Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Weekend :)
Om 18 u had ik lekker weekend! Vanmiddag zei een collega tegen mij dat ze morgen moet werken te weinig mensen vanwege de vakantie maar der vriend belde vanmiddag van wat doen we morgen want haar vriend die kon anders ook gaan werken maar had nee gezegt want ze hebben morgen 7 jaar. Mn collega was dat een soort van vergeten dus ja ze moet tot 18 u werken. Daarna gaan ze lekker uit eten bij de beren hoorde ik en naar de film ik zei naar welke film en toch niet de Pathe de kuip. Ja daar gaan we heen. Ik zeg ooh gezellie dan kom ik je mss wel tegen want ik ga morgen met mn vriend ook naar de film. Wij gaan naar de film gangsterboys met Yes-r en Turk in de hoofdrol. Het lijkt mij een erg leuke film als ik de trailer zo zag..


 

Zondag ga ik lekker de hele dag naar mn vriend toe en hopen op beter weer want het is nu erg nat weer en veel wind. Even weer bij het huis kijken hoe ver ze zijn. We kijken als het lukt elke week wel even is leuk om te zien wat ze verder weer gebouwd hebben
Zometeen lekker schaatsen kijken en hopen op GOUD!

Ga jij nog iets leuks doen van het weekend?

Fijn weekend iedereen! 

Liefs Miriam!
 

Prijsvraag V: opgelost
Vandaag de laatste dag vakantie en dat betekend ook de laatste prijsvraag de 5e. Vanmorgen had ik hem binnen 10 min opgelost. Dit was echt een leuke en mooie foto en de 10 verschillen waren dan ook zo gevonden. De andere prijsvragen waren ook leuk en goed te doen... Sommige duurde even wat langer als de andere en je moest soms wel creatief zijn met een vraag. Er volgde ook veel logjes en fans die elkaar hielpen erg goed!!!
Ik ben benieuwd of ik alle vragen goed heb en wie er gaan winnen.
Iig was het weer leuk om te doen dus op naar de volgende prijsvragen!Gewonnen
Ik kwam vandaag thuis en toen lag er een envelop voor mij van de tros.
Ik dacht huh ik... even nadenken en toen van ooh jaaaa...
Ik open maken en in grote letters GEFELICITEERD!  u heeft met de surfenwin actie meegedaan en het derde seizoen (3 dvd's) van Flikken Maastricht gewonnen.

Helemaal blij  binnen 3 weken krijg ik ze.


De eerste 2 seizoenen heb ik niet echt gevolgd maar laatst gekocht en vorige week kreeg ik een mailtje binnen dat het derde seizoen nu in de winkel ligt en dat je kon mee doen om het derde seizoen te winnen via de site van Flikken Maastricht.... Dus gedaan!
Flikken maastricht vind ik een hele leuke serie dus is het ook erg leuk om alle seizoenen te hebben. Na de OS begint seizoen 4. Ik zit er weer klaar voor dan vrijdag om half 9 Ned 1.
Dagje Groningen
Morgen gaan mn vriend en ik een dagje naar Groningen. Vorig jaar hadden we bij de Blokker goedkope treinkaartjes gekocht en we zijn allebei vrij dus hebben we besloten om naar Groningen te gaan lijkt ons gezellie. Ik ben er nog nooit geweest maar André wel. Vanaf 9 u mogen we heel de dag treinen. 's middags ergens samen lunchen en daarna lekker de stad door lopen, shoppen, martinitoren bekijken en 's avonds lekker ergens wat eten samen, we hebben tenslotte de volgende dag (13 feb) ook  ander half jaar met elkaar dus is dit wel leuk...Mss iemand nog tips of leuke tentjes waar je kan eten in Groningen??

"De tijd staat stil
De tijd die alle wonden heelt"