*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 oogjes ;
en 2 gast oogjes .
alles zit tegen
het zit me werkelijk niet mee.de nasleepen nazorg i.v.m het ongeluk is zeer klote.
 
foto´s van mijn auto (wat er nog van over is)
hier zijn de foto´s van mijn  autotje.ik moet zeggen als je het in het echt ziet is het een stuk indrukwekkender dan dat ik de foto´s bekijk.
ik heb een engeltje op mijn schouder
dat zijn de woorden die ik gisteren meerdere malen voorbij heb horen komen.
gisteren was ik om 15.00 uur klaar met werken.ik zeg tegen mijn collega´s dat ik buiten nog even een sigaretje ga roken.heerlijk in het zonnetje zit ik te genieten.een paar minuten naderhand zeg ik gedag tegen mijn collega´s en stap mijn auto in.
ik rijd net het terrein af en schakel van zijn 2e in zijn 3e versnelling.het volgende moment ligt mijn auto op zijn kop en ik krijg de gordel niet los.dat is wat ik mij er nog van herinner.
een ongeluk zit in een klein hoekje
toen ik vanavond van remco naar huis reed,kwam ik bij de rotonde bij ons in sprundel en alles was afgesloten.ik zag een hoop mensen aan de kant staan en ook stonden er politie,brandweer en een ambulance.ik dacht eerst dat er ergens brand was ,maar ik rook geen brandlucht.nadat ik een eindje om had gereden kwam ik thuis aan en vertelde het tegen mijn moeder,maar die wist van niets.later op de avond was het duidelijk wat er aan de hand was geweest want het volgende las ik bij brabant nieuws.
update
even een update vanaf deze kant.niet dat ik zo veel te vertellen heb.er is op het moment niet ]o veel boeiends in mijn leven.haha.ophet moment ben ik ziek.eerst dacht ik dat het griep was maar kan er steeds minder wijs uit.ik heb ook enorme buikpijn en twijfel of dat ik weer geen ontsteking in mijn darmen heb aangezien je dan ook griepverschijnselen hebt.maar ja we wachten gewoon maar weer af totdat het over is.
"Kom jij uit de schaduw in het licht
Met die lach op je gezicht"