Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Hey,

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken.

Kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vindt. Dat kan in het kwebbelhoekje of bij een log.

Toedels,
Miriam
Dromen Durven Delen
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op
en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
ja en alleen is maar alleen
dus droom, durf, doe en
deel met iedereen!
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 Dromers ;
en 3 gast Dromers .
07/04/2010 @ Madame Tussauds
Zoeken
Mijn laatste reacties
Ben er vanaf 2007 elk...
11:18, 15 jul 2011
Wordt dan wel gezellig...
18:34, 24 mei 2011
Wat heb ik er ook zin in...
16:55, 7 mei 2011
Iedereen die gewonnen...
20:35, 27 apr 2011
Ik dacht dat mijn kamer...
19:42, 24 apr 2011
Gecondoleerd met het...
21:21, 21 apr 2011
kun je me die groepsfoto...
18:45, 12 apr 2011
Het was zeker een...
22:45, 11 apr 2011
Heel veel sterkte nog...
22:03, 26 feb 2011
Wat een heftig verhaal...
18:10, 16 feb 2011
Archief
Op naar de Nijmeegse 4daagse deel 6
Na een weekje rust zijn we gisteren weer wezen trainen. Er stond 20 km op het programma. De route voerde ons vanuit Lettele via Bathmen en Okkenbroek terug naar Lettele.

Het begin ging weer lekker. Halverwege hebben we een korte pauze gehouden bij de Oude Molen. Daarna werd het al wat moeizamer. We hadden beide door dat dat kwam omdat we de week ervoor niet gelopen hadden. Op de Ikkinksweg hadden we het even moeilijk, de voeten begonnen te zeuren en onze blazen zaten aardig vol. Maar we hebben een toverwoord.....Marco!  dan vergeten we even onze volle blazen en zeurende voeten. Even bij mijn papa aangegaan voor een plaspauze en  overgebracht, want mijn papa was gisteren jarig. Na de zeer korte pauze zijn we van de route afgeweken en via een kortere weg naar huis gelopen. Uiteindelijk hebben we 19km gelopen in 4 uur tijd. We liggen redelijk op schema en volgende week gaan we weer voor de 20km en hopelijk gaat die wat beter.

Toedels en tot de volgende log maar weer!
18 maart meet en greet
Eindelijk, na wat heen en weer gemail, weten we wanneer wij Marco Borsato gaan ontmoeten... Wij, ja, want ik mag natuurlijk mee!! Want, zoals Nathalie mailde, we laten haar natuurlijk niet dat hele eind alleen fietsen naar Antwerpen !

Maar goed... We gaan dus eerst de 13de samen naar Marco en dan hebben we staplaatsen! En de 18de reizen we nog een keer af naar Antwerpen om ons in de armen van Marco te werpen!! En lekker veel foto“s maken!!! En nog een keer genieten van het concert. Dan zit het er voor mij op (mag er zeker niet over klagen!!!!) en miriam mag dan nog een keer genieten van Marco samen met haar moeder!


Groetjes Ingeborg

Happy Birthday Ingeborg....
Ja ja, mijn schoonzussie en medeblogger Ingeborg is vandaag jarig!!!
Je zou het niet zeggen maar ze wordt alweer 30!         
(niet de charmantste foto, maar een betere heb ik momenteel niet voor handen)
Gefeliciteerd met je verjaardag schoonzussie!!

Kun je de grap waarderen Ingeborg?

Toedels en tot de volgende log

PS: mijn verjaardagcadeautje heeft ze al gehad, de fcd 2008 en de nasleep daarvan komt nog op 17 of 18 maart....de gewonnen meet and greet!!!
World Cup Heerenveen
Vandaag ben ik naar het World Cup schaatsen in Heerenveen geweest. Samen met een stel collega's. Als afscheid voor een collega hebben we dit georganiseerd. Hij houd namelijk van schaatsen en wielrennen.

Ik was met het openbaar vervoer gegaan, is net zo makkelijk en het station ligt naast de deur van het Thialf ijsstadion. Een stel waren al eerder gegaan omdat de B-groep van de 5000m vrouwen vooraf plaatsvond. Helaas kwam ik net aan toen dat al afgelopen was. Het was toen 1,5 uur wachten voor het officiėle gedeelte ging beginnen.

De 5000m voor vrouwen A-groep en de 1500m voor mannen A- en B-groep. Het was een spannende strijd. We hebben vooral lol gehad tijdens de 1500m mannen B-groep. Want een van mijn collega's is van Franse afkomst en er schaatste 1 Fransman in die B-groep, waardoor zij helemaal uit haar dak ging. Uiteindelijk is die Fransman nog 3e geworden.

Het was een gezellige dag wat ik als afleiding goed kon gebruiken voor wat er op de 13e is voorgevallen.

Toedels en tot  de volgende log!
Vrijdag de 13e
Gisteren was een dag als vele anderen. Ik ben niet bijgelovig, en 13 is eigenlijk een soort van geluksgetal van mij. Maar gisteren verliep het toch een beetje anders....

Ik kwam thuis van werk en vond mijn moeder huilend op de bank, ik vroeg haar wat er was en ze zei het is Dick, die ligt in het ziekenhuis, iets met het hart. Ik hield het ook niet droog en heb haar geknuffeld en haar geprobeert te troosten. Mijn moeder door mijn vader naar Dicks vriendin gebracht waar ze ook is blijven slapen.

Wat blijkt Dick heeft een propje dichtbij het hart zitten. Hij heeft verplichte bedrust opgelegd gekregen. Hij is opgenomen in het ziekenhuis waar hij naar verwachting komende week gecatheriseerd gaat worden (of hoe het ook genoemd mag worden).

Gelukkig dat ze er nog op tijd bij zijn. Maar het gaat eigenlijk al terug naar dinsdag, toen Dick met mijn oma naar Nijmegen ziekenhuis was voor haar ogen. Toen was hij opeens beroerd geworden en blackouts gehad. Als je daarover nadenkt hadden ze op de terugweg wel een ongeluk kunnen krijgen en maar niet te denken over de eventuele gevolgen daarvan.

Toch heb ik het er nu ook wel moeilijk mee, het is mijn moeders jongere broertje en mijn peetoom.

Toedels en tot de volgende log!
I....van Irritant
Weet je wat pas irritant is, ik heb geen inspiratie voor de I van irritant. Nou ja misschien wel iets maar mijn bijnaam is Irri, en dat is ook omdat ik heel erg irritant kan zijn. In de meeste logjes is hetzelfde naar voren gekomen....dat het irritant is als mensen voordringen in de kassa rij, of welke rij dan ook. Soms is het ook irritant als er niet naar je geluisterd wordt of je wordt zomaar onderbroken in je verhaal.

Al met al is het toch nog een grotere log geworden dan ik verwacht had, zonder inspiratie

Toedels en tot de volgende log!
Kaarten zijn binnen!
Vandaag zaten ze er dan eindelijk bij de kaarten van Unive voor 13 maart. En ja hoor staanplaatsen, op het middenplein. Direct maar even Ingeborg gebeld met die mededeling........we zullen dan ook op tijd onderweg gaan vanuit Deventer naar het Sportpaleis.

Onderweg doen we nog Nijmegen aan, om kennis te maken bij ons slaapadresje tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Twee vliegen in een klap

Ik heb er zin aan, maar ja wie nou niet!

Toedels en tot de volgende log!
Op weg naar de nijmeegse 4daagse deel 5
Wat doe je als je 15 kilometer moet lopen en het regent dat het giet????
"Mijn grootste liefde dank ik als laatste
Zonder jou stond ik hier niet"