*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment















 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 oogje ;
en 1 gast oogje .
terug van weggeweest
we zijn weer veilig terug in nederland.de vakantie was helemaal top.ik heb lekker op het strand gelegen.in het stadje gewinkeld en heerlijk alle zorgen achter ons gelaten.nou ja op de laatste 2 dagen na maar ik vertel eerst de leuke dingen en dan komt het minder leuke nieuws wel.haha.
tropische herinneringen
sjucht.zoals het weer nu is gaan mijn gedachten weer terug naar augustus vorig jaar.toen ging ik naar het zon overgoten curacao.over een aantal maanden is het alweer een jaar geleden dat ik die fantastische reis maakte. oo wat heb ik nu een heimwee zeg.ik hoop dat het volgend jaar weer georganiseerd word want ik ben al hard aan het sparen om weer mee te kunnen.tot dan moet ik het doen met de prachtige dvd als herinnering,sjucht.....maar overmorgen vertrek ik lekker naar de tukse zon,dat is ook niet verkeerd.nog even geduld en dan lekker zon zee,strand en uitgaan!!!dus een weekje geen logje van mij. nog een aantal snapshots van curacao om bij weg te zwijmelen.geniet maar even mee.
 
uitproberen

van de week was ik op de site van ries de man van marijke aan het kijken en ontdekte dat hij nog mensen zoekt die het leuk vinden om gefotografeerd te worden.ik heb altijd al een fotorepportage gewild van mezelf en samen met mijn zus.dus ik een mail gestuurd naar ries.we hebben afgesproken dat we ergens in augustus de foto´s gaan maken.de precieze datum hebben we nog niet afgesproken omdat we even moeten kijken wanneer mijn zusje mee kan enz maar ik heb er nu al onwijs veel zin in.ries vroeg of ik een foto van ons tweeen kon mailen zodat hij alvast een voorstelling kon maken hoe we eruit zouden zien.vervolgens kreeg ik een hele leuke uitnodiging teruggestuurd.
 
 
het cambridge diet
ik hoor jullie al denken "jij een dieet om af te vallen,je bent niet goed bij je hoofd " nee het is niet voor mij maar mijn zusje is hiermee bezig.wij zijn echt 2 tegenpolen van elkaar.ik moet vechten om op gewicht te blijven en zij moet oppassen dat ze niet te dik word.kan de wereld nog krommer in elkaar zitten hahahaha.ongeveer 6 weken is ze nu bezig met het dieet en het gaat fantastisch.ze is nu al 6 kg afgevallen en mag er bijna mee stoppen.als blijk van waardering wat ze tot nu toe gepresteerd heeft heeft ze van mij een usb stick gekregen voor haar computer.want dat is toch wel een cadeautje waard toch.
 
                  
            voor                                                                        na
nieuwsgierig
zelf ben ik nieuwsgierig en wil ik overal het fijne van weten.bij mij neemt de nieuwsgierigheid gauw de overhand.hoe zit dit bij jou?ben jij nieuwsgierig van aard?
sollisitatiegesprek
vandaag om 10.00 uur heb ik mijn eerste sollisitatiegesprek gehad.ik had me laten vertellen dat er 2 sollisitanten zouden zijn,ik en iemand die ook regelmatig invalt op woning 193. sinds ik op sterrebos werk was dit mij eerste sollisitatie dus was ik behoorlijk zenuwachtig en benieuwd hoe het allemaal in zijn werk zou gaan. de normale procedure van een sollisitatiegesprek is dat ze eerst doornemen wat de profielschets van de woning is maar die was bij mij al bekend dus dat formele gedeelte konden we overslaan.
jarig
er is er 1 jarig,hoera,hoera dat kun je wel zien dat ben ik!!!

marco feliciteert me ook op zijn site

ziekenhuis
vandaag moest ik weer voor controle naar het LUMC in Leiden. ik zag er enorm tegenop om weer 1,5 uur in de auto te zitten voor een contole afspraak maar er zat niets anders op.aangekomen bij het ziekenhuis was ik gelukkig zo aan de beurt.ik kreeg alweer de kriebels toen ik mijn specialist zag want ik mag haar echt niet na de houding van haar laatst.vandaag was ze iets vriendelijker gestemd.gelukkig want ik was nou niet echt in de stemming om discussie´s aan te gaan.
mijn gedichtenhoekje
ik ben ik
ik ben niet volmaakt
ik ben niet perfect
maar ik ben zoals ik ben
ik weet wie ik ben
en ik weet wat ik wil
vaak ben ik een prater
soms ben ik heel stil
om mij te leren kennen
moet je dit goed kunnen leren
ik ben wie ik zijn wil
en dat moet je maar accepteren!!
 

een kusje op je haren
twee kusjes op je mouw
drie kusjes om te zeggen
dat ik heel veel van je hou
vier kusjes op je wangen
vijf kusjes in je nek
zes kusjes om te zeggen
ik vind je helemaal te gek
zeven kleine kusjes
omdat ik blij ben dat ik je ken
en acht voor al die dingen
die ik nog vergeten ben
 

big brother
een aantal weken geleden zag ik op de site van opname.nl staan dat ze voor big brother 2005 nog mensen zochten die hieraan mee wilde doen.het leek mij altijd al een hele ervaring om aan zoiets deel te nemen dus heb ik het inschrijfformulier ingevuld,eigenlijk meer met het idee van ik kan het opsturen maar ik zal er toch niets meer van horen.ondertussen ben ik gewoon weer door gegaan met mijn leven en zat behoorlijk in de concerten van marco dat het eigenlijk een beetje door mijn hoofd geschoten was en ik al wel verwacht had dat de screening voor het programma al bezig waren en ik er niet bij zou zitten.
"Schieten landen aan flarden
En iedere dag vallen er doden"