*trots* testduik giovanni
filmpje marco

 
welkom op mama's logje


heel erg leuk dat je op mama's logje komt kijken.
er valt hier veel te lezen over van alles en nog wat.
er zullen ook veel verhalen over mij verteld worden
want ik ben een echt boef
maar kan ook ontzettend grappig en lief zijn hoor.
ik nodig je dan ook uit om regelmatig dit logje te bezoeken 
Een reactie op een berichtje is altijd welkom
Heel veel liefs, giovanni


 
Foto album
mijn marco moment 
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 oogje ;
en 1 gast oogje .
biertje!!!!!!
een goed biertje tappen is nog een hele kunst. eerst schuin beginnen en op het juiste moment het glas weer langzaam recht draaien.elke keer denk je:zo gaat het goedkomen en dan zit er toch te veel of te weinig schuim op.toch is het mij vrij snel gelukt om een goed biertje te tappen.
single because we believe
begin februari komt er weer een single single uit van marco borsato.dit keer zingt hij samen met adrea borcelli.ik moet zeggen dat het een hele mooie combinatie is en de stemmen passen prachtig bij elkaar.
 
verassing
gister had ik de laatse late dienst op de woning waar ik 6 jaar gewerkt heb.de vorige dag haden we afgesproke ndat we geeneten mee zouden nemen maardat we mac donalds gingen halen.later vond ik dat maar een rare bedoening.mac donalds halen,het is mijn laatste late dienst en als er een afscheid word gevierd is dat altijd in een late dienst.ze zouden toch niets iets voor mij georganiseerd hebben? nee dacht ik gelijk ik ben officieel een invalskracht dus dat zullen ze voor mij niet doen.
centerparcs
de ene vakantie is nog maar net voorbij en de volgende is alweer gepland.wat hebben we het toch goed he´ ha ha.we gaan met zijn 4en,angela,dennis (vriend van angela),ik en remco naar de vossenmeren.24 februari tot en met 27 februari zijn we daar te vinden.
who`s your daddy?
In Who's Your Daddy? krijgen zes heel uiteenlopende type vrouwen, die als kind geadopteerd zijn, na vele jaren de mogelijkheid om met hun biologische vader te worden herenigd.
Per aflevering wordt een vrouw met acht mannen geconfronteerd, die claimen haar vader te zijn. Aan haar om uit te zoeken wie haar echte ouder is. Kiest zij uiteindelijk voor haar echte vader, dan verdient ze ook nog eens 100.000 dollar, maar kiest zij voor een man die niet haar biologische vader blijkt te zijn, dan gaat hij er met de enorme geldprijs vandoor.

gala van het nederlandse lied
toen ik terugkwam van vakantie las ik vluchtig op de site van marco borsato dat er van radio 2 het gala van de nederlandse muziek zou zijn in het beatrixtheater in utrecht.
ik had echter toen niet de tijd om me er intensief mee bezig te houden en heb het allemaal maar met de "franse slag" doorgelezen.het enige wat ik wel goed gelezen had is dat marco  borsato tijdens dit gala centraal zou staan en dat verschillende artiesten zijn liedjes ter gehoren zouden gaan brengen.dat leek mij natuurlijk wel wat.

afscheid
nog een week en dan heb ik mijn laatste dienstje op de woning waar ik ruim 6 jaar gewerkt heb.het begint nu toch echt wel tot me door te dringen dat ik aan mijn laatste paar dienstjes bezig ben.
cran canaria
eindelijk tijd om een logje te schrijven.de laatste week heb ik het zo druk gehad met vanalles en hier thuis liep het ook niet op rolletjes,maar hier komt dan het langverwachte verslag van onze vakantie in cran canaria.
 
woensdag 28/12/2005 zijn we vertrokken naar het mooie eiland.´savonds toen we daar aankwamen was het al laat dus we hebben onze spullen uitgepakt en zijn de boel eens even gaan verkennen.we kwamen in  het aparthotel "maritime playa" in playa del ingles" waar we van te voren helelmaal geen voorstelling van hadden hoe het er alllemaal uit zou zien.we hadden wel een aantal foto´s gezien op internet maar meestal lijkt het op de foto´s altijd mooier dan dat het in het echt is.dit was niet het geval,alles was precies zoals we op internet gezien hadden.voor diegene die niet weten wat een apart hotel is,dit zijn apartenmenten die in een hotel zijn gebouwd,dus als je het hotel aan de buitenkant ziet dan lijken dat daar gewoon kamers in zitten,het zijn geen aparte huisjes maar als je de deur binnenstapt stap je in een klein appartementje.ook kun je gebruik maken van de facaliteiten van het hotel zoals een ontbijt.
terug van weggeweest
hola.....
we zijn weer terug in het koude kikkerlandje!!het was heerlijk om 2 weken inm de zon te ijn en we hebben dan ook een lekker kleurtje.een uitgebreid verslag en de foto´s volgen nog!
wat ik wel even van de daken wil schreeuwen is.....................
 
ik ben in de vakantie 2 kg bijgekomen!!!!!!!!!!!!
 
eindelijk ben ik op eigen kracht weer wat bijgekomen...een hele opluchting na al dat afvallen van vorig jaar! ik moet zeggen dat ik daar echt heel goed en heerlijk kon eten. ik ben zoooooo blij nu.
 
"Deze mooie nacht
Die gaat niet meer voorbij"