*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 oogje ;
en 1 gast oogje .
praatjesmakers
een tijdje terug wilde ik al naar een opname van praatjesmakers.ik had toen kaarten besteld via opname.nl maar ik kreeg een week later helaas een mailtje dat er geen kaarten meer beschikbaar waren.ik vond het zo jammer want ik vind het een geweldig programma en ben dol op kinderen die bijdehand zijn.nu kon je weer kaarten bestellen en dat  heb ik dan ook gedaan.20 december ga ik samen met angela en mij moeder naar een opname van praatjesmakers.eindelijk!!
sieradenparty
gisteravond had ik een sieradenparty.ik heb al een keer een mileneparty (schrijf het vast verkeerd) en een tupewareparty gehad maar een siradenparty had ik nog nooit meegemaakt.dit keer was het niet  bij iemand thuis maar in het juwelierszaakje in oud gastel.ook wel eens een keer leuk.het voordeel daarvan is dat er alles bij de hand is terwijl als ze van huis moeten ze maar een aantal sieraden mee kunnen nemen.
rokjes
"in een rokje zul je mij niet zien" dat waren altijd de woorden van miranda.zelf vind ik het bij anderen heel erg mooi als ze een rokje aan hebben,maar bij mezelf vind ik het nooit staan.toch als ik al die leuke rokjes zag in de winkel kon ik het niet weestaan om er een aan te trekken om het nog eens een keer te proberen.elke keer kwam ik er weer van terug.mijn reed steekt uit en er zit geen vorm in.die ielige beentjes eronder,het was steeds weer niets.een broek staat nu eenmaal vool mooier bij mij.
uit eten
remco voelde zichzelf heel erg schuldig van wat er allemaal was voorgevallen en wilde iets terug doen voor angela,mijn vader en moeder en mij.hij heeft ons mee uit eten genomen naar een japans restaurant genaamd "paradijs" in oosterhout.
film`s
filmīs...tja..... heel veel filmīs heb ik al gezien.favoriet zijn bij mij wel de trillers,horrorīs en griezelfilms.mijn motto is altijd hoe enger,hoe beter.eerst huurde ik wel een paar keer per week een film bij de videotheek.sinds een klein jaartje hebben we ons eigen videotheek in de familie.haha.mijn oom download heel veel filmīs van internet en ik mag ze dan lenen om te kijken.makkelijk he.de nieuwste filmīs hem ik altijd  als eerste gezien.zo nu ook.
telefoon terreur
het is een maand of 5 geleden begonnen.eerst werden mijn ouders lastig gevallen door de telefoon.een keer of 4 per week werd er opgebeld met een afgeschermd nummer en dan bleven ze even aan de lijn en daarna hingen ze weer op.dit is een paar weken zo gebleven en toen hielden ze ermee op.kort daarna kreeg ik allemaal van die rare telefoontjes.
eerste keer
het is jouw eerste keer
je legt je hoofd achterover en ontspant je spieren
jij houd hem nog even op afstand terwijl je nog een excuus zoekt,maar hij weigert te luisteren en komt dichter naar je toe.
 
hij vraagt of je bang bent en je schud moedig je hoofd.
hij heeft al ervaring gehad maar nu is het de eerste keer dat zijn vinger de juiste plaats vond.
hij stopt diep en jij huivert,je lichaam is gespannen;maar hij is zo zacht als hij zei te zijn.
hij kijkt diep in jou ogen en zegt dat je hem moet vertrouwen,hij heeft dit al vele keren gedaan.
 
zijn zachte lach gelaxeerd je ,en je opend een beetje meer,zodat hij meer ruimte heeft om er makkelijk in te kunnen.
je begint te jammeren en smeekt hem op te schieten,maar hij neemt langzaam zijn tijd,traag om jou zo weinig mogelijk pijn te doen.
wanner hij harder duwd,dieper gaat,voel je een pijn door je lichaam en voel een lichte tinkel van bloed wanneer hij doorgaat.
 
hij kijkt bezorgt naar jou en vraagt of het te pijnlijk is.
jouw ogen zijn vervult van tranen,maar je schud je hoofd en knikt naar hem door te gaan.
hij begint in en uit te bewegen,vol ervaring,maar je bent nu te verdoofd om hem in jou te voelen.
na enkele ogenblikken voel je iets in jou ontspuiten,en hij haalt hem eruit.
jij ligt uitgedoofd,maar blij dat het achter de rug is.
hij kijkt jou aan met een warme lach;en zegt jou dat je zijn meest koppige maar meest belonende ervaring bent.
spiksplinternieuw
ik schrijf dit logje nu pas want internet heeft er hier een heel weekend uitgelegen.
afgelopen zaterdag zijn we met zijn 7en naar de nieuwe theatershow van tineke schouten geweest genaamd spiksplinternieuw.voor mijn moeder was het een verassing dat ze mee mocht want we hadden het kaartje voorhaar besteld als verjaardagscadeau.
dankbaar werk
vaak krijg je te horen van mensen.goh dat is wel dankbaar werk he wat jij doet.nou wat is het dankbaar werk  dacht ik toen.vaak ben je een soort van politieagentje aan het spelen en luisteren ze expres niet als je een tijdje niet bent geweest.heb je pas een client een schone luier gegeven en nog geen 5 min hoor je iemand kreunen.ja hoor weer een cadeautje hahaha.nee hoor ik vind het allemaal niet erg om te doen.en vind het erg leuk werk.
beauty and the beast
een aantal jaar geleden kregen we het nationaal cadeau op het werk van joop van den ende.je kon geheel gratis naar een musical.je kon je maximaal inschrijven voor 2 kaartjes per persoon.je kon kiezen uit saturdaynight fever of elisabeth.ik heb toen gekozen voor elisabeth.het was de eerste keer dat ik naar een musical ging en had  2 kaartjes besteld.ik had angela gevaagt om mee te gaan en we hebben onze ogen uitgekeken,wat mooi was dat om mee te maken.
"Want niemand in dit paradijs
Is klaar aan het eind van de reis"