Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Kerst
Met mijn familie kan je er wel verzekerd van zijn dat het gezellig is met kerst en vooral dat er eten is. We zijn nl. gek op eten .... en drinken, maar dat is een ander verhaal.
 
Het weekend voor kerst heb ik eigenlijk lekker weinig gedaan, alleen mijn kerstkaarten geschreven en gepost, dat moest nog gebeuren. Ik had wel het idee dat ze niet niet meer voor de kerst aankwamen, maar ik kan natuurlijk wel iedereen een mooi 2007 wensen.
 
De vrijdag voor kerst heb ik van mijn ruim uitgevallen kerstgratificatie een Navigatiesysteem gekocht. Het werd wel tijd. Op zich is het niet iets wat ik echt nodig heb, meestal kom ik met een goede routeplanner prima op de plaats van bestemming, maar als ik alleen in de auto zit, vind ik het vaak lastig om de routeplanner te lezen en als er dan zo'n Miep is die je gewoon vertelt dat je linksaf moet of rechtsaf of gewoon rechtdoor,  dat is makkelijk.
Dus ik kan nu ook iedereen stalken, ik vind jullie allemaal.
Verjaardagsfeestje
Soms heb je van die geluksdagen, dan wordt je gewoon door één van je liefste vriendinnetjes uitgenodigd voor een verjaardags feestje van een heerlijke man.
Radio 538 had een prijsvraag uitgeschreven, waarbij je een toegangskaartje kon winnen voor de 40e verjaardag van Marco Borsato. Nou ben ik nog nooit op Marco's verjaardag geweest, dus dat leek me wel wat. En met mij een heleboel andere fans natuurlijk. Maar ja, je hebt dan zo'n geluksvogel die dan gewoon vier kaartjes wint en twee seconde later hyper bij mij aan de telefoon hangt. Ik zat op mijn werk en geloof me, al mijn collega's weten nu dat ik naar Marco's verjaardag mocht.
De twee andere bofbibsen die meemochten waren Kelly en Annemarie.
 
Om 18.00 uur moesten we bij de kerk De Duif zijn op de Prinsengracht in Amsterdam, wat een prachtige locatie.
Ik woon in Amsterdam en had de kerk snel gevonden. Tot Annemarie en Daantje de kerk hadden gevonden heb ik even staan kletsen met Brigitte en Bianca. Bianca had de avond ervoor om half twaalf op de valreep nog kaartjes gewonnen. Helemaal leuk natuurlijk.
Eindelijk kwamen Daantje en Annemarie aanlopen en konden we achterin de rij aansluiten. Even later kwam Kelly er ook aan. Het feest kon beginnen.
Om 18.00 uur gingen de deuren open en werden we met champagne binnengehaald. Kelly en ik waren gelijk blij.
Het komt voor mij niet vaak voor dat ik niet hoef te rijden na een etentje of feestje, dus ik kon lekker wat alcohol naar binnenwerken zonder na te denken.
 
Kelly Annemarie en Daantje Kelly Daantje en ikke 
 
Eten, eten en nog eens eten
Zoals jullie zien aan mijn vorige logje zag ik het vrijdag even helemaal niet meer zitten. Wat was ik beroerd, ik kon zo toch niet naar Alkmaar rijden.
Vrijdagmiddag had ik nog een heerlijke en supergezellige lunch op mijn werk. Onze (nu ex-) collega hebben we een mobieltje gegeven. Hij is van het type 'geen internet, geen telefoon en geen televisie', maar ja we willen wel contact houden. Hij heeft nu een mobiel, met beltegoed en wij hebben allemaal zijn telefoonnummer in onze mobiel gezet. Hij heet André, staat als eerste in mijn telefoonlijst, dus ik kan hem heel vaak per ongeluk bellen.
"Oeps sorry, maak ik je wakker?"
 
Na deze lunch besloot ik maar gelijk naar huis te gaan. Het eten bleef binnen, een uurtje op de bank zou me misschien goed doen.
Een etentje met Marco krijg je niet elke dag aangeboden (al wil zij het liefst zes keer per jaar), dus ik heb diep gezucht, ben me nog een keer gaan douchen, dat friste wel wat op.
Nog serieus praten, de panadol werkt nog nietOm vijf over half zes kwam Jeroen thuis, ik heb zijn eten in de magnetron gezet en ik ben zonder verder aan mijn misselijkheid te denken in de auto gestapt.
Klaar voor de files, maar er waren geen files, ik reed gewoon in één keer helemaal door naar Alkmaar, vond ook in één keer de parkeergarage, ik heb geen Tom Tom nodig. Doordat Anneke en Annette op me bleven wachten, liepen we wel volledig verkeerd naar Henry's, maar eigenlijk was het wel weer leuk, ik voelde me helemaal thuis in deze straat met raambordelen, het was net Amsterdam.
 
Bij Henry's waren er al wat gasten aanwezig, we konden onze jassen boven kwijt. Anneke had nog een kaart waar ik iets liefs op mocht schrijven en toen kon ik naar beneden. Ik wilde eerst toch wel mijn panadol nemen, want ech lekker ging het niet met me. Nathalie kwam me al opvangen, ze had bijna een schuldgevoel omdat ze me niet op kon halen, aangezien ze al eerder in Alkmaar was. Geeft allemaal niks, ik was er, dat was het belangrijkste.
Toen ik stond te wachten tot de panadol in zou kicken werd ik al van achter gegrepen door Marco om me te begroeten. Hij was zelf ook grieperig dus we konden prima zoenen.
De rest van de avond verkondigde ik ook aan iedereen die mij niet wilde zoenen omdat ik ziek was, dat als ze Marco hadden gezoend ze mij ook konden zoenen. En als ze Marco nog niet hadden gezoend en mij niet wilde zoenen, dan mochten ze Marco ook niet zoenen. Ik ben dus gewoon lekker geknuffeld door iedereen.
 
Eindelijk ....
... de meet & greet foto's van de fanclubdag. Door de drukte hebben we er lang op moeten wachten, maar ze zijn werkelijk prachtig.
Sinterklaas
Onverwacht kwam Sinterklaas toch nog op bezoek. Opa en Joke nodigde de hele familie uit om gezellig een middagje langs te komen, want wie weet zou Sinterklaas nog even wat afgeven.
Er werd ons ook nog eten beloofd, dus de Kolster-familie was vrijwel voltallig aanwezig. Alleen mijn schoonzus was er niet, de twee oudste zoons van mijn broer en schoonzus en één van de dochters van Joke was er niet.
 
Zoals gewoonlijk is het druk maar gezellig als de voltallige familie aanwezig is. Nu dus ook weer. Aan de andere kant kunnen de kinderen het ook ontzettend goed vinden samen, ook met de twee kleinzoons van Joke erbij, het past allemaal goed bij elkaar.
De kinderen kregen allemaal een klein cadeautje en een chocoladeletter. De volwassenen kregen een hele grote speculaaspop en ik kreeg nog een lege cd waar iets moois op beloofd werd door de Sint.
Ik hoef de lege cd alleen maar in te leveren en krijg 'm met wat moois terug.
 
Fanclubdag Marco Borato
Afgelopen zondag was de fanclubdag van Marco Borsato. Ik mocht weer lekker meehelpen om er een mooie dag van te maken.

Zaterdagavond mocht ik al beginnen met het inladen van de bus van Nathalie, het inlijsten van foto's, het lamineren van tekstblaadjes, vrijwilligerspasjes etc. Wat een leuk werk lamineren, volgende keer wil ik meer.
 
Om twee uur lag ik in mijn bed en om zeven uur ging de wekker weer.
Vorig jaar vond ik de Lexion in Westzaan zo makkelijk dat ik het niet nodig vond een route uit te printen. Tja stom natuurlijk, we reden toch fout.
Maar goed tien voor half tien reed ik toch de parkeerplaats van het Lexion op, we hadden er om 9 uur moeten zijn.
"Je richt je blik naar boven
Je vraagt je af waarom"