*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 oogje ;
en 1 gast oogje .
ik ben weg
mijn koffer staat gepakt.morgen vroeg op en dan nog de laatste dingetjes die ik nu nog nodig heb er in mikken en dan is het zo ver.dan kunnen we om 10 uur vertrekken naar schiphol.als jullie mij zoeken ben ik in cran canaria met mijn lieve schat. we ga genieten van de zon en warmte.heerlijk vooruitzicht zo met die koude dagen.15 dagen vertoeven we op het mooie eiland.oud en nieuw lekker met zijn 2en vieren........heerlijk.ik ben nu al met mijn hoofd op playa del ingles,denkend aan het strand,welke exursies zullen we gaan doen.hoe ziet het er allemaal uit.ik ben zeer benieuwd,ik ben er nog nooit geweest.En we zijn lekker bij elkaar,dag en nacht.ik heb er zin in!!!! tot over 2 weken!!! 
                             
???????
hoezo een hondenleven??!!
fijne dagen
de kerstboom staat er alweer een aantal weken bij ons thuis.het huis vol met kerstspulletjes en kaarsjes maakt het onzettend gezellig.als alles weer weg zal zijn straks is het dan ook weer erg donker en leeg in de huiskamer.de pakjes liggen onder de kerstboom te wachten om opengemaakt te worden.nog even geduld en dan is het zover.ik en angela zijn van plan om 1e kerstdag te gaan koken.


we gaan een heerlijke kipcoktail maken als voorafje.daarna word er overheerlijke gevulde paprika´s geserveerd met gebakken aardappeltjes en aardappelkroketjes met een verukkelijke salade.het dessert zal bestaan uit teramisu en bolletjes vanille en aardbeiijs overgoten met een smakelijke chocoladesaus.dat word smullen!!!

nieuwe bril
al ongeveer een jaar geleden merkte ik dat de sterkte van mijn ogen achteruit was gegaa.de sterkte van mijn lenzen zijn toen aangepast maar die van mijn bril niet.ik droeg toen nog bijna iedere dag lenzen en alleen ´savonds een bril als ik de deur niet meer uit hoefde en mijn ogen te moe werden voor lenzen.nu ik mijn bril meer op heb dan dat ik mijn lezen draag werd het tijd dat ik mijn ogen opnieuw liet meten en een nieuwe bril zou uitzoeken.
 
vriendschapsringen
ik had het idee om op de sieradenparty waar ik een aantal weken geleden ben geweest vriendschapsringen te kopen maar ik wist de ringmaat van remco niet.lastig he is wel handig om te weten.hij fraagt voor de rest geen ringen dus ik had ook geen vergelijkingmateriaal.
toen ik dit vertelde aan de eigenaresse vertelde ze dat ik hun ringenbos wel mocht lenen om de maat op te kunnen nemen.dit vond ik erg netjes.nu moest ik nog een smoes verzinnen om de maat ook daadwerkelijk op te nemen ik kon immers moeilijk zeggen dat ik van plan was om ringen te gaan kopen want het moet een verassing blijven.
snik :- (
sterrebos is een instelling voor verstandelijk gehandicapten.de instelling bestaat uit 15 woningen die ieder een eigen "huishouden"vormen.de clienten wonen met zijn 8en bij elkaar in een woning zo kun je ze meer zorg op maat bieden.
7 jaar geleden alweer ben ik komen te werken op sterrebos.eerst als invalskracht wat ik erg leuk vond.je krijgt dan heel wat verschillende groepen te zien en het is dus zeer afwisselend.
hart in aktie
vorig jaar toen ik naar curacao ging voor marco borsato kwamen we op het vliegveld wendy van dijk tegen.zij moest toevallig (dachten we toen) ook naar curacao voor opname van hart in aktie.we zijn nog met haar op de foto geweest op het vliegveld van curacao en even mee staan kletsen.wat we toen niet wisten was dat de opnames ook te maken hadden met marco borsato.daar kwam ik eigenlijk pas achter toern ik thuis de uitzending van hart in aktie terug keek.
*sjucht*

 
wat een plaatje he alleen jammer dat ik last had van mijn lenzen,daardoor kijk ik
wat raar op de foto
dilemma?
remco en ik waren aan het praten over het katholieke geloof.op zich ben ik niet supergelovig en ik geloof ook niet dat god de wereld heeft geschapen.toch heb ik wel respect voor jezus en ik geloof ook wel dat er meer is tussen hemel en aarde.
zwarte markt
zondag zijn we aL vroeg vertrokken naar de zwarte markt in beverwijk.het was voor mij al heel lang geleden dat ik daar geweest ben.het zijn natuurlijk heel veel hallen en je kunt er ontzettend veel spullen kopen.
"Ik geef mijn spullen aan het goede doel
Ze krijgen alles tegelijk"