Doelen op weg naar het fanclub weekend 2019
* Vastgezet bericht *

Dit zijn de doelen die ik komend jaar wil bereiken. Ik moet van ver komen maar het fanclubweekend van 2019 is een heel mooi streven.

13 oktober 2018 t/m 13 oktober 2019

- Naar het fanclub weekend
- Een begeleider vinden voor het fanclub weekend
- Geld sparen
- Borsato weblog lay-out personaliseren
- Fanclub lidmaatschap upgraden
- Club Borsato ontdekken
- Van mijn alcohol verslaving af komen
- Gezond met oxazepam om kunnen gaan
- Een fijne en veilige woonplek vinden (begeleid wonen)
- Wennen op mijn nieuwe woonplek
- Gaan sporten en afvallen

* Deze post word geupdate bij het behalen van doelen en stellen van nieuwe doelen.
indicatie voor begeleid wonen?
Vandaag kwam een consulent van de gemaante bij mij langs om te horen waarom ik naar een 24/7 begeleid wonen wil en waarom dit nodig is. Ondanks dat we geen verassingen verwachten (verwachting: de indicatie word gegeven) is het toch spannend. Ik moest, na 3 weken, nog steeds een slag om de arm houden, want de uitslaag komt pas ove 1,5 week (vrijdag over een week). Deze dame heeft tijdens het huisbezoek 1 A4-tje vol geschreven en moet daar eerst een verslag van schrijven. Daarne bespreekt ze het in het team en word de definitieve beslissing genomen.,
Ondankes dat ik al veel van dit soort indicatie en intake gesprekken heb gehad, was ik nu heel erg zenuwachtig. Vooral omdat er zo veel vanaf hangt en omdat we al bezig met de voorbereidingen voor een verhuizing en omdat we al contact hebben met een begeleid wonen locatie waar ik meer dan welkom ben.
persoonlijke blog
Dit gaat een hele persoonlijke blog worden. Zowel over mijn fanschao van Marco als over mijn psychische en privé struggles.

Waarom een persoonlijke blog?

Omdat ik daar niet onder uit kom, haha. Mijn doel is om in 2019 aanwezig te zijn bij het fanclub weekend. Dit is vanwege mijn psychische problemen niet makkelijk. Maar ik heb een aantal doelen gesteld voor komend jaar, die ik in een volgende blog graag met jullie wil delen. Op mijn borsato weblog kunnen jullie mijn weg volgen naar het fanclub weekend van 2019. Ik ga alles op alles zetten om het voor 1 keer mogelijk te maken om bij het fanclub weekend te zetten. Inclusief geld sparen en een intensieve voorbereiding.

Volg je mij mee op deze reis?
Ik ben net zo benieuwd als jou of ik dit ga halen.

WELKOM OP MIJN BORSATO WEBLOG
openheid over psychische problemen
Mijn vorige blog was verdrietig, voor mij in ieder geval. Om met de reden van mijn angststoornis af te moeten zeggen. Voor anderen misschien iets positiefs omdat ze mijn kaarten kunnen krijgen.

Anyway, tegelijk is het een mooie vuurdoop voor mijn weblog.
Want ik twijfel al een hele tijd of ik op een weblog zal gaan schrijven over psyschische problemen. De bergen en de dalen. Wat ik meemaak en hoe ik in het dagelijks leven met mijn problemen om ga.
Dus ik denk dat dat begin en de vuurdoop er bij deze is.
De eerste blogs laten al mooi zien welke invloed dit op mijn leven heeft.

Ik heb ook een instagram account waar op je mij kan volgen: @mimamereltje

Liefs Merel
VERKOCHT - kaarten voor concert Zwolle over
Beste mede Marco fans

Ik heb 2 concertkaarten voor het concert in Zwolle maar door mijn angststoornis ben ik niet in staat om te gaan, en de angst en spanning tot aan het concert te verdragen. Ik heb mijn best gedaan afgelopen weekend maar zonder mijn rustgevende medicatie kom ik de dagen niet door. Ik baal er zo ontzettend van. Het concert zelf is geen probleem maar alles er om heen wel. Ik ga hier 2 maanden lang tegen aan hikken. De laatste tijd is mijn angststoornis erger geworden. Een paar jaar geleden kon ik in Enschede gelukkig wel gaan. Ik doe dit echt met heel veel pijn in mijn hart. Marco is mijn idool. Ik ben fan van hem sinds ik 7 jaar ben (ben nu 29). Idolaat. Iedereen in mijn omgeving weet het. Marco en zijn muziek hebben mij door hele moeilijke momenten in mijn jeugd gesleept. Tijdens het concert in Enschede heb ik non-stop gestraald. Daar kunnen gaan anti-depressiva tegen op. Maar dit keer kan ik het niet....

Het enige wat mij nog kan helpen is een sociaal en rustig iemand die mij onder haar hoede wil nemen. Met name voor het concert. Tijdens het wachten totdat de fanclubleden ingang open gaat. En tijdens het wachten tot aan het concert zelf. Ik ga alleen en dan is het wachten lang en kan je niet van je plek af om even naar de wc te gaan of je benen te strekken. Even wat afleiding van alle spanning in mijn hoofd.

Anders dan zoek ik iemand die de kaarten van mij wil overkopen.

Liefs Merel
CONCERT ZWOLLE :) :) :)
JAAAAAAAAA IK HEB KAARTEN VOOR HET CONCERT IN ZWOLLE!!!

"Laat me zien
Waar ik voor leef"