Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Whitney Houston
Zo?n ontzettend mooie vrouw met een ongelooflijká fantastische stem.
Je zou denken dat als iemand zoveel mee heeft in haar leven, ze toch alleen maar gelukkig kan zijn.
Whitney Houston is 48 geworden. Net zo oud als ik ben. Ze heeft een dochter die ongeveerá even oud is als mijn zoon.á Dat zou toch het allermooiste moeten zijn wat je overkomt.
Maar ik word morgen gewoon 49, helaas zal zij dat nooit bereiken. En haar meisje zal verder moeten zonder haar moeder.

Whitney heeft toch voor drugs gekozen en eigenlijk weet je al jaren dat ze tragisch aan haar eind gaat komen en helaas is dat ook gebeurd.

Zo mooi, zo talentvol en tÚ jong.


I will always love youJesus loves meáTVOH
Natuurlijk kijk ik, dat deed ik vorig jaar ook. Dat ik nu elke show naar Marco mag kijken is een zeer prettige bonus.
Mijn favoriet zit niet in het team van Marco (Sorry Marco). Mijn favoriet is Chris, gewoon omdat ik zijn stem echt heel erg lekker vind. Ik hoop dat hij de finale gaat halen, al denk ik dat het lastig wordt tegen Charly, maar afgelopen vrijdag was het volgens mij ook erg close, dus wie weet.

Als ander finalisten hoop ik op Iris, Erwin en Wouter. áOok afgelopen vrijdag niet de favorieten van het publiek. áIk heb er blijkbaar niet heel veel kijk op, maar ik ga wel genieten komende weken.

Wie hopen/denken jullie dat er wint?Nou ..... daarom dus Chris!

Nummer 1
Op de verschillende logjes kwamen ze al voorbij, de nummer 1 hits op jouw geboortedag.
In mijn geboortejaar bestond de top 40 nog niet, waardoor het wat lastiger zoeken werd. Op nummer 1 stonden Cliff Richard & The Shadows met Bachelor Boy (Let op de zwart/wit beelden en ja zo oud ben ik ....).Ik ken het nummer goed, vind het een lekker nummer. Niet dat ik fan was van Cliff Richard maar hij had altijd lekkere makkelijk in het gehoor liggende nummers die je zo meezingt.

Ik vind het heerlijk om op alle logjes en op Facebook (waar deze hype begon geloof ik) al die oude hits terug te horen. Vooral de muziek uit de jaren '70 en '80 is echt mijn muziek.
Ik geniet ervan, het grappige en fijne is dat Jeroen al die muziek ook zo waardeert en dat hij mede door mij een heel brede kennis ávan muziek door de jaren heen heeft opgebouwd.á
3FM Awards
Nee, ik ben er niet bij geweest, maar mijn neefje was er wel. Hij was met Baskerville drie keer genomineerd voor een 3FM Award.
En wie was er ook natuurlijk mijn (nou ja onze) Marco. Mijn lieve vriendin regelde deze fantastische foto van mijn neefje met mijn Marco. Superleuk!
Thijs is nu met Baskerville naar Londen voor een gig, het gaat goed met de jongens.

Symphonica In Rosso
In september 2007 (alweer zo lang geleden), ben ik met mijn zusje naar het reunionconcert van The Police geweest. Hieráschreef ik een lyrisch logje over het concert, The Police, maar natuurlijk vooral Sting.

En nu is Sting de hoofdact van Symphonica in Rosso. Daar moet ik natuurlijk heen en gelukkig dacht mijn zusje daar hetzelfde over.
Dus 15 oktober zijn we erbij. We hebben 'gewoon' veldkaarten, de speciale VIP kaarten waren bijna 150 euro begreep ik van mijn zus, je kreeg daar wel allemaal leuke dingen bij, zoals VIP parkeren, merchandise en sowieso toegang in de Golden Circle. Mijn zusje heeft nog goed gelezen, maar er stond niet bij dat we Sting mochten betasten of zo, dus zijn we maar voor de gewone veldkaarten gegaan.á
Dat betasten doen we dan maar zonder toestemming.

We gaan naar Sting ........ lekkerrrrr!

áá
Muziek
Ik hou van muziek, ik hou van heel veel soorten muziek. Ik kan met net zoveel genoegen naar de Mattheus Passion luisteren als meespringen op de muziek van Marco.
Vorige week ben ik naar Bl°f geweest. Er kwam weer eens wat nieuwe muziek voorbij en ik genoot.
Hierdoor ga je weer op zoek op internet naar de nummers die je gehoord hebt en zo kom je op andere nummers van een band of een zangeres.Jacques Brel
Paskal zongen samen met Wende Snijders ?Ne me quittes pas? en dat is toch wel een erg mooi nummer. Ik zocht de versie van Jacques Brel, Jeroen zei gelijk, hÚ dat lijkt Jacques Brel die stem. Ik werd er helemaal gelukkig van, de liefde voor muziek heeft Jeroen duidelijk meegekregen van mij.
Hij maakt daar ook zijn eigen keuzes in, hij is bijvoorbeeld helemaal fan van Bob Marley. Muziek die ik goed vind, maar niet heel vaak beluister. Vol blijdschap vertelde Jeroen me dat ze de laatste tijd bij Ajax-wedstrijden vaak ?Three little birds? van Bob Marley zingen als Ajax voorstaat. Voor Jeroen kwamen zijn twee grote liefdes samen.
Bl°f & vrienden
Toen ik deze zomer op Aruba zat kwam de mail van mijn zus of ik op 3 december mee wilde naar Bl°f en de vrienden van Bl°f. In het warme Aruba leek 3 december nog heel erg ver weg.
Maar gisteren was het gewoon zo ver.
Het concert was in de Heineken Music Hall, wat dan weer erg prettig is voor mij omdat ik twee metrohaltes van de HMH vandaan woon.
Mijn zussen kwamen met de auto naar mij toe om van daaruit richting HMH te gaan.
We konden lekker relaxed naar binnen lopen, jassen ophangen, munten halen en kijken of we een leuk plekje konden vinden. Daar bleek Bl°f naast ons gewoon nog meer vrienden te hebben, dat viel tegen.
Ramses Shaffy
Wanneer voel je je oud, als de helft van je collega's roept "Wie is Ramses Shaffy". Ik Het zijn cultuurbarbaren, dat is alles wat ik erover kan zeggen.

Een man die heeft geleefd enávolgens mij alles heeft gedaan wat God verboden heeft en vooraláprachtige muziek achtergelaten.
Ik vond hem toen hij jong was iets ontzettend spannends hebben. Op het eind zag hij eruit als een oude zieke man, maar wel een man die deze prachtige nummers heeft geschreven. Voor altijd, voor eeuwig blijft deze muziek bestaan.

Ik geniet en blijf genieten van de muziek en de teksten van Ramses. Bedankt, wat zal dat 8 december een prachtig afscheid worden.


Razorblade Lemonade
Zo heet de eerste heuse echte cd van de band van mijn neefje Thijs.
Gisteren was de cd presentatie en natuurlijk was deze trotse tante erbij. Jeroen wilde er persÚ bij zijn (logisch) en heeft vˇˇr we weggingen nog zijn geschiedenisproefwerk zitten leren.

Rond halftien zou Heist pas optreden, dus dat leek me een mooie tijd om te arriveren in het Patronaat. Het was druk en mijn broer en zus en ander neefje stonden al op een mooi plekje. We waren er klaar voor.

Een paar minuten na onze binnenkomst begon het optreden en ik moet zeggen dat het er al een stuk professioneler uitzag dan het laatste optreden wat ik heb gezien, alweer een jaar geleden.
Marcel is di-rect
Vorige week was ik wat van slag omdat Guido eruit lag. Ik vond de strijd tussen Guido (lekker) en Marcel (wat een stem) gaan.
Ik was een beetje bang dat ze voor Sven (voorspelbaar) zouden gaan.

Maar Spike, Jamie en Bas maakten de juiste keuze gisteren. Marcel is de nieuwe zanger van di-rect.
Marcel is anders, alles behalve de voorspelbare leadzanger.
Marcel heeft een stem waar ik kippevel van krijg. De nieuwe single van Di-rect is hier te beluisteren op de site van BNN.

Hieronder het filmpje waarbij ik verliefd werd op de stem van Marcel. Optreden in het Patronaat in Haarlem.

"Deze mooie nacht
Die gaat niet meer voorbij"