Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Vrijwilligerswerk


Een aantal jaren doe ik al vrijwilligerswerk op de Markt een woonzorgcentrum in Papendrecht.
Twee weken geleden net na we terug waren van een mooie vakantie op Ibiza werd ik gebeld want ze zochten een vrijwilliger voor in het restaurant. Helpen met de maaltijden en dan uitserveren aan de bewoners. Ik zei dat lijkt me leuk en ik kan die dag wel een paar uurtjes meehelpen. Ze lieten het nog weten en vorige week werd ik gebeld of ik dan kon meelopen en kon kijken of het beviel. Gisteren heb ik die paar uurtjes meegelopen. Het was erg leuk, ging goed, het leert snel en ze zijn enthousiast over mij. De keuken en andere vrijwilliger willen me er graag bij hebben en ik heb ja gezegd : ) 
Vrijwilligerswerk


Tijdje terug zat ik te kijken bij de vrijwilligersbank van Sliedrecht omdat ik niet zoveel werk en graag toch bezig wil zijn, wat wil betekenen voor een ander en een steentje wil bijdragen in deze maatschappij....
ik zag daar een aantal leuke vacatures staan. o.a. Groene vingers vrijwilliger voor ASVZ de merwebolder. Instelling voor dagbesteding en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. De vacature hield in het aankleden van hun terras en de woonkamer van afdeling de Schakel.

Vacature sprak me erg aan en heb gereageerd.
Paar dagen later een leuke reactie terug gekregen en een afspraak gemaakt om te kijken en te bespreken of het mij wat lijkt.. We waren beide enthoisiast en ik wist wat de bedoeling was... Afgelopen donderdag terug geweest en gezegd dat ik het graag wilde doen. Ik kreeg het budget mee en heb bij een aantal winkels wat spullen en planten/bloemen gehaald. Thuis wat gegeten en terug gegaan om de middag daar de boel op te fleuren, aan te kleden. Het is 5 min van mijn huis vandaan dus dat is ideaal.
Bij het opmaken van de potten en de woonkamer gezellig maken kreeg ik van de clienten en andere medewerkers al leuke complimenten...
 
Dit is het resultaat. Ik vind het erg mooi geworden. Gezellig opgefleurd. Met het seizoen mee werken. Clienten zien dat ook en worden vrolijker en voor bezoekers toch een welkoms plaatje.
Gewaardeerd leuk werk erbij!
De storm
Vanavond met m'n vriend naar de film geweest de Storm die van de week in premiere ging. Erg mooie en indrukwekkende film over de watersnoodramp in 1953. Een aanrader om te zien in de bioscopen van NL

Verhaal:
Epische film van Ben Sombogaart met Sylvia Hoeks als een jonge moeder die tijdens de Watersnoodramp van 1953 haar baby zoekt.

Julia, een 18-jarige Zeeuwse boerendochter raakt zwanger van haar vriendje Koos. Koos schrikt zo van dit nieuws dat hij met de Noorderzon vertrekt. Julia staat er helemaal alleen voor in een vijandig dorp. In de nacht van 31 januari 1953 breken de dijken in Zeeland tijdens een verschrikkelijke februaristorm op meer dan honderd plaatsen en wordt de boerderij verzwolgen door een zondvloed. Julia komt samen met haar zoon in het water terecht en wordt - tegen haar wil in - gered door de jonge luchtmachtsergeant Aldo, haar baby in het water achterlatend. Ze is ontroostbaar, hult zich in stilzwijgen en weigert met haar gehate redder te praten.

Voorzichtig probeert Aldo in contact te komen met de jonge vrouw, ontrafelt stukje bij beetje haar achtergrond en besluit tenslotte om haar te helpen haar zoon te vinden. Hij is immers verantwoordelijk voor het feit dat ze haar baby moest achterlaten. Het is het begin van een lange zoektocht die hen - tegen de evacuatiestroom in - uiteindelijk weer terug zal brengen naar Zeeland: een verdronken, surrealistisch landschap van dierlijke en menselijke kadavers. De kans dat hier een baby overleven kan, is microscopisch klein. Toch krijgt Julia aanwijzingen dat haar zoon nog leeft. Maar waar? En bij wie?

http://www.destormdefilm.nl/
Goed begin van de week!
Vanmiddag zei Erika he ik heb niks van je gehoord dus dan denk je waar hebt ze het over. Ze zei sinds vrijdag eind in de middag ligt er al een envelop in je postvakje. Als ik klaar ben vrijdag om 18 u dan kijk ik niet of er wat inligt en dat bleek dus ook wel ik kijk er niet vaak in dus maar wel doen. M'n nieuwe contract lag er in. 1 sept 2009 zal hij aflopen en hij s verlengt met een jaar dus tot sept 2010. Erg blij dus... Gelukkg was mijn weekend al goed  ( Wezen bowlen en gourmetten en was erg leuk 2e geworden met 377 punten  van de 4 personen die mee deden en lekker gegeten) maar als ik het vrijdag al wist dan natuurlijk 10 x beter en terwijl een collega van mij het wist want die had het zien liggen op kantoor die dag maar niks gezegt tegen mij.... Beetje jammer...

Mn collega's vinden het leuk en ik zei dus jullie zitten tot sept 2010 met mij opgescheept hihi....Liefs,
Mir


Dagje mee!

 
De trein waarin we zaten 's avonds


Zondag ben ik dagje met mn vriend meegegaan hij is goederentreinmachinist. We zijn rond half 12 zelf naar Duitsland gereden en daar met de passagierstrein stukje verder gegaan en in Osnabrück op zn goederentrein nog even gew8 en wat gegeten en toen zijn we terug gegaan naar Nederland. Was erg mooi ritje veel sneeuw gezien en de veluwe was prachtig jammer dat het al donker was maar ja komt nog wel een keer dat ik mee kan en dat t nog licht is... Hieronder wat foto's

 
Perron Bad Bentheim (duitsland)De trein 's middags!

     
In de Loc
 

                             
                                              's avonds terug in NL

   Weer thuis

Was een erg gezellie daggie en was 22.45 thuis en daarna heerlijk gaan slapen want was ook best wel moe van t lange leuke daggie mee!

Enkel


 

Vandaag kon ik eerder weg want was erg rustig. Maar om 13 u toen k van het kopieerapparaat terug wilde gaan om mn tas te pakken verstapte ik me en zakte ik door mn enkel heen, hij klapte dubbel zoals je dat ziet via t plaatje. Deed enorm pijn en kon niet gelijk op staan dus ja je denkt dan gelijk t ergste.

Telefoniste bracht me naar spoedeisende hulp en is wel even gebleven maar ja voordat je geholpen word duurt even dus ze is terug gegaan en ik zou haar dan wel bellen.
Half 4 was k pas thuis en nu lekker voetje omhoog
Om lang verhaal kort te houden. Het is zwaar gekneusd (scheurtje of erg uitgerekt)
3 dagen mn enkel rust houden/hoog houden hopen dat de pijn/dikte weggaat en anders maandag huisarts.

Denk je op tijd weekend te hebben gebeurt dit!

Gelukkig had ik niet echt plannen maar ja ik kom er wel weer overheen hihi. 

 

whaah ik ben aangenomen!K heb daarnet te horen gekregen dat ik morgen kan beginnen iig dagje meedraaien want ik ben morgen vrij. K ben echt super blij. Voor volgende week even kijken wat ik met mn uren kan doen hopelijk genoeg aan andere collega's geven en dan daar werken en die week erop fulltime aan de slag k heb er zin in.
Dus vanaf morgen ben ik Administratief medewerker !


Intakegesprek

Gisteren een intake gesprek gehad bij Careermaker

Je talenten en mogelijkheden optimaal benutten?
Een toekomst die past bij je carrièrewensen en verwachtingen?
Dan past Careermaker bij jou.
Want wij maken werk van jouw carrière!


Ik ben gewoon op zoek naar ander werk meer uitdaging en zekerheid van dat ik echt 40 uur in de werk kan werken want ook al krijg ik die wel maar niet elke week.
Als ik mss over aantal maanden huurhuisje heb en je komt voor dingen te staan die je op dat moment niet kan betalen of er gebeurt wat met je auto of gezondheid dan is het toch makkelijk als je zeker bent van goeie leuke baan met redelijk salaris.
Ik sta er nu ingeschreven en ze kunnen zeker wat voor mij betekenen.
Donderdag mn cv op aantal site's gezet die middag werd ik al gebelt en had ik op veel gereageerd en de volgende dag nog 3 mensen gesproken.

K heb iig maandag om 10 u nog een sollicitatie gesprek in Barendrecht voor verkoper/administratief medewerker iig erg uitdagend beroep en ook hoe hij het vertelde ik werd helemaal enthousiast en toen heeft hij overleegd met de werkgever die de vacature had liggen of het geen probleem was dat ik geen ervaring mee heb maar wel veel verstand van Vista en MS office 2007 en dat was voldoende.
Dus allemaal ff duimen

Allemaal een goed weekend ik ga douche en straks werken!


 

controle op het werk
Vandaag kwam een meneer controleren op de kwaliteit, hygiëne, communicatie's en collega's onder elkaar, hij bleef wel tot 19 u best wel lang maar ik trok met er niet echt veel van aan...

Sommige waren erg gestrest en wisten gewoon niet wat ze moesten doen met die man op de vloer soms best wel leuk om te zien hoe de manager zo druk was om alles kraak helder te hebben, maar we hebben t beste gescoord tot nu toe van alle jaren dat het gedaan word. 98 % dus iedereen complimenten gehad en ik kreeg 's middags zelfs een compliment van die meneer dus dat is al helemaal goed

Ik ben wel moe van t drukke daggie en k moet nog tot maandag maar ja lekker geld verdienen en kan k weer leuke dingen straks en lekker sparen
Werkweek
Gisteren weer begonnen met werken vakantie zit er weer op.
 
"Onzichtbaar maar zo dichtbij
Hou jij je vast aan mij"