Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Dromers ;
en 2 gast Dromers .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
DVD
Omdat ik vandaag niet bij het laatste concert aanwezig ben maar het wel wilde, heb ik de dvd van Arnhem opgezet, om er toch wel een beetje bij te zijn. Baal er wel van want lang niet alles was uitverkocht en ook omdat het totaal andere show zal worden want ja het drieluik wordt afgesloten.

Ik heb 3 van de 9 concerten mee mogen maken en die waren grandioos, vooral woensdag 18 maart zal ik zeker niet snel vergeten. Dankzij de meet and greet! Normaal ga ik maar naar 1 van de concerten omdat het dan nog uniek blijft en je hebt geen vergelijkingen met eerdere concerten uit diezelfde reeks. Maar ik moet zeggen dat het me naar meer smaakte op het moment dat het concert van de 21e afgelopen was. Ik hoopte dat RTL me goedgezind was, maar helaas. Al was het alleen maar om het concert van de 21e te doen vergeten. Ik had toen zitplaatsen en die waren niet al te best, wel jammer. Maar ik er ook voor kunnen kiezen om mijn moeder met een vriendin van haar te laten gaan, maar ja dat kon ik ook niet over mijn hart verkrijgen. Heb ze nu alledrie van een ander ooghoek bekeken, middenplein, GOLD en zittend.

Vanmiddag had ik al de dvd van Onderweg in de Kuip aanstaan, want ik wilde Marco gewoon nog even horen en songs uit de oude doos horen. Heel apart maar het deed me nog steeds wat, terwijl ik er niet bij ben geweest!!

Toedels en tot een volgende log!

Miriam
Een dag om nooit meer te vergeten: 18 maart 2009!


Dinsdag was ik de hele dag al bezig met de voorbereidingen voor de woensdag want ja ik heb plakboeken en wilde die up to date hebben. Gelukkig viel de achterstand mee, eigenlijk alleen het verslagje van de 13e moest er nog in. Ik schrijf ook in mijn plakboeken mijn belevenissen van concerten, fanclubdagen of filmbezoek van wit licht. De batterijen van mijn telefoon en fotocamera opgeladen. Kaartje van de camera geleegd zodat er genoeg ruimte is voor alle foto?s en/of filmpjes.

Ik lag dinsdag redelijk op tijd in bed, maar kon eerst de slaap niet vatten, wellicht al zenuwen, maar een beetje puzzelen hielp een hoop. Woensdag liep mijn wekker om 8.30 af en ik was dan ook klaarwakker. Heb eerst rustig de krant gelezen en ontbeten voor ik onderweg naar de sportschool ging. Sportschool hoor ik jullie denken, ja echt even de zenuwen eruit gooien en deze week was ik nog niet geweest en de rest van de week heb ik ook geen tijd dus ja. Eenmaal terug van de sportschool onder de douche doorgegaan en me klaargemaakt voor vertrek richting Deventer, naar mijn schoonzussie Ingeborg (ze zal haar belevenis er ook nog op zetten). Voordat ik de deur achter me dicht trok nog een laatste check of ik alles had, kaartjes, plakboeken, poster, t-shirts, blousen, telefoon, geld, camera.
18 maart 2009
Gisteren was het dan zover, ik mocht samen met Ingeborg naar de Meet and greet in Antwerpen. Het was geweldig om dat een keer mee te mogen maken.

Het verslag van mij en Ingeborg zullen snel volgen. Evenals de foto's van de dag en van de 13e in mijn foto album. Eerst nog even alles laten bezinken en relativeren wat ons overkomen is.

Toedels en tot de volgende log

Miriam
Marco!! Bereid je maar vast voor!!!!
Want wij komen eraan!!
En maar weer wandelen
Na een indrukwekkende vrijdag en een vermoeide zaterdag was het vandaag weer tijd voor een training.
Beter iets dan niets!
Vandaag stond er weer een training op het programma. De route zou ons van Deventer richting Olst brengen en van daaruit via Diepenveen weer terug.

Het weer stond ons niet aan en we besloten om een andere route te gaan lopen (het regende hard en er stond aardig wat wind). Want we wilden allebei graag lopen/trainen (wie A zegt moet ook B zeggen). Als we niet door zouden zetten zouden we iedere keer als het regent ons terugtrekken en als het regent met de Nijmeegse Vierdaagse kunnen we ons ook niet terugtrekken en de volgende dag gaan lopen. Dus vol goede moed begonnen we te lopen.

Het is uiteindelijk een ronde van 11,5 km geworden. Waar we 2 uur over gedaan hebben. Beiden waren we doorweekt. Ik iets erger dan Ingeborg. Zij had een regenjas en dus haar broek was doorweekt. Ik had een paraplu van niets en voelde dat ik doorweekt raakte.

Volgende week gaan we vol goede moed er weer tegen aan!

Maandag morgen we gaan inschrijven en dan is het hopen dat het maximum van 45.000 mensen niet overschreden wordt. Anders wordt er geloot onder de mensen die voor de 1e keer lopen en dan is het afwachten. Mocht het zover komen en we zitten er met de loting niet bij dan hebben we lekker gewandeld en ons prima vermaakt. De 1e inschrijfronde is vrijdag met 27.997 mensen gesloten, dat betekent dus dat er voor de 2e inschrijfronde die maandag ingaat nog plek is voor 17.003 mensen!

Toedels en tot de volgende log!
en weer een stapje dichterbij....
Nouja stapje....

Een training van om en nabij de 20 kilometer.. Deze keer weer vanuit Deventer

"Jij hebt mijn masker nooit gezien
Je zag alleen maar mij"