Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Weekend en fanclubdag


 

Mijn weekend begon om half 4. Ik was klaar met werken en ging richting mn vriend toe. Spullen in zijn auto en rond 16 u zijn we richting Zeewolde gereden de Eemhof.

Tegen half 6 waren we er was best wel iets druk op de weg want het is voor ons klein uurtje rijden maar we waren er en ingecheckt en het klopte we hadden huisje 528. Een 2 pers.vip huisje echt een leuk luxe huisje aan het water. Elke ochtend verse broodjes en de krant leuk omdat zo een weekendje te hebben in CenterParcs want wij waren hier nog nooit geweest en was zo een leuke aanbieding vanwege de FCD  zondags. Spullen uitgepakt en we zijn naar Nijkerk gereden om wat boodschappen te halen en lekker wat te eten en dat smaakte daar goed.
Tegen 20 u waren we terug op het park en auto geparkeert en even het park overgelopen en toen richting ons huisje gegaan en lekker tv gekeken.

Ons uitzicht elke ochtend:


Zaterdagmiddag hebben we heerlijk gezwommen in Aqua Mundo. Erg mooi en leuk zwembad. Rond 16 u ben ik alvast 2 bingokaarten wezen halen voor de Marco Borsato bingo die 's avond om 20 u begon. 's avonds lekker gegeten in het Market restaurant en daarna door naar Action Factory voor de gezellige bingo avond. Wat hebben we gelachen en wat deed hij t weer leuk. Helaas niks gewonnen Tegen 12 u waren we weer in ons huisje.

 

Zondag om 11 uur zijn we richting de FCD gelopen en toen eerst muntjes gekocht buiten en kreeg een button met mn weblognaam erg leuk!
Mooi plekje opgezocht binnen en gewacht tot het begon.
 

 


Erg leuke en mooie fanmomenten dit jaar! Toen dat afgelopen was ff rondgelopen en wat lootjes gekocht, bij de merchandise gekeken en mijn telefoon nummer opgeschreven. Helaas ben ik niet gebelt maar was erg leuk die belmomenten hihi. Leuke vragenronden met 5 fans en Marco wist soms echt niet wat hij moest antwoorden en ging soms snel verder met draaien voor een volgende vraag haha. Het leukste vond ik dit jaar toch echt wel "ik hou van Marco"  de quiz. Erg leuk en wat een leuke vragen en weetjes haha.
 


Daarna de loterij en wat een mooie en leuke prijzen waren er helaas ben ik niet in de prijzen gevallen maar iedereen die wat gewonnen heeft van harte!
Mooie poster gehad en die hangt al in mn kamer.
We hebben erg genoten en veel gelachen op naar de leuke concerten en een nieuw album ik ben heel erg benieuwd in 2010/2011

'S avonds hebben we lekker pizza/pasta gegeten en BZV gekeken en Peter R. de Vries en daarna lekker geslapen want 's maandags er optijd uit.
Spullen pakken en eten en om half 11 de sleutel afgegeven en nog ff lekker wezen zwemmen tot half 1 en toen wat gegeten nog en weer richting huis waar we rond 15 u waren.
Wij hebben het naar ons zin gehad jij ook? op de Eemhof een erg leuk park en een leuke FCD 2009 op naar 2010.....
 

"Ik heb jouw ogen niet
Zeg me wie je ziet"