Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Wat is jouw startpagina?

Ik ben benieuwd wat jou startpagina is?

de mijne is ja natuurlijk borsatoweblog
Mijn eindejaarsstokje

Mijn stokje heb ik gevangen van Jacqueline42 bedankt-Wat wil je (nog doen) voor 2008 (!!) of wat is je grootste doel voor 2008?
Een leuk huurhuisje te vinden maar denk toch dat dat na 2008 word maar het zou leuk zijn.

- Wat voor type blogger ben jij?
Rgelmatige blogger zit er elke dag wel aantal uren achter.


- Wat verwacht je van het Borsato jaar 2008?
Dat het een erg leuk jaar word met nieuwe cd en nieuwe tour

- Wat wil je zeker nog mee maken met Marco?
Een nieuwere foto met marco want de mijne is al tijdje oud en niet leuk meer- Wie is (naast Marco) je grootste idool/zanger(es)?
Marco staat op nummer 1 en daarna Alicia Keys ze kan zo prachtig zingen en heeft hele mooie nummers.- Wie is je grootste voorbeeld?
Ik heb er eigenlijk niet zo direct 1 er zijn wel mensen die een voorbeeld zijn maar niet mijn grote voorbeeld ik doe veel dingen zelf en zie wel hoe het loop dan.

- Hoe vaak kijk je of je reacties/bezoekers hebt op je log?
Elke ochtend en avond en als ik een nieuw log heb geplaats kan k het zien op de frontpage of er reactie's komen is altijd erg leuk om te lezen

- Wat is je mooiste Marco CLIP?
Binnen vind ik nog steeds wel een erg mooie clip

- Vindt je het eigenlijk wel leuk om het MB eindejaars-stokje te krijgen?
Ja erg leuk wie heeft het nou bedacht uiteindelijk? zulke dingen om in te vullen zijn altijd supers!

- Heb je al gestemd op Marco in de top 2000? Natuurlijk dat mag je niet vergeten

- Schaam je je soms of ben je er juist heel trots op om Marco fan te zijn?
Ik schaam me niet iedereen mag het weten en zo ver ik weet, weet iedereen het ook

- Wat wil je nog aan ons kwijt wat we eigenlijk helemaal niet verwachten van jou?
Dat ik het heerlijk vind alleen te zijn en dat ik dan doe waar ik zin in heb haha

- Aan deze 2 vrienden geef ik het stokje door vangen!!!
Jessie en Dominique !!!Vandaag feest
Vandaag word mijn broertje grote broer haha 22 jaarK heb een leuk axe pakket gekocht met een toilettas.
en mn ouders geven hemEvent StoreVliegen in dag, paragliden na een dagcursus.

Zonder ervaring kunt u aan deze dag beginnen. Maak eenvoudig met deze fantastische sport kennis. U maakt in één dag uw eerste paragliding vlucht.

Eerst is er een korte theoretische inleiding op de vliegschool. Dan volgt meteen de praktijk. U oefent met het 'opzetten' van de parapente en met de stuurbewegingen. U merkt al gauw dat het besturen van een parapente niet echt moeilijk is. 's Middags volgt de liervlucht.

Dagindeling:

Een introductiedag is heel goed te vergelijken met de eerste dag van een paraglide opleiding. Onder begeleiding van een instructeur leert u met een groep cursisten de eerste beginselen van het paragliden. u krijgt een eenvoudige uitleg over het materiaal, veiligheidsinstructie, wat basiskennis met betrekking tot vliegen en er wordt wat verteld over de volledige opleiding voor een vliegbrevet (een brevet is noodzakelijk om te mogen paragliden). Vervolgens leert u een paraglider (een soort grote vlieger van zo'n 28 m2) op te zetten, onder controle te houden en ermee te "vliegeren". Dat valt over het algemeen niet mee en is fysiek heel inspannend. Daar bent u dan het grootste deel van de dag mee bezig, afgewisseld door rustpauze's om wat te eten en te drinken, te kijken naar de vliegactiviteiten op het veld en u hebt uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan de instructeurs.
Gedurende de dag maakt u samen met een instructeur een instructie-tandemvlucht. U hangt dan niet allen als passagier aan het scherm, maar met de gedurende de dag opgedane kennis kan u zelf sturen en vliegen. De start en landing wordt door de instructeur gedaan.

Volgens mn ouders lijkt dat wel iets voor hem hij houd van een uitdaging en je bent een hele dag zoet!

Marco gasthoofdredacteur voor War Child

Marco gasthoofdredacteur voor War Child!

Marco Borsato is de hoofdredacteur van een speciale War Child-bijlage bij de kranten van uitgeverij HDC die later dit jaar verschijnt. Dat heeft HDC, dat onder meer het Noordhollands Dagblad en De Gooi- en Eemlander uitgeeft, maandag bekendgemaakt. Marco Borsato gasthoofdredacteur voor War Child

War Child, waarvan Borsato al langer ambassadeur is, zet zich in voor kinderen die slachtoffer zijn van oorlog. De bijlage verschijnt bij de laatste zaterdagkrant van dit jaar, op 29 december. Een deel van de advertentieopbrengst van de bijlage gaat naar War Child.


Dit las ik net dus moest dat even met jullie delen! K ben benieuwd eind dec.

Weersverwachting
'Beste weersverwachting is van RTL' 

HILVERSUM -  Van alle weersverwachtingen op de Nederlandse tv en websites, zijn die van RTL het betrouwbaarst. Dat blijkt uit een onderzoek van VARA's consumentenprogramma Kassa, dat de resultaten zaterdag bekendmaakte. 

Kassa hield over een langere periode de verwachtingen bij van NOS, RTL, SBS, Weeronline.nl en Weer.nl. Het gaat om gepresenteerde voorspellingen voor een bepaald deel van Nederland, zowel voor de korte als de lange termijn. De websites scoorden beter met hun langetermijnverwachting en SBS en NOS juist met de verwachting voor de volgende dag.

De weermannen en -vrouwen van RTL scoorden in beide categorieën het hoogst. Daarom is RTL volgens Kassa de zender met de betrouwbaarste weersverwachting. 

K vind het ook de beste k kijk t liefst naar rtl omdat het daar t leukste word gepresenteerd
en zeker het betrouwbaarst maar ja af en toe kan je er toch niet van op aan.
wat vind jij?

                    

Mooie foto's

Mooie foto's
geniet lekker!


Photo


Photo

 

geen superstorm
DE BILT - Weerkundigen van het KNMI sluiten een 'superstorm' dit weekeinde uit. De Brit Piers Corbyn voorspelde begin deze maand een storm met windsnelheden van 200 kilometer per uur in Noord-West Europa, die ook Nederland zou treffen. 

De laatste weerkaarten geven voor aanstaande zaterdag rustig weer. Ook op zondag hoeven we geen storm te verwachten.

T valt gelukkig dus allemaal reuze mee  kunnen we rustig t weekend tegemoet.
k moet werken en daarna weekend dus heb niet egt plannen zijn er mensen die nog iets leuks gaan doen dit weekend???
Raadseltjes

Wie doet er mee los jij er 1tje of een aantal op.???

 

Katie Melua / pictures
- Veel mensen hebben vast wel een keer een liedje van Katie Melua gehoord. Maar de bekendste zal ongetwijfeld ?Nine million bicycles? zijn van haar vorige album ?Piece by piece?. Wereldwijd zijn er enkele miljoenen exemplaren van verkocht, en in 2006 was zij de best verkopende Europese artieste in de wereld. Het kan haast niet anders, of ook haar nieuwe cd ?Pictures? zal een groot succes worden.

De liedjes van de cd worden goed afgewisseld. Het begint al goed met een pakkend liedje waardoor je gelijk in de stemming bent om de rest van het album te horen. Eenmaal aangekomen bij het nummer ?What I miss about you? kan je je ogen dichtdoen en volop genieten. Het is een heerlijk, mooi nummer waarbij haar stem opvalt en je laat meevoeren met de tekst.

Een opvallend nummer is ?Ghost town? dat een reggae-achtige intro heeft. Ook de rest van het nummer heeft een reggaedeuntje. Het is niet iets wat we van Katie Melua gewend zijn, maar het is zeker geen verkeerde combinatie.

Op het album staan voornamelijk liedjes met een hoog ?deins met je hoofd mee? gehalte op. Veel liedjes hebben ook zinnen die met elkaar rijmen, zodat de tekst blijft hangen. Een voorbeeld hiervan is ?Perfect circle?. Het heeft een ritmische melodie en de manier waarop het nummer wordt gezongen past er goed bij.

De cd eindigt met ?In my secret life?, een cover van Leonard Cohen. Katie Melua heeft er een eigen draai aan gegeven, zodat het eerder een nummer van haarzelf lijkt dan op een cover. Het is een goede afsluiting van de cd, want als de laatste noten wegsterven, blijf je nog even hangen in de sfeer van het album. 

Ik vind de cd erg mooi en mooie foto's staan er in het boekje en de meeste nummers allemaal door haar geschreven supers!
Wat vinden jullie van katie melua?
Nieuwe laptop update.Dit word mijn nieuwe laptop mijn oude heb ik verkocht via marktplaats die was te langzaam en zit weinig in, als het goed is word de nieuwe dinsdag bezorgt.

T is een Toshiba satellite 200 serie met vista home premium 15,4 tft beeldscherm
Er zit 2 gb in, 2.0 bluetooth, 1,3 ingebouwde webcam, draadloos internet, 4 x 2.0 usb, processer intel core duo, vaste schijf 160 gb en SD-geheugenkaart, Memory Stick, Memory Stick PRO, MultiMediaCard, xD-Picture Card ondersteund hij allemaal en een DVD±RW Dual Layer enz...

ja k heb mail gehad dat hij is verzonden en k kan via tnt zien waar hij is onderweg dus moet hij zeker weten morgen in huis zijn YEAH!  


"Als je het lef hebt
Zeg het in mijn gezicht"