Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Jeroentje
Gekke bekken trekken met zijn vriendjes ;-)Ik dacht ik schrijf er niets over, want eigenlijk is het heel normaal. Je kind zit op school, hij leert, hij gaat over.

Het ene logje na het andere zag ik voorbij komen. Ouders die zo trots waren op hun kinderen die over waren, die examen hadden gedaan, die een test hadden gehaald.

Natuurlijk ben ik altijd heel trots op Jeroen, want het is een fantastisch kind. Lief en sociaal, een knuffelkont, soms heel volwassen en dan weer zo'n kind (zie foto ).
Paspoortfoto's
Sinds januari moest ik mijn paspoort al verlengen. Ik hoefde nergens heen, dus ik stelde het maar uit.
Tegenwoordig moeten de kinderen mee als je het paspoort gaat aanvragen en dat is niet makkelijk met een puber die het druk heeft op school en altijd wel iets zeer belangrijks te doen heeft.
Volgende week gaan we voor twee weken naar Frankrijk en dat paspoort moest er toch echt komen.
Jeroen filmpje 1997
Ik heb niet zo heel veel filmmateriaal van Jeroen. Geen geld voor een camera en er was gewoon minder mogelijkheid begin jaren 90.
Toch heb ik wat filmpjes gemaakt met de geleende camera van mijn zusje.
Jeroen en ik zaten vanochtend heerlijk te genieten. Jeroen lag in een deuk om zichzelf.
De filmpjes staan op video, dus ik moest met mijn fotocamera filmen vanaf het televisiescherm.

Geniet even mee van mijn moppie, bijna tien jaar geleden. Het is vooral leuk als je Jeroen nu kent, hij sliste toen nog als ik weet niet wat (dat is gelukkig helemaal verdwenen) en hij had een knuffel, een pop die Pinkie heette.
Pizza en kip
Nadat ik boodschappen had gedaan en ik mijn broden in de vriezer wilde leggen, bleek dat de lades van mijn vriezer niet meer open gingen.
Schoonmaken is sowieso geen hobby van me, maar het ontdooien en schoonmaken van mijn vriezer doe ik het liefst niet. Eigenlijk wacht ik het liefst tot mijn koelkast stuk gaat en ik een nieuwe moet kopen.
Maar goed deze vriezer was het daar niet mee eens, die wilde eigenlijk vandaag schoongemaakt worden.
Doordat ik al enige tijd de bovenste lade van mijn vriezer niet meer open kreeg zat er gelukkig niet heel veel eten in mijn vriezer.
De deur van mijn vriezer ging al niet meer helemaal dicht, dat was waarschijnlijk ook de reden dat de bovenste lade dichtgevroren was.
Warm water
Anderhalve week begon het, het warme water werd niet meer warm. Eerst hadden we alleen 's ochtends een lauwe douche. Dat werd heel kort douchen, maar op zich wel te doen. Ik hoef 's ochtends toch niet zo lang onder de douche te staan, mijn haren was ik 's avonds en dan vind ik een warme douche iets lekkerder.

Afgelopen weekend veranderde de situatie, het water werd eigenlijk de hele dag niet meer warm, het hete water bleef lauw. 
Ik heb gebeld, de buren hebben gebeld, maar er gebeurde niks.
Ik kan wel zeggen dat haren wassen met lauw water niet lekker is. Op één of andere manier word je ook niet echt meer warm na zo'n lauwe douche. Terwijl het afgelopen dagen niet echt heel koud was.
Ik zat de hele week 's avonds echt bibberend in een warme pyjama aan mijn computertje.
Kinky Laarzen
Gisteren heb ik nieuwe laarzen gekocht. We hebben sinds kort een Van Haren schoenenwinkel vlakbij het werk zitten, mijn schoenenvoorraard is sindsdien aardig aangevuld.

Maar goed, daar wilde ik het niet over hebben. Mijn nieuwe laarzen zijn bruin en hebben behoorlijke punten, ik had er een leuk rokje bij aan.
Mijn voeten zijn van zichzelf niet zo heel groot, dus als ik liep vielen die punten heel erg op. Elke keer schrok ik weer "Huh wat is dat op de grond ... oh het zijn mijn puntlaarzen". Ik heb de hele ochtend gelachen om mezelf. 
Ik heb geprobeerd om het uit te leggen aan mijn collega's. Volgens mij lachten ze alleen maar omdat ik zo moest lachen. Verder keken ze me alleen maar hoodschuddend aan .

Ik kreeg wel te horen dat ik kinky laarzen aan had. Dat effect deed ik direct teniet door mijn verhaal over die enge punten te vertellen.

Hebben jullie weleens van dit soort traumatische ervaringen?


Schoolboeken
Iedereen die kinderen op de middelbare school heeft, weet dat de schoolboeken een flinke kostenpost zijn.
Er was sprake van dat voor de onderbouw, de schoolboeken het komend jaar al gratis zouden zijn. Jeroen zit nu nog in de onderbouw, dus dat zou mij wel goed uitkomen.
Helaas wordt het niet haalbaar het komend jaar de schoolboeken al gratis te maken, dat wordt nu het schooljaar 2008-2009, om te beginnen voor de onderbouw.
Tja, helaas, want als het goed is  zit Jeroen dan net in de bovenbouw. Voor de bovenbouw wordt het dan het schooljaar 2009-2010.

Zou het niet een mogelijkheid zijn, nu ze toch een jaar uitstel hebben om de gratis schoolboeken in te voeren, alle schoolboeken in één keer gratis te maken. Dan maakt het toch niet meer uit.

In ieder geval mag ik volgend jaar de schoolboeken nog zelf betalen. Op zo'n moment ben ik best blij dat ik maar één kind heb, zeker omdat ik het allemaal alleen moet betalen.
De lama's
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik absoluut geen fan ben, grappig als stukjes zie, maar ik kijk nooit een hele show.
Jeroen echter is wel een fan. Jeroen is gek op YOUTUBE en kijkt met name 's ochtends wat grappige filmpjes en zit soms te gieren van het lachen. Daarom moet ik dan wel weer lachen,maar de meeste filmpjes is denk ik puberhumor, of jongenshumor of puberjongenshumor.
Hartslag!
Als ik ga sporten schiet mijn hartslag nogal omhoog. Volgens mijn trainer komt dat omdat ik niet zo groot ben, ik geloof hem blindelings.
Op het werk sport ik twee keer in de week op van die cardio-apparaten, wandelen, steppen, roeien en je kan de speciale handgrepen vastpakken en dan zie je op het scherm je hartslag.
Mijn hartslag is meestal rond de 160 als ik sport, soms tegen de 170, maar niet hoger. 
Voor mijn leeftijd is het wat hoog volgens de grafieken, maar aangezien ik nog hele gesprekken kan voeren met iedereen, is het niet echt een probleem.

Een keer ik ging sporten kwam er een hele aantrekkelijke collega even bij me staan kletsen en mijn hartslag schoot omhoog, Dat werkte ook heel snel, ik moest wel stiekum lachen om mezelf.


Lekkere collega's
Marco's Stokje
Tjonge, krijg ik zo maar Marco's stokje in mijn handen. Ik kan heel veel dingen verzinnen wat ik daarmee wil doen, maar het schijnt dat ik vragen moet beantwoorden.

Marijke is deze estafette begonnen en Nathalie gaf Marco's stokje aan mij, kijk dat is nou een echte vriendin

Nou ja, okee, dan maar vragen beantwoorden. Hier komt 'ie:
"Ik hoor je praten in de stilte
Je fluistert in mijn hart"