Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!
Leuk dat je er bent - : )Ik ben Miriam, 33 jaar
en getrouwd met Andre
Ik werk parrtime bij
een Software bedrijf!
een echte techneut. Kennis en 
interesse in dat vakgebied!

Wij wonen sinds Maart 2011 in
een leuke mooie nieuwbouw
wijk te Sliedrecht ; -)

Kom gezellig nog eens langs
en laat een berichtje achter..
Tot logs!

Liefs, Miriam


Profiel
Naam: Miriam
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Weblog v/d maand jan 2016
Trouwdag!        Trouwdag 4 Maart 2011

Instagram
 
 Volg me op instagram!

 

 
Gastenboek
Marco
 


 
Marco's favorieten nr 1
  

 
Twitter

Foto album
Mijn laatste reacties
https://www.mozilla.org/n...
16:12, 28 okt 2018
Wat ik al zei is een...
08:52, 28 okt 2018
Okja dat verklaard een...
21:40, 25 okt 2018
Ik zie niks nog bij je....
09:02, 25 okt 2018
Mooi
14:16, 17 okt 2018
Gefeliciteerd super leuk.
19:26, 2 okt 2018
Lekker. Goed bezig.
13:32, 30 sep 2018
Wat een leuke lijst. Veel...
16:18, 23 sep 2018
Super leuk al die...
18:57, 21 sep 2018
Ja een leuke onesie heb...
18:54, 21 sep 2018
Zoeken
E-mail alert
Archief
Mijn krabbelhoekje
                 

 Laat gerust een berichtje achter en veel leesplezier op mijn weblog!
 
Jarig!


Vandaag ben ik jarig! 34 jaar geworden. 
Vanmiddag/avond vieren met familie. 
Verkoeling
Dit was heerlijk wakker worden vanmorgen! Even geen tuin sproeien en die van de buren vanwege vakantie. 
verfrissende regen buien. Alles Ff doorluchten. 
Zometeen werken en pas vanmiddag weer zonnig warm. Airco op t werk dus merk je t niet. 
Fijne woensdag! 
 
Vrijwilligerswerk


Een aantal jaren doe ik al vrijwilligerswerk op de Markt een woonzorgcentrum in Papendrecht.
Twee weken geleden net na we terug waren van een mooie vakantie op Ibiza werd ik gebeld want ze zochten een vrijwilliger voor in het restaurant. Helpen met de maaltijden en dan uitserveren aan de bewoners. Ik zei dat lijkt me leuk en ik kan die dag wel een paar uurtjes meehelpen. Ze lieten het nog weten en vorige week werd ik gebeld of ik dan kon meelopen en kon kijken of het beviel. Gisteren heb ik die paar uurtjes meegelopen. Het was erg leuk, ging goed, het leert snel en ze zijn enthousiast over mij. De keuken en andere vrijwilliger willen me er graag bij hebben en ik heb ja gezegd : ) 
Fanclubdag 2018
Ja eindelijk :- ) daar was die email vrijdagmiddag waar we allemaal op wachtte... rustig doorgelezen en doorgestuurd naar mijn vriendin en wachten op haar reactie. Maar die zal vast ook weer ja zeggen en dat klopt, want fcd overslaan dan moet er wel iets belangrijkers in de agenda zijn. De datum wisten we al even dus die stond rood omcirkeld in de agenda. Het is een mooie locatie in Uden en ik ben er al eens in het theater geweest.De kaartjes konden besteld worden maar die dresscode wat doen jullie ons aan. Haha. Thuis betekend letterlijk thuis. Je voelt je thuis in je huispak, onesie of pyjama. Nou ik ben benieuwd die dag hoe dat er allemaal uit ziet. Warme sloffen aan en chillen op de fcd. Tot dan! We hebben er zin in. 

Ik ga voor zo iets. 
Mijn photohunt
Mee doen aan de photohunt dat doe ik vanaf het begin. Toen nog niet zo fanatiek als nu, kreeg de meldingen niet elke keer op mijn telefoon, had een eigen herinnering aangemaakt haha, na update van de app werkte het beter. 2 uur van te voren een melding en daarna de tijd goed in de gaten houden en paar minuten voor tijd de app openen en ja wat zou de selfie moeten worden als de tijd op 0:00 springt. spannend! Er is er ook wel eens 1 afgekeurd, omdat de foto toch niet voldeed.

Soms mag je de deur uit, bijv de bouwmarkt of de speelgoed winkel en gelukkig zitten ze in de buurt dus ik waag de gok voor die 10 punten en dan is het nog leuker als je dan echt de snelste bent. -: )  

        

Soms komt de hunt ook als je niet thuis bent omdat je werken bent of je hebt een andere afspraak maar als het kan dan kijk ik wel hoor want wie weet kan ik de hunt toch doen. Op vakantie heb ik ook een aantal selfies kunnen maken, en af en toe moeten ze thuis er ook aan geloven haha. meedoen vanwege de slee of op de rug selfie lastig hoor, vraag ik mijn moeder om iets wat ze in huis hebt en ik niet en sommige ja dan even naar de winkel of op de vliering misschien wel heb liggen. Het is toch een soort sport he, fanatiek en met veel plezier, soms de snelste en soms duurt het even voor ik de selfie kan maken en je moet soms best wel creatief zijn om jezelf met datgene op de foto te zetten bijv met een ketting van madeliefjes en soms een beetje geluk om de vuilniswagen die dag te treffen maar de kliko werd nog geleegd dus een kwestie van tijd.

                   

Photohunters nog veel plezier met dit leuke uitdagende spel!
 
Gefeliciteerd!
         
  
Hieper de piep hoera! Er is er één jarig en dat ben jij! -: ) van harte gefeliciteerd Marco. Maak er een feestelijke dag van met al je geliefden op de plek waar jij je thuis voelt en dat dit weer een mooi gelukkig en gezond levensjaar wordt vol mooie herinneringen want die koesteren we. 
 
Meet en greet
Afgelopen Maandag vond de Q&A meet en greet plaats bij Universal studio in Baarn die ik had gewonnen naar aanleiding van de prijsvraag via bol.comSamen met vriendin Suus zijn we maandagochtend vertrokken en kwamen iets na half 11 aan. We kregen een mooie keycord om en daarna wachten toen we werden geroepen. Ondertussen zagen we Marco ook aankomen en hij vroeg of we er zin in hadden. Iedereen werd geroepen en we konden wat te drinken pakken en een plekje zoeken in de gezellige setting. Koen Hansen van 100pnl presenteerde het. Goeie kleding keuze Mannen.

Als ena laatste van de 20 prijswinnaars mocht ik mijn vraag stellen pff wat duurde dat lang haha. Wat doe je als eerste als je thuis komt? Leuke vraag en ja lgt eraan wanneer zei Marco. Ja dat klopt zei ik want na concert of gewoon na de middag. Maar meestal als ik in de avond of laat na concert thuis kom pak ik een wijntje en is Leontine ook nog wel wakker, want is geen vroege slaper en na concert en vooral van ver moet je toch wel je hoofd leeg maken en bespreek je ook nog wel het 1 en ander voordat je gaat slapen.

Het was een leuke 1,5 uur durende vragen ronde en wat een mooie en soms ontroerende vragen kwamen er voorbij en Marco nam er alle tijd voor. Zo te gek begin van de week en deze prijzen zijn echt wel de leukste om te winnen. Daarna mochten we foto's maken en kregen we nog een thuis poster en een chocolade letter MB mee naar huis.

Gewonnen


Als je de cd bij bol.com vooruit bestelde en je de bevestiging doorstuurde met een leuke originele vraag maakte je kans op een meet en greet met Marco. 
Altijd leuk wie wil dat nou niet... gokje wagen en wie weet!
zo gezegd gedaan en toen kreeg ik vorige week een mailtje van bol.com muziek. Gefeliciteerd je hebt een meet en greet gewonnen met Marco Borsato. Ik geloofde het niet. Echt waar?! Even twee keer lezen en echt zo leuk! Stuiterde door het huis. Gelukkig alleen thuis haha. Heb vriendin gebeld en ook helemaal blij en hoopte dat ze vrij kon krijgen. Gisteren appte ze met goed nieuws. yeah! Wordt gezellige ochtend as Maandag bij universal music in Baarn. Zin in!! 
Thuis
Vorige week was de cd presentatie in Paradiso. Echt naar uitgekeken. 
Via social media kregen we al voorproefjes van nieuwe hits en video clips. Prachtig Marco en je maakte ons ook nieuwsgieriger echt aftellen tot de cd werd er leuker door. 
Die middag op tijd vertrokken richting Amsterdam. Auto P R geparkeerd en verder met de tram richting Leidseplein. Even wat gegeten en daarna in de rij gaan staan. Het liep vlotjes gelukkig want het begon te regenen. 
Eenmaal binnen even plassen en daarna mooi plekje gevonden in de zaal. Wauw wat mooi zeg. Ik was er voor het eerst. Het wachten kon beginnen. Zag zat bekende nederlands en het gezin van Marco achter boven op het balkon, leuk!
Marco kwam op en met een luid applaus ontvangen en hij begon met thuis. Wat klonk het goed hier. Iedereen genoot. Zong mee. Leuk om zijn gezin ook zo te zien genieten van al zijn nieuwe nummers. Aantal konden wij al mee zingen. Alsof je vliegt vind ik echt een prachtig nummer. De tekst en het refrein en laatste couplet wauw wat een pareltjes staan erop je nieuwe album.
Marco zong ook wat bekende nummers en zo konden we lekker mee zingen.
 

De beroemde kruk als luchtgitaar! haha
Helaas kwam er ook een einde aan deze geweldige avond. Zo genoten van je cd presentatie en als verassing kreeg je die platina plaat van je vriend Youp. Wauw Marco nog steeds zo geliefd. Dik verdiend. 
 

Mooie verhalen, nieuwe nummers, prachtige teksten soms met een lach en ook een traan. Thuis is zo een prachtig album!
Nagenieten in de auto. Om 0:00 thuis.
Heerlijk in slaap gevallen. Vrijdag wachtend op het album en die kwam tegen 16 u. Yeah Thuis kan ik nu thuis luisteren en in de auto. 

Zaterdagochtend richting de mediamarkt in Rotterdam voor de signeersessie en er stond al een aardige rij. Gezellig kletsen in de rij met andere fans dus tijd ging snel voorbij en de cd stond aan in de winkel dus een gezellige sfeer.  Na een dik uurtje wachten een mooie handtekening erop want die mag niet ontbreken op Thuis. Dankjewel! 
 

Tassenteam top en Nathalie bedankt voor de foto's maken. Top service.
#thuis daar waar een ieder zich thuis moet voelen.
 
"En je vangt me voor ik val
En je neemt me mee"