever mij vrij kon geven. Ik had het voor geen goud willen missen omdat hij me toch dicht bij het hart stond. Op het bidprentje stond de mooie tekst: Een Feyenoorder is een Feyenoorder, een kameraad is een kameraad, hand in hand is hand in hand, een legioen wacht op jouw aan de andere kant. Velen zullen dit verhaal wellicht niet interesseren maar ik moest het even kwijt.

Toedels
Long time no see
Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn weblog heb bijgehouden maar is dan ook veel gebeurd. De vakantie is aangebroken, de Lettele Kermis is alweer voorbij. Vakantiewerk zit er bijna op en de voetbalvereniging bestaat 75 jaar. De Lettele Kermis was echt weer grandioos met als thema Piraten op twee manieren op te vatten. Piratenmuziek of als zeepiraten....

Maar het was een overweldigend feest vooral de zaterdag 4 augustus was het super. Mijn broer was jarig en de band Van Gogh speelde in de feesttent. Ik was zo aangeschoten dat ik sjans aan het maken was met de drummer. De eeuwige vrijgezel werd verteld nou ja ik ben ook nog steeds de eeuwige vrijgezel dus wellicht kan het wat worden. Een week later zouden ze weer optreden in Lettele maar dan bij de voetbal. Helaas moest ik dus afgelopen zaterdag werken bij de Tractorpulling in Lochem, er moet toch ergens geld vandaan komen. Daar was ik samen met mijn papa en een van mijn broers. Nadat alles opgeruimd was en wel zijn we dan toch nog even naar de voetbal gegaan. We hadden een telefoontje gehad dat het nog druk was en dat de band nog aan het opruimen was. Mijn voeten konden niet meer maar toch nog even weer gebabbeld met de drummer van Van Gogh. Ik zou een shirt krijgen maar die hadden ze niet meer  Nu is mij beloofd dat als ze weer in Dieka (Markelo) spelen dat ik er dan een krijg als ze hem dan niet hebben dan krijg ik een shirt van de drummer . Aan het einde van het jaar is dat pas maar goed ik ga ze aan hun woord houden. Want vanaf 1 januari is de samenstelling anders. De zanger, toetsenist en bassist verlaten de band en er komen 3 nieuwe jongens bij. Ik ben benieuwd!! Maar tot zo ver weer een berichtje van mij ik ga proberen binnenkort ook de foto's te updaten.

Toedels
"Oud en afgedankt
Slijt hij zijn tijd met dromen"