Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Aftellen tot de Nijmeegse 4daagse....nog 8 trainingen te gaan!
Gisteren zijn Ingeborg en ik weer op pad geweest, een training van om en nabij de 30km gepland. Kijken hoever we zouden komen. De afgelopen 2 keer moesten we de route afbreken omdat ik niet verder kon met mijn blaren en omdat Ingeborg te veel last kreeg van haar gebroken teen.

Vol goede moed waren we dan ook weer begonnen. Op een gegeven moment gekeken naar de tijd en die ging maar in een slakkengang voorbij....

terwijl we beiden dachten al meer dan 2 uur aan de wandel te zijn en wat bleek, net een uurtje verstreken. Als dat zo de hele dag moest gaan, zou het zwaar worden. Het weer zat ons mee, het zonnetje zo nu en dan, maar in ieder geval droog.

Om de tijd een beetje te doden hebben we woord spelletjes lopend gedaan. Ingeborg zei een woord en met die eindletter moest ik dan weer een nieuw woord beginnen. Het alfabet om en om afgegaan met woorden.

Ook hebben we "ik ga op vakantie en neem mee.." gedaan, we kwamen tot 20-25 voorwerpen die we ook telkens onthoudden. We hebben genoeg gelachen onderweg.

We zijn vanuit Eefde via Joppe en Gorssel weer terug naar Eefde gelopen. Onderwijl zijn we ook nog eens de weg kwijt. Lopen we een keer volgens de route die we gemaakt hebben gaat het nog ergens mis. Het waren dit keer voornamelijk zandwegen die we bewandelden, ook wel een keertje leuk. Maar niet als je ergens een afslag gemist hebt en vervolgens de weg die je moet hebben niet kunt vinden. Op een gegeven moment waren we weer op een verharde weg en wat bleek, het was de weg die we moesten hebben. Toen hebben we de route toch maar weer aangepast en richting ons startpunt gelopen. Anders moesten we nog wel een uurtje of wat lopen en daar hadden we op dat moment eigenlijk geen zin meer in. En de teen van Ingeborg begon ook te zeuren.

Onderweg ook nog 3 reeėn gezien en een aantal hazen en daarnaast genoeg vogels gehoord. Heerlijk die rust zo 's morgens vroeg om 6.40 vertrokken van af het startpunt en 6 uur later waren we weer terug.

Nog maar 8 keer trainen (eigenlijk 4 trainingen en een avond 4daagse) en dan moet het goedkomen met de Nijmeegse 4daagse.

Binnenkort komt er een link op de weblog waarmee je ons kunt volgen tijdens de Nijmeegse 4daagse.

Toedels en tot een volgende log!

Miriam
"Tienduizend kleuren in de lucht
Het regent tranen van geluk"