Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Meet en greet
Afgelopen Maandag vond de Q&A meet en greet plaats bij Universal studio in Baarn die ik had gewonnen naar aanleiding van de prijsvraag via bol.comSamen met vriendin Suus zijn we maandagochtend vertrokken en kwamen iets na half 11 aan. We kregen een mooie keycord om en daarna wachten toen we werden geroepen. Ondertussen zagen we Marco ook aankomen en hij vroeg of we er zin in hadden. Iedereen werd geroepen en we konden wat te drinken pakken en een plekje zoeken in de gezellige setting. Koen Hansen van 100pnl presenteerde het. Goeie kleding keuze Mannen.

Als ena laatste van de 20 prijswinnaars mocht ik mijn vraag stellen pff wat duurde dat lang haha. Wat doe je als eerste als je thuis komt? Leuke vraag en ja lgt eraan wanneer zei Marco. Ja dat klopt zei ik want na concert of gewoon na de middag. Maar meestal als ik in de avond of laat na concert thuis kom pak ik een wijntje en is Leontine ook nog wel wakker, want is geen vroege slaper en na concert en vooral van ver moet je toch wel je hoofd leeg maken en bespreek je ook nog wel het 1 en ander voordat je gaat slapen.

Het was een leuke 1,5 uur durende vragen ronde en wat een mooie en soms ontroerende vragen kwamen er voorbij en Marco nam er alle tijd voor. Zo te gek begin van de week en deze prijzen zijn echt wel de leukste om te winnen. Daarna mochten we foto's maken en kregen we nog een thuis poster en een chocolade letter MB mee naar huis.

Gewonnen


Als je de cd bij bol.com vooruit bestelde en je de bevestiging doorstuurde met een leuke originele vraag maakte je kans op een meet en greet met Marco. 
Altijd leuk wie wil dat nou niet... gokje wagen en wie weet!
zo gezegd gedaan en toen kreeg ik vorige week een mailtje van bol.com muziek. Gefeliciteerd je hebt een meet en greet gewonnen met Marco Borsato. Ik geloofde het niet. Echt waar?! Even twee keer lezen en echt zo leuk! Stuiterde door het huis. Gelukkig alleen thuis haha. Heb vriendin gebeld en ook helemaal blij en hoopte dat ze vrij kon krijgen. Gisteren appte ze met goed nieuws. yeah! Wordt gezellige ochtend as Maandag bij universal music in Baarn. Zin in!! 
Thuis
Vorige week was de cd presentatie in Paradiso. Echt naar uitgekeken. 
Via social media kregen we al voorproefjes van nieuwe hits en video clips. Prachtig Marco en je maakte ons ook nieuwsgieriger echt aftellen tot de cd werd er leuker door. 
Die middag op tijd vertrokken richting Amsterdam. Auto P R geparkeerd en verder met de tram richting Leidseplein. Even wat gegeten en daarna in de rij gaan staan. Het liep vlotjes gelukkig want het begon te regenen. 
Eenmaal binnen even plassen en daarna mooi plekje gevonden in de zaal. Wauw wat mooi zeg. Ik was er voor het eerst. Het wachten kon beginnen. Zag zat bekende nederlands en het gezin van Marco achter boven op het balkon, leuk!
Marco kwam op en met een luid applaus ontvangen en hij begon met thuis. Wat klonk het goed hier. Iedereen genoot. Zong mee. Leuk om zijn gezin ook zo te zien genieten van al zijn nieuwe nummers. Aantal konden wij al mee zingen. Alsof je vliegt vind ik echt een prachtig nummer. De tekst en het refrein en laatste couplet wauw wat een pareltjes staan erop je nieuwe album.
Marco zong ook wat bekende nummers en zo konden we lekker mee zingen.
 

De beroemde kruk als luchtgitaar! haha
Helaas kwam er ook een einde aan deze geweldige avond. Zo genoten van je cd presentatie en als verassing kreeg je die platina plaat van je vriend Youp. Wauw Marco nog steeds zo geliefd. Dik verdiend. 
 

Mooie verhalen, nieuwe nummers, prachtige teksten soms met een lach en ook een traan. Thuis is zo een prachtig album!
Nagenieten in de auto. Om 0:00 thuis.
Heerlijk in slaap gevallen. Vrijdag wachtend op het album en die kwam tegen 16 u. Yeah Thuis kan ik nu thuis luisteren en in de auto. 

Zaterdagochtend richting de mediamarkt in Rotterdam voor de signeersessie en er stond al een aardige rij. Gezellig kletsen in de rij met andere fans dus tijd ging snel voorbij en de cd stond aan in de winkel dus een gezellige sfeer.  Na een dik uurtje wachten een mooie handtekening erop want die mag niet ontbreken op Thuis. Dankjewel! 
 

Tassenteam top en Nathalie bedankt voor de foto's maken. Top service.
#thuis daar waar een ieder zich thuis moet voelen.
 
Mijn fanclubdag
Maanden naar uitgekeken en toen was het eindelijk zondag 15 oktober. De jaarlijkse Fanclubdag. :- )
Om 9 u weg gereden richting mn vriendin en toen samen richting Egmond.
Gezellig muziekje op en het zonnetje begon steeds meer te schijnen. We hadden er zin in. Rond 11 uur kwamen we aan.

 


Polsbandje om en de jassen opgehangen. Wat een gezellige sfeer al. Allemaal in Italiaanse style. We zijn in de rij gaan staan van de enveloppen kraam en we hadden nog prijs ook. Altijd leuk. Een boekenlegger, komt goed van pas als boekenwurm. Ketting erg blij mee, pizzasnijder en de leuke cassettetas. Vriendin ook de cassette tas en een sleuteltasje. Nog lootjes gekocht en richting de zaal gelopen. Goed plekje opgezocht. Begon met het super leuke filmpje met de fakkel. Leuk gemaakt. Daarna opende Ben Brand de fandag met Marco en Nathalie. We kregen een goeie warming up van de personal trainer van Marco. Migual. dus we waren goed opgewarmd. Daarna werden er verschillende fans verrast. Het hilarische pinokkiospel, marco met blinddoek om haha. De truffelmayonaise die aan je neus voorbij ging maar uiteindelijk kreeg je hem toch mee naar huis. Fysiek werd je ook uitgedaagd. Fietsen tegen Francien. Geweldige foto van.

 


Er werd een filmpje getoond dat Gert van der Vijver had gemonteerd, waarin hij de hele biografie in zandtekeningen had uitgebeeld. Prachtig.We hebben Ik wil marco winnen ingevuld en zijn langs de foto expostie gegaan en hebben ook onze stem uitgebracht. Wat een mooie foto's hingen er tussen. Terechte winnaars. Leuk dat William erbij was. Ondertussen wat andere fans gesproken en samen met Lisanne een selfie.We zijn nog even het strand opgeweest, want was het heerlijk weer. Even een frisse neus gehaald. Daarna samen in de gondel op de foto. Toen was het tijd voor de optredens van de fans met Daniel als begeleiding. Prachtig allemaal. Je single gezongen. Adem. Prachtig nummer.
Helaas geen prijs met de lootjes. En toen kregen we de flashmop te zien. Gaaf! Helaas was het bijna 18 u en zat deze fantastische fcd erop.

We hebben een top dag gehad. Gezellige sfeer. Bedanktl allemaal. Daarna nog heerlijk gegeten bij van Speijk restaurant aan het strand en toen op richting de auto en naar huis.
 
Workshop
Ja mn zusje en ik zijn er ook bij!
Workshop 20 mei staat in de agenda.
Leuk mooi boekje maken, mede fans zien en lekker lunchen....

Kaartjes zijn besteld en betaald.
We kijken ernaar uit! Wordt super gezellig.

Tot dan!


 
Eindejaarsstokje 2016
Mijn MB eindejaarsstokje

Bedankt voor het toegooien Maruchi (lin-mar)
 
Afgelopen zomer was Marco te bewonderen tijdens vele zomer festivals. Ben jij erbij geweest en zo ja welke festivals heb jij bezocht en natuurlijk hoe gaaf was het?!

Nee helaas liet het mijn agenda niet toe. Maar genoten van alle berichtjes op soicial media 

Ook in het nieuwe jaar gaat Marco wat festivals verblijden met een spetterend optreden, dit keer is hij te zien in onder andere Valkenburg, Hoorn en Dordrecht. Heb jij plannen om ook dit jaar te gaan en zo ja welk festival wil jij dan niet missen?

Ja in Dordrecht en ik heb de kaartjes in the pocket. Genieten 9 Juni. Leuk vooruitzicht samen met JeanetteMarco heeft ons ingefluisterd dat er een nieuw album aan zit te komen. Op wat voor soort album hoop jij? Meer ballads of meer duetten of hou je meer van een swing nummer?

Mooie balleds en een leuk duet en leuke zwingende tempo nummers..
Kijk er naar uit.


Het fanclubweekend in Egmond aan Zee was natuurlijk helemaal geweldig! Ben jij erbij geweest en zo ja wat was jouw mooiste fanclubdag moment?

Was erg leuke mooie dag. Mooie momenten gezien en de optredens vond ik erg mooi en zeker margherita met Daniel zo spontaan.  Mooie foto's met kim en daniel na afloop.Stel je voor, je wint een diner voor twee met Marco, wat zou je dan met hem willen eten en vooral wat zou je willen vragen en wat zou je aan doen?!  

Ik zou graag bij een italiaan eten en vitello tonnato zo lekker.
Tja de vraag, Een hele mooie foto en wat voor luchtje je ruikt zo lekker Marco, Een nette jurk,Heb jij al meegedaan aan de Photohunt via de vernieuwde app? Hoe vind je die?

Ja heb meegedaan, Zo leuk. Sommige wel lastig en niet snel te maken.Maar ik doe me best.

Marco wordt dit jaar 50 jaar en we willen hem een mooi cadeau geven met z’n allen, heb jij een leuk idee welk cadeau je zou willen geven (als geld geen rol zou spelen)?

Een eigen microfoon met MB erin.

Hoop jij ook op een theater tour in 2017 en in welke woonplaats zou jij Marco graag eens zien optreden?

Ja natuurlijk hoop ik daarop. In de kuip weer. Zou erg leuk zijn of Tivoli Utrecht was toen erg mooi, dichtbij en klein.

Welk nummer draai jij toch wel het meest van Marco, welke cd is je favoriet?

Droom durf doe en deel.  
Evenwicht.


Heb jij een vast maatje om naar de concerten van Marco te gaan? Zo ja met wie en ga je meestal zitten of sta je het liefst vooraan.

ja met Jeanette en anders met m'n zusje.... graag zitten Ik vond het weer een leuk stokje en ik werp mijn stokje aan Bastiaan en aan Jeske ..
 
Vangen en succes!  
Live at Wantij


Ja 9 Juni zijn wij (jeanette en ik) er ook bij, Live at wantij.  Leuk een festival en dat zo dchtbij....   We hebben er onwijs veel zin in en kijken ernaar uit. .  

Wie gaan er nog meer?
In de schijnwerper
Wat super leuk dat ik met mijn log over vrijwilligers werk in de schijnwerper sta
dankjewel Marco vrijwilligers zijn erg belangrijk en mooi dankbaar werk, dus als je iemand zoekt Marco je weet me te vinden ik kom graag helpen! 

Like en reactie ook altijd leuk om te krijgen van Marco op Instagram   #geniet

De Z is van...
De Z is van...

Zomer

De laatste letter alweer van het ABC. Was erg leuk om mee te doen...
De zomer is een heerlijk seizoen. Lekker op vakantie en genieten van de zon. Zodra de zonnestralen tevoorschijn komen ben ik buiten. Met een boek of in de tuin rommelen. 

We hebben nog geen zomervakantie geboekt, maar over een aantal weken gaan we wel een midweekje naar België. Lekker er even samen tussen uit. 

 

Nieuwe huisjes, ingericht door Jan des Bouvrie. We hopen op mooi weer.
Fijne zomer! 
De tifosi is er weer...
Ja de tifosi is er weer en wat voor 1 deze keer... 
mooie interviews, weetjes en de foto's die erin staan echt prachtig en mooi gemaakt weer. Ik ga weer verder lezen en genieten...  -: )


"Ik leef niet in een wereld
Zonder jou"