Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: mieppie
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Rubrieken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Wat heerlijk dat je zo...
08:48, 4 nov 2015
Hey meissie Was een...
11:00, 1 nov 2015
Het is geweldig hoe...
23:20, 1 okt 2015
Leuk hsnuffelen door oude...
20:56, 19 sep 2015
Wat heerlijk zeg oude...
13:20, 18 sep 2015
Het was geweldig om te...
15:08, 14 sep 2015
Hey Marco Fijn te horen...
19:25, 10 sep 2015
Whoow lieve Imke Wat...
22:33, 28 aug 2015
Hey Marco Wat...
21:10, 28 aug 2015
fout bij verwerken smilies
23:04, 25 aug 2015
Gastenboek
GASTENBOEK..............
Heb je wat te vragen of wil je wat van me weten,
vraag maar raak en wie weet zal ik je antwoord geven!Liefs,
Mie

 
De A is van auto
                                       De A is van auto......
Maar bij mij rijst dan meteen de vraag is het nu auto of owto? 
De ene zegt dit de andere dat hier thuis roepen we maar altijd wat. 
Een auto zegt me niet zoveel. Behalve dat ie wat pit moet hebben, heel zijn en bovenal het gewoon moet doen. Dag én nacht, zomer en winter dus 365 sagen per jaar. Nou vooruit vakanties niet mee gerekend. 

Nee hier in huis is een andere auto heul belangrijk. Hij staat hier alleen niet voor de deur. Maar op de brandweer kazerne. 
Mijn man heeft nl een hobby waar veel tijd in gaat  zitten en dat allemaal op vrijwillige basis. Maar hij wordt daar zo blij van. De ts oftewel de tankautospuit is zijn favoriet. Maar ook met de hulpverlener en hoogwerker kan die wel uit de voeten. Samen met z'n ploegje staan ze dag en nacht klaar om mens en dier in nood te helpen. 
Zo kan het zo maar gebeuren dat we een gezellig samen zouden gourmetten. Staat net alles klaar en ja hoor daar gaat z'n pieper en weg is ie.  
Of je ligt eindelijk te slapen gaat z'n pieper nou ik je vertellen dat dan ook bij mij alle alarm bellen in m'n lichaam zijn afgegaan ( ik ben dan klaar wakker). Dus roep ik altijd 'm'n man heeft een hobby en ik heb er last van'. 
Maar hé hij wordt er blij van en geniet. Je snapt wel dat ik dan ook geniet   

Liefs Mie 
Trotse tante
Deze week was een week van voorstelling en musical. 
Als eerste was de voorstelling van Saar op school. 
Het thema was beroepen om de kids zo kennis te laten maken wat ze later kunnen worden. Er kwamen allerlei beroepen voorbij, dokter, kapper, politie, brandweer en bakker. Weken hebben ze geknutseld en geoefend om een spetterend optreden te geven. Het was een groot succes. Maar de aller mooiste bakker was Saar. Ze had er kriebeltjes van in d'r buik zo spannend vond ze het. 
Mooi om te zien hoe snel kinderen leren en groeien. Waar Saar een half jaar geleden nog wat onzeker was bij de grote school voorstelling. 
Was ze nu vol zelfvertrouwen in haar rol als bakker. 
Zo geweldig om dat stralende snoetje te zien. 

Later die week was het de beurt aan Femke om te stralen als 'hortensia' in de school musical Mathilda. 
Ook deze kids trokken alles uit de kast om een super show neer te zetten. 
En dat is ze gelukt hoor, het is hard bikkel om alle zang, dans en tekst uit je hoofd te leren naast je gewone school werk. Want dat gaat natuurlijk gewoon door. Het was een mooi maar pittig verhaal. Met veel decor wisselingen super hoe goed dit allemaal verliep. 
Ik kan niet anders zegge dan dat ik ern trotse tante ben. 

Liefs Mie 
Blij
Blij heb je in vele soorten en mate. En ik kan wel zeggen dat ik met veel dingen blij ben. 
Ook al staat daar tegen over dat er ook  minder leuke dingen gebeuren. Maar hé that's life ! 

Blij werd ik erg van de duizendspiegels Tour, zo bijzonder om er een aantal keer bij te mogen zijn. En dit dan met verschillende mensen, met m'n Marco maat Joyce en m'n eigen man Harrie. Ben zelfs een keertje 'alleen' gegaan Aangestoken door Imke die nog een kaartje te koop wist( ja in zeeland)  voor de 013 in Tilburg. Dit was z'n typische vrouwen actie, op het laatste moment wat dingen aanpassen én omgooien maar dan kon het wel. 
Wat heb ik genoten van Marco, z'n bandje en kievevmensen om me heen !

Blij wordt van het feit dat we naar een jaar onderzoeken bij de dierenarts , en vanalles geprobeerd hebben. Het  bezoeken van een holistisch centrum voor dieren in De Bilt. De klachten van Diva onder controle lijken te krijgen. En ze weer haar blije zelf wordt ! 

Blij wordt ik van m'n rots , door dingen die gebeuren samen weer eens echt in gesprek gaan met elkaar en tot de ontdekking komen dat we nog steeds blij zijn met elkaar ! 

En niet op de laatste plaats heeft Marja mij heel blij gemaakt met m'n nieuwe layout van m'n weblog ! We raakt tijdens het wachten in de rij voor de 013 in gesprek over vanalles en nog wat. Ook over logjes enzo. En jij log jij was de vraag ....uuhhe nee was het antwoord. Was niet blij met m'n layout enzo. Oo was Marja's reactie. Dat is simpel op te lossen hoor, ik wil je best helpen. En zo kan het dus zomaar zijn dat dat je 'ineens' een layout hebt die helemaal bij me past. Dank je wel lieve Marja ! 
Mooi is ie geworden hé? 
 
Liefs van een blij ei 
"Iedere dag begin je weer met dat gezeur
Je bent veel liever vrij"