Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Acteurs
Ik kijk veel t.v., zeker nu ik ziek ben (alleen daarom moet ik snel weer aan het werk). Ik hou vooral van series en het liefst kijk ik een heel seizoen in één keer af.
Films kijk ik eigenlijk veel minder, zeker nu mijn favoriete videotheek, of eigenlijk gewoon de dichtstbijzijnde videotheek ineens is verdwenen uit het winkelcentrum.
Soms neem ik een film op, op mijn dvd-recorder, maar vaak blijven die zo lang staan dat ik ze op een gegeven moment maar weer verwijder.Ik heb twee echt favoriete acteurs van wie altijd de films kijk en zelfs koop, dat zijn Ewan McGregor en Johnny Depp.

Voetbal
Ik hou van voetbal, dat is onderhand wel duidelijk geloof ik. Ajax is mijn club en ik zie ze graag winnen.
Vorige week was de eerste Champions League wedstrijd en ik hoef niet te vertellen dat dat enigszins tegenvallend was. Ajax werd gewoon weggespeeld. Gelukkig werd dat zondag (niet ruimschoots, maar toch) goedgemaakt door winst uit bij Feyenoord.

Maandag stonden de kranten vol over het commentaar wat Johan Cruyff leverde op Ajax en het spel en het hele beleid, er was niet veel goed eigenlijk.
Dat mag natuurlijk en Johan Cruyff is niet de eerste de beste en heeft best verstand van voetbal.
Ziek
Ik ben twee dagen ziek thuis. Dit vertel ik niet omdat ik zielig ben (ben ik natuurlijk wel, ik vind mezelf namelijk heel erg zielig), maar om uit te leggen wat het ziekteverzuimbeleid bij ons op het werk is.

Ik moet me namelijk ziek melden bij mijn leidinggevende, daar ben ik maandagochtend een half uur mee bezig geweest, maar ik kon hem niet bereiken. Op het secretariaat werd ook niet opgenomen, uiteindelijk heb ik een collega gebeld en zij zou het doorgeven.
Daarop heb ik een mailtje aan mijn leidinggevende gestuurd met bovenstaande informatie en ben mijn bed weer ingedoken.

?s Middags werd ik gebeld door mijn leidinggevende, met de mededeling dat ik me eigenlijk bij hem ziek moest melden, dat staat namelijk in de ziekteverzuimregeling.
Ik vroeg hem of hij mijn mailtje had gelezen, dat had hij, dus daarop vroeg ik hoelang ik had moeten proberen hem te bereiken. Hier had hij niet echt een antwoord op. Hij zei nog wel dat het nou eenmaal de regeling was, ik zuchtte diep.
Mijn leidinggevende vroeg of ik dacht de volgende dag weer aan het werk te kunnen. Ik dacht het niet.
Wanneer ik dan wel weer beter dacht te zijn, geen idee ik ben nooit ziek, dus ik weet niet hoelang ik gemiddeld ziek hoor te zijn.

Toen kreeg ik te horen dat ik flauw deed, waarop ik zei dat ik vooral ziek was en mijn bed weer in wilde. Mijn leidinggevende zei dat hij morgen (= vandaag) weer zou terugbellen.
Ik vroeg waarom, hij zei dat dat de regels waren. Ik vroeg of hij een medewerker die in anderhalf jaar zich nog niet had ziek gemeld, één dag rustig ziek kon laten zijn.

Blijkbaar kan hij dat, want ik ben vandaag niet gebeld. Zou hij morgen bellen? En zou hij dan ook vragen wat er met me is en me beterschap wensen? Of zou dat niet in de regels staan?
De wereld draait door
Vandaag, nou ja eigenlijk midden in de nacht maar ik vergeef mijn zus haar enthousiasme, kreeg ik een smsje dat mijn neefje Thijs vanavond bij de Wereld te zien (en vooral te horen) is.
Het optreden is met Baskerville.

Ik begrijp heus wel dat jullie niet speciaal gaan afstemmen op DWDD voor mijn neefje, maar mocht je toevallig toch kijken, hou hem in de gaten.
Voor een voorproefje, klik hier, voor o.a. de single van Baskerville.
Jeroen is jarig
Het is leuk om terug te lezen hoe ik Jeroen al jarenlang feliciteer op mijn logje, steeds andere foto's erbij en natuurlijk een andere leeftijd, maar steeds dezelfde woorden : Dat ik zo ontzettend veel van hem hou.

Hij wordt 17, hij zit in zijn examenjaar. Het zal een zwaar jaar worden, maar ik weet zeker dat hij het redt.

Lieve Jeroen, gefeliciteerd met je 17e verjaardag, we maken er een gezellige dag (avond) van met opa, Joke en Nathalie en zondag met de rest van de familie.

Je cadeau heb je al gehad, drie fantastische champions league wedstrijden van ONS Ajax.

Ik hou van je moppie!

     


Wat is hij mooi en wat staat de tijd hem goed ......


Mijn oudste broer.....
Mijn oudste broer vaart, hij is vier weken thuis en vier weken weg. Eigenlijk het hele jaar door. Anderhalve week geleden moest hij weer weg, na zijn vakantie en mijn zusje had aangeboden hem te brengen samen met Tessa. Ze vroeg of Jeroen ook mee wilde.
Jeroen wilde de boot natuurlijk graag zien en de afspraak was gemaakt.

Jeroen bleek het iets anders in zijn hoofd te hebben, we wonen niet zover van de zee en havens en Jeroen had een drie kwartier rijden in zijn hoofd. Toen bleek dat ze helemaal naar België moesten en zeker drie uur moesten rijden, schrok Jeroen wel even, maar ja hij had het afgesproken.

Ik was er niet bij en kan de dag niet beschrijven, maar Jeroen heeft vreselijk genoten en was erg onder de indruk van de gigantische boot. Gelukkig hebben we de foto's nog:

 
Ajax
Mijn leven heeft de afgelopen weken in het teken van voetbal gestaan. Zelf ben ik altijd groot Ajax supporter geweest, maar met een zoon die nog een graadje gekker is als zijn moeder moest ik er flink aan geloven.
Wat een stress, Ajax MOET door in de Champions League anders gaan alle goede spelers weg en wordt het (weer) niks dit seizoen en dat verpest natuurlijk Jeroen zijn heeeeeele leven (hoezo puber).

Vorige week woensdag 25 augustus was de thuiswedstrijd tegen Dynamo Kiev en wij gingen er natuurlijk samen heen.
Vol spanning zaten we al een uur van te voren op de tribune, met een stuk zilverpapier in ons handen (het effect was uiteindelijk leuker dan het nu klinkt) analyseerden we vast wat er ging komen.
Langzaam aan stroomde de Arena vol en er klonk steeds meer gezang, de spelers kwamen het veld op om warm te lopen en elke speler werd persoonlijk toegezongen. Wat een sfeer, heerlijk.

Er werd omgeroepen of we bij opkomst van de spelers ons zilveren papier omhoog wilde houden, dat gebeurde al tien minuten eerder, zingend en wel.Vakantiefoto's
Tja, mijn vakantie, alweer zo'n tijd geleden, maar zo heerlijk.
Twee heel verschillende weken. Oostenrijk was kwa weer wat wisselvalliger (heel Nederlands) en Italië echt warm, zon en zwembad (en een dag regen).

Een uitgebreid verslag komt er niet. Wil ik wel maar lukt gewoon niet eigenlijk.

In Oostenrijk gewandeld en relaxt in ons mooie chalet. In Italië naar Venetië geweest, in de zon gelegen, veel schoenen gekocht en lekker gegeten (en gedronken).

Hieronder wat foto's om te laten zien hoe heerlijk het was.
"Geen sterveling voorspelt of ik het morgenlicht zal zien
Dus ik hou me vast aan dat wat tastbaar is"