Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Om wanhopig van te worden ....
Gisteren kreeg ik via de mail de niet zo prettige mededeling dat ik gezakt ben (voor de derde keer) voor mijn examen Bestuursrecht.
Ik was er goed ziek van gisteren, het voelde als een klein drama. Ik had echt het gevoel dat ik het goed had gemaakt, dat ik het goed had begrepen, daar moest toch wel een voldoende in zitten.
Ik kon wel huilen toen ik dat mailtje las, het wordt nu echt zo?n groot onoverkomelijk ding waar je tegenaan blijft hikken.
Ik werk dagelijks met de Algemene wet bestuursrecht en vind bestuursrecht zelfs leuk. Begrijp het goed, kan linken leggen. Waarom kan ik dan niet gewoon een examen goed afronden. Ik begrijp er niks meer van.
Vanochtend kreeg ik van een studiegenoot een mailtje, ze had het net wel gehaald, fijn natuurlijk, maar dubbel balen, want het ligt dus echt gewoon aan mij.
Verjaardag
Gisteren hebben we een beetje verlaat toch nog Jeroen zijn verjaardag gevierd. Mijn eigen verjaardag vier ik liever niet (nooit), maar aan Jeroen zijn verjaardag kan ik niet ontkomen. Natuurlijk zijn er heel veel mensen die van Jeroen houden en Jeroen willen feliciteren, maar die kan ik niet allemaal uitnodigen natuurlijk.
Ik hou het dus jaarlijks bij een select groepje, dat precies in mijn flatje past. En het was weer gezellig.
Met alleen mijn familie zit mijn huis al vol, maar Nathalie en Daantje en de kinderen kunnen niet ontbreken en dan moet ik Peter ook wel uitnodigen natuurlijk, of eigenlijk kwam hij gewoon mee.
Mensen
Iedereen heeft een waarheid, een waarheid over wat je weet of over wat je denkt te weten.
Als er iets wordt gepubliceerd in een krant of besproken op televisie en dat is de enige waarheid die jij leest of hoort, dan wordt dat ook jouw waarheid.
Iemand die wat anders zegt wordt door jou tegengesproken, want jij weet het beter, in jouw krant staat namelijk ?. (vul maar in). De krant die het meest gelezen wordt vertelt de waarheid, maar wel zijn eigen waarheid. Het ligt er natuurlijk maar aan hoe je iets brengt in een artikel.
Natuurlijk zijn er de gifkikkers op het World Wide Web die alleen maar hatelijkheden produceren in hun reacties, maar in het gewone leven, in mijn eigen omgeving, zijn er
heel veel mensen die me verbazen.
Vlieland, Jeroen, Suus, Jacqueline .....
Het liefst wil ik elke dag van vorige week beschrijven, omdat het gewoon een heerlijke week was.

Het weekendje Vlieland is op de logjes van Ine, Daniëlle, Kelly en Myrna al uitgebreid beschreven. Nathalie heeft alleen de eerste dag beschreven, maar dat was al zo uitgebreid dat ik er weinig aan toe kan voegen.
Ik heb genoten, ik heb gelachen, gegeten, gedronken, maar vooral heb ik paardgereden, paardgereden zoals ik nog nooit heb paardgereden.
De duinen in, de bossen in, klimmen, dalen en dan als hoogtepunt galopperen over het strand. Mijn paard was niet het snelste paard, maar wel superbetrouwbaar en dat had ik blijkbaar nodig, want ik ben geen moment bang of onzeker geweest.
16 jaar
Hij is 16 ?. De leeftijd dat je mag brommer rijden (gelukkig heeft Jeroen daar totaal geen interesse voor), maar vooral de leeftijd dat je mag drinken.
Vanavond gaan we uit eten, samen met mijn zus en haar dochters en daarna naar de musical Mamma Mia in Carré.
Vanavond mag Jeroen voor het eerst een wijntje of een biertje bij het eten bestellen. Jeroen verheugde zich er het afgelopen jaar steeds meer op. Hij ging meer uit met vrienden, hij is één van de jongste en tja een biertje drinken is wel interessant.

Hij is 16 ?.. mijn kanjer. Ik ben trots op hem, hij staat stevig in het leven, is (heel erg) zeker van zichzelf. Hij doet het goed op school, is sociaal en lief. Wat kan een moeder meer wensen.

Hij is 16 ?.. hij is vandaag jarig. Ik hou van hem.

Gefeliciteerd lieve schat.
Vlieland
Morgen is het zover, ik heb er acht maanden naar toegewerkt en ben door Myrna klaargestoomd om mee te mogen met het paardrijweekendcadeautje van Marco voor Nathalie.
Het gaat goed het paardrijden, het ging vanavond zelfs goed terwijl Myrna er niet was. Ik ben er dus echt helemaal klaar voor.

Vakantieliefde
Nee, niet mijn vakantieliefde hoor. Ik heb nog nooit een echte vakantieliefde gehad, wél vakantievriendjes, aan sommigen denk ik met plezier terug, anderen ben ik vergeten.

Gisteren keek ik naar Tour d?amour, memories on tour en gisteren was Anita in Griekenland.
Ik vind het altijd wel een leuk programma om te zien, maar vergeet er altijd naar te kijken.
Mooi om de echte vakantieliefdes te zien, mensen die in korte tijd écht verliefd op elkaar worden en van elkaar gaan houden, toch weer uit elkaar gaan, maar spijt krijgen en dan blijkt dat de liefde nog even groot is.
Of juist een vrouw die een man niet uit haar hoofd kan zetten omdat ze geen afscheid heeft kunnen nemen en hij blijkt haar helemaal niet meer te herinneren.

Tot het moment dat ik de naam Petros hoorde en een vrouwenstem die vertelde dat haar grote liefde een Griek was, die ze in Antwerpen had ontmoet en prachtig gitaar kon spelen.
Bovenop

Bedankt voor de screenshot Daantje, ik heb er weer niks van gevoeld ...

Dus volgende keer even zeggen Marco dat je bovenop wil, hier ben ik eigenlijk te dominant voor.


Suus
Zondag was ze jarig mijn moppie, ze werd 9, jawel negen alweer. Natuurlijk moest dit gevierd worden met de hele familie Kolster en de hele familie Jansen. Het was druk, het was gezellig en Suzanne was echt heel erg jarig.
Als er iemand het middelpunt kan zijn dan is het Suzanne. Elk cadeautje werd met gejuich ontvangen.
Ik had het op me genomen om voor de hele familie Kolster cadeautjes te kopen. Suus had namelijk wat grotere (lees: duurdere) wensen die met paardrijden te maken hadden. Daarbij vind ik het heerlijk om cadeautjes te kopen, want ?. nou ja eigenlijk gewoon omdat ik een gat in mijn hand heb en dat kan je beter met andermans geld hebben.
"Alles wat jij moet doen
Is mij op mijn woord geloven"