openheid over psychische problemen
Mijn vorige blog was verdrietig, voor mij in ieder geval. Om met de reden van mijn angststoornis af te moeten zeggen. Voor anderen misschien iets positiefs omdat ze mijn kaarten kunnen krijgen.

Anyway, tegelijk is het een mooie vuurdoop voor mijn weblog.
Want ik twijfel al een hele tijd of ik op een weblog zal gaan schrijven over psyschische problemen. De bergen en de dalen. Wat ik meemaak en hoe ik in het dagelijks leven met mijn problemen om ga.
Dus ik denk dat dat begin en de vuurdoop er bij deze is.
De eerste blogs laten al mooi zien welke invloed dit op mijn leven heeft.

Ik heb ook een instagram account waar op je mij kan volgen: @mimamereltje

Liefs Merel
VERKOCHT - kaarten voor concert Zwolle over
Beste mede Marco fans

Ik heb 2 concertkaarten voor het concert in Zwolle maar door mijn angststoornis ben ik niet in staat om te gaan, en de angst en spanning tot aan het concert te verdragen. Ik heb mijn best gedaan afgelopen weekend maar zonder mijn rustgevende medicatie kom ik de dagen niet door. Ik baal er zo ontzettend van. Het concert zelf is geen probleem maar alles er om heen wel. Ik ga hier 2 maanden lang tegen aan hikken. De laatste tijd is mijn angststoornis erger geworden. Een paar jaar geleden kon ik in Enschede gelukkig wel gaan. Ik doe dit echt met heel veel pijn in mijn hart. Marco is mijn idool. Ik ben fan van hem sinds ik 7 jaar ben (ben nu 29). Idolaat. Iedereen in mijn omgeving weet het. Marco en zijn muziek hebben mij door hele moeilijke momenten in mijn jeugd gesleept. Tijdens het concert in Enschede heb ik non-stop gestraald. Daar kunnen gaan anti-depressiva tegen op. Maar dit keer kan ik het niet....

Het enige wat mij nog kan helpen is een sociaal en rustig iemand die mij onder haar hoede wil nemen. Met name voor het concert. Tijdens het wachten totdat de fanclubleden ingang open gaat. En tijdens het wachten tot aan het concert zelf. Ik ga alleen en dan is het wachten lang en kan je niet van je plek af om even naar de wc te gaan of je benen te strekken. Even wat afleiding van alle spanning in mijn hoofd.

Anders dan zoek ik iemand die de kaarten van mij wil overkopen.

Liefs Merel
CONCERT ZWOLLE :) :) :)
JAAAAAAAAA IK HEB KAARTEN VOOR HET CONCERT IN ZWOLLE!!!

"Kom maar bij mij
Dan zet ik alles opzij"