*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 oogjes ;
en 2 gast oogjes .
filmpje pakken
van de week zat ik mezelf te bedenken dat ik wel weer eens graag naar de film in Antwerpen wilde. the amityville horror leek me een goeie film.niemand hier had hetzelfde idee als ik en was dus op zoek naar iemand die met me mee wilde.ik voelde me net remi hahaha.toen kreeg ik het idee om een topic op het prikbord te gooien,wie weet vind het iemand wel leuk om mee te gaan.
vechtlust
heel lang heb ik getwijfeld of ik dit hier wel neer zou zetten,maar heb besloten om het toch met jullie te delen.
 
billy“s bootcamp
Vijftien jaar geleden alweer ontwikkelde Billy Blanks Tae Bo. En dat werd een enorme rage! Nu komt hij met iets nieuws: Billys Boot Camp. Hierin combineert hij de Tae Bo Kickbox bewegingen met krachttraining voor de meest effectieve vetverbrandende workout ooit.
 
 
vondelingen
eergister kwam mijn vader thuis en hij had iets in zijn handen.kei nieuwsgierig wilde wij wel weten wat dat was.verassing!!het was een nest met jonge vogels.ze zaten in een boom en de moeder was nergens meer te bekennen  en hij kon ze niet zo hulpeloos achterlaten.aaahhh wat schattig.van die kleine wezentjes met ienie minnie vleugeltjes.
naar de dierenarts
toen wij op vakantie waren in turkeye kregen we een telefoontje dat onze lieve hond kira was aangereden door een auto die niet al te zachtjes reed.kira liep een klein stukje op de weg toen de auto naderde.er werd getoeterd en daardoor bleef kira stokstijf midden op de weg staan.vervolgens werd ze over het asvalt meegesleurd.aahhhh.ben blij dat ik daar niet bij was want ik had voledig in paniek geraakt.de vriend van mijn zus heeft haar in de auto geladen en is er mee naar de dierenarts gereden.heel zijn auto en shirt zaten onder het bloed.kira was in een schoktoesand geraakt dus hebben ze de poten zo goed en kwaad mogelijk gehecht.maar het grootste gedeeldte kon al niet meer gehecht worden want er was geen vel genoeg meer over.2 weken geleden is  het teentje geamputeerd,want na het ongeluk was dit op 2 plaatsen gebroken en kon het niet gezet worden.wat was ze zielig toen ze bijkwam uit de narcose.ze was koud en duidelijk ziek.even maakte we ons wel even zorgen want het leek net of ze aan het doodgaan was.we vroegen ons af of ze met de narcose wel rekening hadden gehouden dat het een hazenwind hond is,die blijken een aparte narcose nodig te hebben.maar “savonds laat kwam ze al wat omhoog om te drinken.na 11 dagen zelf de wonden te hebben gespoeld op de achterpoten  en zelf verbinden,moesten we vandaag voor controle weer terugkomen bij de dierenarts.zelf zagen we dat de wonden met de dag kleiner werden en dat de conditie van kira met sprongen vooruit ging.de dierenarts bekeek de wonden en het ziet er gelukkig allemaal ontzettend goed uit en het gaat wel goedkomen.het is nu alleen nog maar een kwestie van tijd en goede verzorging.kira heeft gewoon ontzettend veel geluk gehad dat ze allebei haar achterpoten heb kunnen behouden,want een aantal weken geleden zag het er allemaal niet zo best uit.ik kijk uit naarde tijd dat ik weer lekker met haar op het strand en in het bos kan rennen!
 
op de volgende pagina een paar foto“s van een paar weken geleden .op deze foto“s ziet het er al een stuk beter uit dan toen het net gebeurd was.toen  was het echt tot het bot toe open.als je niet tegen  wonden kunt,kun je beter niet kijken  
nieuwe layout
mijn logje had alweer een tijdje het zelfde jasje dus vond ik het tijd worden voor iets nieuws.heel de avond ben ik aan het uitproberen geweest en steeds was het niet naar mijn zin.nu heb ik mijn draai eindelijk gevonden.ik vind mijn nieuwe layout erg mooi.wat vinden jullie ervan?
foto“s fotoshoot staan online
vandaag vielen de cd roms op de deurmat en gelijk verdwenen ze in de dvd speler.het zijn niet alle foto“s maar ze zijn wel heel erg mooi vind ik.dankzij dat ik de foto“s op mijn log gezet heb is mijn zus angela benaderd door een fotograaf genaamd ron miltenburg.graag wil hij een keer een fotosessie doen met mijn zus.ik ben ontzettend trots op haar,ze heeft ook een supermooie uitstraling!wie weet wat er ooit nog een keer uitgrold komt haha.als je op de onderste foto klinkt kun je de rest van de beauties bewonderen.
 
                             
vlindertjes
wat is liefde toch heerlijk he.vlinders fladderen in je buik,je kunt nog maar aan 1 ding of iemand denken.je bent met je hoofd in de wolken en met je hart in de zevende hemel.sjucht....dat gevoel heb ik nu een klein beetje.de kleine babyvlindertjes moeten nog uitgroeien tot vlinders met prachtige vleugels.ik ben een beetje verliefd maar heeft die andere persoon dezelfde gevoelens voor mij? hier een aantal zinnetjes die je in een heel lief smsje kunt verwerken
loesje spreekt


ga niet weg
Ga nooit weg zonder te groeten
Ga nooit heen zonder een zoen
Als je het noodlot zult ontmoeten
Kun je het nooit meer doen

Ga nooit weg zonder te praten
Dat doet soms een hart zo'n pijn
Wat je s'morgens hebt verlaten
Kan er s'avonds niet meer zijn

"Zie niet mijn masker
Maar kijk alsjeblieft door me heen"