*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 oogje ;
en 1 gast oogje .
rubbertje
heb je hem al gehoord,de parodie op toppertje?toppertje vond ik nou niet zo´n geweldig nummer en dat marco borsato verslagen werd van de nummer 1 positie door dit nummer was geen stijl.maar het nummer rubbertje vind ik wel heel leuk bedacht.luister hier.

leeg
ik heb even geen inspriratie om een nieuwe log te maken en ben de laatste tijd erg moe.ik heb het druk met werken  en na mijn werk heb ik nergens geen energie meer voor.als ik weer inspiratie en energie heb zien jullie me weer terug
we´re back from paris
ja we zijn weer terug.we hebben het weer gehad.euro disney was heel leuk en ook de disney studio´s.de reis is helaas wel tegen gevallen,niet dat we het niet naar ons zin gehad hebben hoor want lol moet je toch zelf maken.maar er waren nogal wat minpunten.
piep..........wij zijn er even niet
wij zijn naar disneyland parijs!!
tot vrijdag allemaal!
neem een pinguin als huisdier
normaal gebeurd er niet iets bijzonders op mijn werk maar net nu ik vakantie heb is er een hoop sensatie op sterrebos.1 x in het jaar is er bij ons op het werk het zomerprogramma.en wat houd dat in.2 weken lang worden er allerlei leuke dingen georganiseerd zals huifkartocht,zwemmen in een zwembad,naar de dierentuin enz enz.
rust zacht kleine jongen
vandaag was de crematie van rudy,de zoon van carolien en jordi.het was hartverscheurend en heb er verder ook geen woorden voor.
het mocht niet zo zijn
ik ben even een klein weekje in Duitsland geweest,dus daarom had ik niets te melden op mijn log.niet dat er niets is gebeurd.er is heel wat gebeurd helaas.
in mijn vorige logje heb ik verteld dat een vriendin van mij en haar man een zoontje heben gekregen.vorige week maandag heb ik nog contact gehad met carolien en ze lag nog steeds in het ziekenhuis.ook haar kindje lag nog steeds in het ziekenhuis van antwerpen en lag nog steeds aan de beademing.zodra carolien het ziekhuis hier in roosendaal mocht verlaten zouden ze verblijven in een soort ronald macdonaldhuis in antwerpen.
"Kijk me eens aan
We hebben samen zo vaak in de storm gestaan"