Welkomsttekst
Voor altijd in ons hart .....14 mei 2005 ~  29 mei 2018
 
Onze boevenbende...Luca.  Britse Korthaar lilac

Dylan  Britse Korthaar Tabby silver shaded. 
Foto album
Nieuws van Marco
Na een fantastische voorjaarstour waar ik ontzettend van heb genoten gaan we binnenkort starten met de opnamen van The Voice Senior. Wil je erbij zijn, kijk dan of je aan tickets kan komen via rtltickets.nl. Groetjes, Marco
Gezond snacken en zo....
Het is niet van de een op andere dag gelukt..... en omdat ik al jaren worstel met overgewicht ben ik dankzij mijn dieetiste toch een eindje op weg.
In ons winkelcentrum zit een geweldige gespecialiseerde groente en fruitzaak die een complete saladebar heeft waar ik zeker elke dag mezelf wel tracteer, maar ze hebben ook overheerlijke fruit- en groente smoothies.
En ook Kurkuma en Gember shots waar ik dankzij de werking ervan (ontstekingsremmend) niet meer afhankelijk ben van de Ibuprofen capsules.
Dat is echt tuig...... zeker in wisselwerking met andere medicijnen en daar kwam ik haast te laat achter met als gevolg dat ik voor de rest van mijn leven met een hoge bloeddruk zit wat gelukkig weer gereguleerd kan worden.


Koolhydraat verlaagd en geraffineerde suikers mijden. Het is allemaal onderdeel van een nieuw voedingspatroon.....

Het zorgt er met beweging ervoor dat de Artrose niet gaat overheersen zodat er nog genoeg ruimte is om ervan de genieten.

Nu is het nog even shitweer buiten, maar de krokussen bloeien al en ik leef echt toe naar een heerlijk voorjaar.....
 
1. Door: Gast op 13-03-2018 18:09:31
Ik ben al jaren aan het worstelen net als jij en alles geprobeerd. Nu ga ik vanaf morgen weer beginnen en wil een eind maken aan mijn suikerverslaving. Heb jij tips of ideeen?
1.1. Door: masai op 13-03-2018 19:17:47
Ik heb me onlangs verdiept in het boek zonder suiker van Anne Marie Reuzenaar. Daarin beschrijft ze de voordelen en een 28 dagen plan om van je suikerverslaving af te komen. Ik heb inderdaad serieuze ontwennings verschijnselen gehad en het is even doorbijten. Maar je krijgt er wel veel energie voor terug. Mijn bloedsuikerspiegel had de neiging om sterk te schommelen maar is nu gelukkig constant. Kreeg ook minder de neiging om te snoepen tussendoor. Daarbij komt diabetes ook voor in mijn familie. Dus dat was ook een reden om eraan te werken. Allicht is dat iets. Ik pik gewoon wat haalbaar is voor mezelf.... je hoeft niet alles letterlijk na te leven.
2. Door: Martine op 13-03-2018 22:20:14
Goed bezig zou ik zeggen en ja met de lente in het vooruitzicht gaat het toch net allemaal iets beter af hé !

Groetjes

Martine 
2.1. Door: masai op 14-03-2018 08:30:59
Inderdaad. maar als ik de vooruitzichten moet geloven komt er weer een koufront aan...
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Een gewone verschijning die kwetsbaar is
Wordt niet langer als koning herkend"