Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Vakantie
Zo, de eerste twee weken van mijn zomervakantie zitten er bijna op. En wat voor weken.
Het is twee weken prachtig weer geweest en heb echt vakantie gevierd. Alleen de noodzakelijke dingen gedaan, en geloof me dat is heel erg weinig.
 
De eerste week zat vooral op het balkon onder mijn parasol, heel veel lezen, genieten van de Tour de France, tussendoor wat boodschappen doen en dan weer van voor af aan beginnen.
 
Voor de kenners: Waar en wat zit Jeroen hier te eten? Zonder computer kunnen wij niet! Jaaaa leuk!
De tweede week ben ik gaan house-sitten, wat ook heerlijk was, een soort luxe vakantiehuisje en nog steeds prachtig weer. Jeroen heeft vooral de playstation onveilig gemaakt en ik heb lekker in de tuin gezeten in de schaduw en jawel ik heb weer veel gelezen.
In de tuin stond een lekker bad, waar we af en toe in konden duiken ter verkoeling, en als je geen Man van Atlantis hebt gedaan of een perfecte imitatie van The Perfect Storm (zie filmpje), dan ben je niet echt in bad geweest.
 

 
Woensdag zijn we nog naar de Pirates of the Caribbean geweest, een heerlijke film. Ik moet eerlijk zeggen dat het niet mijn eerste keuze zou zijn geweest, maar het is een film vol humor met een geweldige rol van Johnny Depp als captain Jack Sparrow.
 
Jeroen heeft beloofd om met mij naar de (romantische) film The lake house te gaan, wat niet zijn eerste keus zou zijn.
 
Vrijdagavond zijn we weer naar huis gegaan, nadat ik mijn vakantiehuisje wel weer netjes heb achterlaten natuurlijk en Jeroen de dierenbende heeft verzorgd. En hoe mooi en luxe je vakantiehuis ook is, uiteindelijk is het toch weer heerlijk om thuis te komen.
 
Alleen vond Jeroen de digitale t.v. wel erg interessant, er bleek een heus weerkanaal op te zitten, kan je gewoon de hele dag het weer checken. Tja, het is maar wat je leuk vindt. Jeroen vindt dat we het aanbod van UPC voor een half jaar gratis digitale televisie toch maar aan moeten nemen. Ik ga er even in duiken.
 
Aan het begin van de vakantie ben ik met Jeroen naar een modellenbureau geweest. Toen mijn vriendin een paar maanden terug hier was, vroeg ze me (in Jeroens bijzijn) of ik er ooit aan had gedacht om hem in te schrijven bij een modellenbureau.
Nou nee, dat vind ik nou iets wat hij moet doen omdat hij het wil en niet omdat ik hem zo mooi vind (wat iedereen van zijn eigen kind vindt natuurlijk). Maar goed, Jeroen had natuurijk wat opgevangen en vond het wel een goed idee. We zijn op internet gaan zoeken en ik vond een bureau dat hier in de buurt zit en vooral modellenwerk rond Amsterdam doet.
 
Twee weken geleden zijn we Jeroen gaan inschrijven en zijn er foto's gemaakt. Gisteren stonden de foto's op de site, en ik moet zeggen dat ik ze erg leuk vind.
Jeroen ziet het schip met geld natuurlijk al binnenvaren, dus ik heb hem wel duidelijk gemaakt dat er geen garantie is dat hij ook word opgeroepen voor een opdracht. Ze moeten maar net op zoek zijn naar een type als Jeroen, je mag nog zó prachtig en leuk zijn, maar als ze net een ander type zoeken dan heb je pech. Hij mag er ook geen minuut school voor missen natuurlijk.
Jeroen zegt dat hij het begrijpt. Als hij een jaar geen opdracht heeft gehad wordt hij niet opnieuw ingeschreven.
 

 
© www.thekids.nl
 
Als het helemaal niks wordt, hebben we er ieder geval mooie foto's aan over gehouden.
 
Vandaag is mijn laatste vakantiedag, vanmiddag even naar Alkmaar om Tessa's verjaardag te vieren en morgen weer aan het werk.
 

Artis
Afrikaanse Wilde HondMijn vakantie begint officieel vrijdag, maar Jeroen is al bijna twee weken vrij. Hij geniet volop hoor, slaapt lekker uit en omdat ik om half twee alweer vrij ben, is hij niet te lang alleen.
Gisteren kwam Jeroen me afhalen van mijn werk, want we zouden samen weer eens Artis ingaan. We hebben al jaren een abonnement, dan kan je lekker rustig een paar uurtjes rondlopen,hoef je niet gelijk de hele dag te gaan, omdat je zoveel geld hebt betaald.
 
Berlijn
ZidaneDat Italië gisteren wereldkampioen voetbal is geworden is niemand ontgaan denk ik. Natuurlijk heb ik gekeken en genoten. Ik hou erg van voetbal en deze twee fantastische landen zouden er toch een mooie finale van maken.
Ik was lichtelijk voor Frankrijk, vooral omdat ik Zidane een fantastische voetballer vind. De hele finale speelde hij ook fantastisch. Toen hij geblesseerd raakte aan zijn schouder na een overtreding, rolde hij niet theatraal over de grond,maar bleef rustig zitten en wees op zijn schouder, fantastisch beeld vond ik dat.
Helaas maakte hij in de tweede verlenging die afschuwelijke overtreding, misschien krijgen we het hoe en waarom nog te horen. Wat is er zo vreselijk dat je je in de finale van het WK voetbal niet in kan houden. Wat heeft Materazzi gezegd, dat Zidane zich zo liet gaan. Het is mij een raadsel.
Maar goed, Italië nam de strafschoppen net iets beter en is uiteindelijk de terechte kampioen.
Testlogje voor achtergrondkleur
© www.borsato.nlTestlogje voor de achtergrondkleur, volgens mij heeft het ook nog te maken met het plaatsen van een foto, als de foto groter is dan de tekst lang is.

Jeroen
Jeroen Groep 8Dat ik heel trots ben op mijn zoon is bij de lezers van mijn logje wel bekend, maar af en toe wil ik het toch voor de zekerheid weer even melden.
Jeroen heeft vorige week zijn eerste schooljaar op de middelbare school afgesloten met een heuse proefwerkweek. Gisteren kon hij op school zijn rapportcijfers halen als hij wilde, volgende week op 13 juli worden officieel de rapporten uitgereikt.
Maar ja, Jeroen zou Jeroen niet zijn, als hij helemaal naar school gaat om zijn cijfers te weten te komen.
Gisterenmiddag belde hij me op, hij was wat haastig want hij wilde naar het strandje met een vriendje. Maar ja mama wil weten wat de cijfers zijn.
"Nou uhm een 9, twee achten, een zes en verder allemaal zevens .... maar mag ik nou naar het strandje met Berry?"
"Ja dat mag wel, maar waarvoor had je die negen en die zes"Jeroen 1 Gymnasium
"Een negen voor Frans en een zes voor Techniek"
Van dat laatste sta ik niet zo te kijken, want de uitdrukking 'twee linkerhanden' is nog erg positief als het om Jeroen gaat.
Die 9 voor Frans vind ik geweldig. Ik dacht dat Jeroen wat meer van de cijfertjes was, maar blijkbaar heeft hij ook nog een flinke talenknobbel. De achten waren voor Engels en Informatiekunde.
Voor alle andere vakken heeft hij dus een zeven (Latijn, Grieks, Geschiedenis, Biologie, Nederlands, Cultuurgeschiedenis, Aardrijkskunde, Wiskunde, Muziek en Gym).
 
Ik was niet echt bang dat Jeroen zou blijven zitten, maar zo'n mooi rapport .... Ik mag wel zeggen dat ik héél erg trots ben. Vooral ook  omdat hij dat echt helemaal zelf doet. Ik hoef hem niet te zeggen dat hij zijn huiswerk moet doen, ik hoef hem nooit te overhoren.
Het komt echt uitzichzelf,ik heb hem alleen maar hoeven maken .
 
Hij wordt uiterlijk ook zoveel groter, letterlijk en figuurlijk. Ik kreeg zijn schoolfoto's binnen en als je die vergelijkt met zijn schoolfoto van vorig jaar. Heerlijk om te zien.
Hij is nu even groot als ik.
Bob, de vriend van mijn zus, zei laatst dat het een memorabel jaar voor Jeroen gaat worden, het jaar dat hij zijn moeder boven het hoofd groeit. Pffff, hoe memorabel denk je dat het voor mij is, mijn kleine jongetje
 
Maar goed, vanaf 15 juli ben ik ook twee weken vrij, dan drie weken werken en vanaf 21 augustus weer twee weken vrij en dan gaat Jeroen naar 2 Gymnasium.
Afgelopen week ben ik steeds om half acht al gaan werken, vanwege de warmte, maar ook om weer lekker vroeg thuis te zijn voor Jeroen, dan neem ik twee uurtjes vrij en ga ik half twee naar huis toe.

Ik heb even zitten rekenen en als het goed is moet ik dat in de drie weken tussen mijn vrije weken in ook kunnen doen. Dan hoeft Jeroen niet zo'n lange dag alleen te zitten en voor mij is het ook heerlijk.
 
Vandaag heb ik voor Jeroen zijn mooie rapport een spel gekocht voor de PS 2, Grand Theft Auto, Liberty City Stories.
Jeroen was helemaal blij en zit nu weer aan zijn Playstation.
 
Ik denk dat het een mooie vakantie gaat worden."Hoe zou het zijn wanneer de tijd werd teruggedraaid
En al de pijn zomaar over was gewaaid"