Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
The voice of holland
Afgelopen zaterdagochtend opende ik mijn mail en zag ik een e-mail van rtl4 tvoh. Ik opende hem zag ik dat vanwege meespelen met de redroom app van the voice of holland dat ik 2 kaartjes heb gewonnen voor de live show in het fanvak op 27 januari. Erg leuk! Jammer dat mn vriendin niet eerder weg kan op haar werk maar gelukkig kan mijn zusje wel en die vind het ook erg leuk. Wordt gezellig, Zin in en ben benieuwd wie er op treed. 
Moltalk: The kick-off
Ik had meegedaan aan de prijsvraag die ik voorbij zag komen op de facebook pagina van wie is de mol om 2 kaartjes te winnen voor moltalk the kick-off

Vrijdagavond kreeg ik een mail dat ik erbij mocht zijn en gelijk mn zusje gebelt of ze kon en ja vanavond zijn we erbij en donderdagavond komt het op tv half 9. NPO3. Helemaal leuk. Wij als echte molloten....2 nieuwe presentatoren en oud kandidaten die aan tafel zitten over het nieuwe seizoen praten en terug blikken. We zijn benieuwd en dan zaterdag de start op NPO1. Volgen jullie het ook altijd? 

 
Reis door de mens
Vorige week hadden we het erover of we nog wat leuks gaan doen met Pinksteren want het weer was niet echt top... Dus erop uit maar dan wel ergens iets binnen. Ik wilde al tijd naar corpus. Reis door de mens maken en we hadden nog korting kaartjes. Dus zo gezegd gereserveerd en eerste Pinksteren zijn we om 12:15 erheen gereden. Om 13:40 zouden wij starten. Je gaat per 10 minuten ongeveer naar boven waar de reis begint. Iedereen krijgt een koptelefoon op waar het verhaal door vertelt wordt en je zo door corpus geleid wordt...Het was erg mooi, leerzaam en af en toe grappig hoe het uitgelegd werd en makkelijk ook voor kids.  Een leuke gezellige middag gehad en daarna nog een hapje gegeten met mijn man!


 
Sky de musical
Zaterdagmiddag ga ik samen met mijn zusje naar sky de musical.
mijn zusje heeft het voor haar verjaardag gekregen. Ze vond het erg leuk dit kadotje.
Na afloop gaan we samen lekker een hapje eten.

Ik ben erg benieuwd naar Sky! nadat ik de eerste beelden, reacties en marco hierover gehoord te hebben...  Indrukwekkend! We hebben er zin in... 
Radio 2 muziekcafé
Paar weken geleden zag mijn man in de nieuwsbrief van Rowwen Heze dat ze naar het tros muziekcafe (de Vorstin) zouden komen in Hilversum en als fan wil je daar heen en een paar dagen geleden ook gelezen dat Niels Geusebroek de andere artiest was dus harstikke leuk.

Gisterenmiddag vertrokken en tegen half 3 stonden we te wachten totdat de deur openging om half 4 en t was op ten duur best fris met de wind en de zon die draaide...  Maar het was het wachten meer dan waard.

Gezellige leuke middag gehad in het radio 2 muziek café met Daniel Dekker.  Goede sfeer en top muziek!  Na het middagje ff hapje gegeten en toen naar huis want 20.30 was het Wie is de mol tijd. 
Wandelen
Eens kijken of het goed gaat met mobiel loggen. -:)

Gisteren samen naar Woudrichem geweest en de dokter Tinus route gewandeld. 
Even bij 't hoekse buurtcafe terrasje om wat te drinken en toen weer verder gewandeld.  Leuk om van dichtbij de locaties uit de serie te zien en het leuke stadje te bezichtigen. Het was een gezellig middagje!


Dagje Amsterdam
Dinsdag zijn mijn man en ik een dagje naar Amsterdam geweest.
Om 10 u zijn we van huis vertrokken richting Amsterdam en onze auto bij Sloterdijk neer gezet en stukje met de tram richting de Dam. Daar rond gekeken en het monument en de kransen van 4 mei gezien. Om 12 uur onze boterhammen opgegeten en wat gedronken en toen zijn we richting madame tussauds gelopen, we zijn er nog niet eerder geweest dus erg benieuwd.en we hadden al kaartjes dus in de lange rij wachten hoefde niet.

Hier wat leuke foto's van de wassen beelden!

                                              
                  


                      

Het was leuk/mooi in Madame Tussauds en wat zijn de beelden erg mooi gemaakt en Marco Borsato lijkt erg sprekend leuk van dichtbij te zien en de details mooi gemaakt.   Daarna zijn we Amsterdam verder in geweest en hebben we nog een lekker ijsje gegeten en om 17 u zijn we richting huis gegaan.
Het was een gezellig dagje!
 
Weekendje weg
In Januari gaan we gezellig een weekendje weg dus een goed bezig van het nieuwe jaar! Lekker met zijn tweeën genieten in Centerparcs Port Zelandé. Zwemmen, lekker eten, genieten van de leuke dorpjes, uitwaaien en van elkaar...

We hebben er zin in!


 
High tea met zusje
Via vakantieveilingen zag ik een leuke high tea veiling afgelopen Oktober.
Een nieuwe zaak met mooie en culinaire producten, dat was de droom van deze patissier uit Londen. Resultaat: Gary’s Tearoom. Een klassieke zaak vlakbij de jachthaven van Dordrecht, omringd door monumentale gebouwen
en met uitzicht op de grote kerk.
Goed bod gedaan op het laatste moment en yes die is binnen.
 


In de vakantie van mn zusje afgelopen week zijn we erheen geweest
en het was erg gezellig en lekker. Leuke zaak en eigenaar en die  vertelde van alles over de high tea en wat er allemaal op de bordjes lag.
 
                  
 

Heerlijke sandwiches en wraps. Toastjes en hamrolletjes. Scones met jam en room.
Brownies, bonbons, fudge en rabarber crumble

We hebben een leuke, gezellige en lekkere middag gehad! 
Dagje Groningen
Morgen gaan mn vriend en ik een dagje naar Groningen. Vorig jaar hadden we bij de Blokker goedkope treinkaartjes gekocht en we zijn allebei vrij dus hebben we besloten om naar Groningen te gaan lijkt ons gezellie. Ik ben er nog nooit geweest maar André wel. Vanaf 9 u mogen we heel de dag treinen. 's middags ergens samen lunchen en daarna lekker de stad door lopen, shoppen, martinitoren bekijken en 's avonds lekker ergens wat eten samen, we hebben tenslotte de volgende dag (13 feb) ook  ander half jaar met elkaar dus is dit wel leuk...Mss iemand nog tips of leuke tentjes waar je kan eten in Groningen??

"Dus neem niet af, wat jij me gaf
Heb me lief, alsjeblieft, verlaat me niet"