Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Dromer ;
en 1 gast Dromer .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Eindelijk....2 Marco: Grasveld
Deze log is speciaal voor Marco.
Tijdens de meet and greet op 18 maart 2009 in Antwerpen, hebben we gevraagd of je mijn (schoon)vaders grasveld een keer zou willen maaien. Aangezien je van grasmaaien houdt dachten we voor het geval dat je een keer wilt ontspannen.
Je antwoord op die vraag was dan ook 'wie weet...' en 'ik zie het wel op je log verschijnen'. 

Nou bij deze plaats ik dan eindelijk het logje over het grasveld van mijn (schoon)vader. (Het is begrijpelijk dat je niet op het aanbod ingaat maar nee hebben we en wellicht krijgen we wel een ja en niet geschoten is altijd mis)

Toedels en tot de volgende log!
Miriam

Kijk/lees verder voor foto's van het grasveld, heb alleen nog geen foto van het maaitrekkertje gemaakt.
dag 2.....
Vanmorgen ging om half 6 de wekker weer en zaten we om kwart over 6 in de auto om op weg te gaan richting Luttenberg.Daar had ik een mooie route gemaakt van ongeveer 25 km. We gingen heel goed van start. En het liep goed, ik had alleen nog een beetje vermoeide voeten. Helaas hebben we de route in moeten korten tot 13,5 km, omdat miriam erg veel last had van de blaren onder haar voet. We hebben een kleine pauze genomen en zijn terug gaan lopen. We werden ook nog even overvallen door een flinke plensbui. Gelukkig liepen we in het bos, dus bleven we redelijk droog.
Om 10 voor 10 waren we terug bij de auto.

Bij thuiskomst bleek dat Miriam nog 2 blaren erbij had gekregen aan de andere voet.

Mijn voeten zijn nog steeds blaarloos.

Ik ben nu wel moe, maar als het zou moeten zou ik nog wel even weer kunnen wandelen.

Groetjes Ingeborg
GCC begonnen
GCC staat voor Global Corporate Challenge. Het is een 125 daagse gebeuren waar bedrijven over de hele wereld aan mee doen. Vanuit mijn werk doen er 2 groepen mee. Een groep bestaat uit 7 personen en het is de bedoeling om in 125 dagen virtueel zo ver mogelijk rond de wereld te komen. Het startpunt is virtueel de Taj Mahal in India.

Mijn team bestaat uit 6 dames en 1 man, die tevens onze teamleider is. Onze naam is the Pink Ladies (zoals uit de film Grease, met Danny Dezuko). Iedere persoon heeft een rugzak gekregen met daarin 2 stappentellers en een bidon.

Het doel is eigenlijk om mensen die veel zittend werk doen in beweging te krijgen. Nou is het bij mij op het werk niet echt stilzitten maar we willen kijken of we het gaan winnen van het hoofdkantoor.

Op het werk wilde het andere team mij eigenlijk ook wel graag hebben, aangezien ik de Nijmeegse vierdaagse ga lopen. En dat is dan al 160km (hopelijk) wat er op de teller kan komen. Maar wat vandaag bewogen wordt, wordt morgen ingevoerd. Dus een dag later iedere keer de stappen invullen. Momenteel staat mijn teller al op meer dan 40.000 stappen voor dag 1, vanwege de wandeling.

Toedels en tot de volgende log!

Miriam
Hieperdepiep Hoera!!!

Vandaag is het  25 jaar geleden dat ik het levenslicht zag!!!

Vanavond ga ik een feestje bouwen. In de voortuin staat een halve Sara en achter ook. Had namelijk iets gezegd over dat ik altijd via de achterzijde naar de auto loop en dat ik dus de eventuele halve Sara niet zou zien. Nou ik kan het niet missen hoor!!!
(foto's volgen nog vandaag of morgen...denk eerder morgen!)

Toedels en tot de volgende log!!

De Jarige Miriam

En weer een....
....broek die me past.

Nadat Ingeborg me vorige week een oude broek van mij terug gaf met de intensie van daar pas je onderhand wel weer in. Wat ook wel klopte alleen die heupen zaten nog een beetje in de weg.

Toen ik terug van het wandelen kwam was broerlief Jeroen en schoonzus Sabine nog bij ons thuis en Jeroen wilde wel een kortere broek aan met dat heerlijke weer dus moeders trok blijkbaar een broek van hem bij mij uit de kast en er hing weer een oude broek van mij aan de kant waarvan ik zoiets had. Eens kijken of ik die nog pas of alweer zou passen en die zit weer heerlijk.

Ik ben onderhand wel trots op dat ik eindelijk weer eens in mijn oude, weinig gedragen broeken pas. Hoef ik nog niet meteen mijn hele garderobe qua broeken te vervangen.  Ondertussen ben ik 8 kg kwijt en die zijn er nog steeds af en daar ben ik al helemaal trots op. Dit is zo ongeveer de 1e keer dat het er ook daadwerkelijk afblijft want in de meeste gevallen zat het er zo weer aan. Maar ik ben pas echt tevreden wanneer de weegschaal de wijzer onder de 100 aanwijst. Het zal nog wel even duren maar ik zou zelfverzekerder zijn wanneer het al zo was.

Toedels en tot een volgende log!

Miriam
Terug van de kaakchirurg....
Om 14 uur moest ik bij de kaakchirurg zijn voor mijn laatste verstandskies te laten verwijderen.

Moeders en ik waren mooi op tijd en om 13.45 mocht ik al naar binnen en om 14 uur stond ik alweer buiten. Het ging echt snel. De spuiten vielen me gelukkig mee en de kaakchirurg was een fijne vent evenals de 2 verpleegkundigen (of hoe ze ook genoemd worden).

Daarna begon de ellende eigenlijk.....voelde me op een gegeven moment best beroerd. Kwam denk ik doordat het sneller ging dan verwacht. Omdat deze kies al tegen mijn achterste kies aandrukte.

Ik heb dan ook wel even goed 20 minuten plat gelegen in een apart kamertje. Want ik was blijkbaar lijkwit weggetrokken. Moeders was net mijn pijnstilling en spoeling aan het halen.

Voor de zekerheid had ik de MP3-speler uit de box van Marco meegenomen. En die was ik ook wel even nodig. Daardoor fleurde ik al weer snel op, volgens moeder.

Al mijn verstandskiezen ben ik nu kwijt en allevier zijn ze door 4 verschillende artsen verwijdert en geen enkele keer was de ervaring hetzelfde.

Nou ga ik maar even mijn pijnstilling nemen en zometeen nog even koelen en een ijsje voor de pijn. Over een uurtje zal de verdoving uitgewerkt zijn

Toedels en tot de volgende log!

Miriam
Vanmiddag ziekenhuis....kaakchirurg
Vanmiddag is het dan eindelijk zover, mijn laatste verstandskies gaat er bij de kaakchirurg uit.

Het werd ook wel tijd. In februari samen met de tandarts besloten om de laatste verstandskies er ook maar uit te halen. Ziekenhuis gebeld voor een afspraak, kreeg daar te horen dat het niet eerder als pas in mei kon en dan eigenlijk 15 mei, op mijn verjaardag. Dat zag ik niet zitten, gelukkig was er op 8 mei 's middags nog een plekje. Dus vanmiddag gaat die eruit.

3 van de 4 verstandkiezen zijn er dan bij de kaakchirurg uitgehaald en 1 bij de tandarts. Ze groeiden niet recht omhoog maar plat....deze zit nu met zijn koppie tegen de wortel van mijn achterste kies aan te drukken. De laatste paar dagen heb ik er wat meer last van maar goed.

Het meeste zie ik op tegen de verdovingsprikken....ik heb niet zo op naalden....

Toedels en tot de volgende log!

Miriam
De M van ....
Deze log stond al een tijdje klaar.....


Mannen...

Ik heb veel mannen in mijn leven... Maar ben er maar met 1 getrouwd. Deze maand alweer 2 jaar.
"Je bent eigenlijk nooit weggeweest
Als een schaduw volg je mij"