*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 oogje ;
en 1 gast oogje .
dag lieve joyce
Ogen vol verdriet
ze staan beiden dof
ogen die honderden tranen uit liet
het geluk diep weg gestopt onder het stof

Ogen vol met pijn
staren woedend naar de lucht
waarom kunnen jullie hier niet meer zijn
slaakt een diepe zucht

Ogen zo ontzettend moe
ogen die het niet meer kunnen zien, al het licht
ogen die voor altijd willen slapen
ogen voor altijd dicht..

 
remco´s moeder is vanochtend rustig van ons heen gegaan.het is goed zo, ze heeft nu rust!
lompert
wat ben ik toch weer een slimme dodo he.ik was te lui om mijn wenkbrauwen te epileren maar ik heb vanavond een personeelsfeest dus moest het wel gebeuren.plots kreeg ik het idee om de haartjes met een scheermesje weg te halen,dat ging immers vorige week ook hardstikke goed.wrong nu dus niet.ik haalde perongeluk mijn halve wenkbrauw weg.ik hoop dat het snel weer aangegroeid is want ik loop nu echt voor jan joker.ik kan we lachen en janken tegelijk.
      
         
                                    
kanker is een kl*te ziekte
ik vertel niets nieuws als ik zeg dat de moeder van remco al 10 jaar vecht tegen deze vreselijke ziekte.sinds een maand of 4 is ze helemaal gestopt met alle chemokuren en wacht ze eigenlijk tot het einde nabij zal komen.
alweer op vakantie
remco had het er vorige week al over dat hij graag aan het einde van het jaar op vakantie zou willen.ja ik ook wel maar ik ben druk alles opzij aan het zetten voor curacao volgend jaar en ik weet niet of ik het ga redden om nog een vakantie te betalen.ja zei hij maar ik heb er wel geld voor.haha.het zou in ieder geval gran canaria worden zei hij tegen mij.mmm dat lijkt me wel wat ik ben nog nooit in spanje geweest.
bezig weekend
een aantal weken terug ontstond het idee om bij de opening van een nieuwe discotheek hier in ettenleur een bezoekje te brengen.afgelopen vrijdag zijn we daar na toe geweest.met een man of 6 gingen we ettenleur onveilig maken.
bezuinigingen
prinsjesdag is alweer een aantal dagen voorbij.ook dit keer ziet de miljoenennota er weer niet rozekleuriger uit.het komt er in het kort op neer dat de rijke medemens rijker word en de arme nog armer.met arme mensen bedoel ik dan niet eens de mensen meer met een uitkering maar als ik zo in mijn omgeving hoor gaan de zogenaamde 2 verdieners het ook goed in hun portomonee voelen.
grieperig
sinds het weekend voorbij is voelde ik me zoooo moe.ik dacht dat het weekend een beetje teveel geeist had van mijn lichaam maar sinds vandaag heb ik ook buikkrampen /misselijk/koud.kortom ik ben een beetje grieperig.gister had ik al overleg gepleegd op mijn werk om het deze week rustig aan te doen.de psygiater had me al gewaarschuwd dat als je teveel hooi op je vork neemt je een terugval kan krijgen en daar zit ik niet echt op te wachten.ik ben gelukkig niet doodziek maar echt fit ben ik niet.dus rust voor mij de rest van de week en ik laat me eens lekker verwennen haha.
kramperen met de borsaties
spreken is zilver,zwijgen is goud!
weekend weg met borsaties
morgen is het zover.lang gewacht maar toch gekomen.het veelbesproken weekendje weg.rond een uur of 14.00u zullen we op de camping arriveren en kan het feestje beginnen.
passie
op het prikbord was een topic geopend over wat je passie is.nou mijn passie is toch echt wel dansen.vanaf toen ik een jaar of 10 was wist ik al dat dit mijn passie zou zijn.toen heb ik me ook aangesloten bij een dansschool in breda genaamd "fox fire" onder meer ook bekend uit de soundmixshow toen er nog danscompetities werden gehouden.
 
"Wat is mijn hart
Als het leeg, als het oud, als het koud en bevroren is"