*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 oogjes ;
en 2 gast oogjes .
symphonica in rosso 28 oktober
 afgelopen zaterdag zijn we weer eens een keer naar arnhem vertrokken voor het concert van marco.we zaten om 12.30 uur al op de klok te kijken wanneer we weg konden rijden en om de 5 min vroeg remco aan mij hoe laat het was.hahahaha.ben je ongeduldig jongen zei ik.ja ik wil er zo graag heen kreeg ik als antwoord.en dat van iemand die een jaar geleden nog nooit geen muziek van marco had geluisterd hahaha.het marco virus is toch heel besmettelijk en hij is al aardig besmet geraakt.hahaha.we zijn toen dus maar om 12.45 uur in de auto gestapt want of dat we nu thuis moesten wachten of in arnhem maakt dan ook niets uit.
symphonica in rosso concert 1
afgelopen donderdag zijn we naar het concert van marco geweest.ik had nog geen tijd en fut gehad om een log te schrijven dus zodoende doe ik dat nu.
remco moest tot 14.00 uur werken dus we konden pas later vertrekken.om 17.00 uur kwamen we eindelijk aan bij het gelredome want ik kon eerst de pakeerplaats bij de rijnhal niet vinden.ik had een route uitgeprint maar daar klopte niet echt veel van.
warchild concert 2006
ik ben er nog steeds moe van ,van gisteren. het was een hele zware dag voor mij , maar wat heb ik genoten.het was in 1 woord geweldig!het thema van de avond was dit keer kindsoldaten.
eindelijk weer online
he he,daar ben ik weer.mijn pc was kapot en deed helemaal niets meer zodoende dat ik niet kon updaten.maar hij is weer gemaakt.mijn moederbord was doorgebrand.blijkbaar hebben we piekstroom gehad.we hebben het opgegeven aan de verzekering en het zal wel goedkomen.heb het geld nu even zelf voorgeschoten.maar dat ter zijde.
 
 
"Je zit op rozen
Gewoon omdat je hier geboren bent"