Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Zeeland
ChristineBlf komt uit Zeeland, dat is op zich niet zo erg, daar kunnen zij niks aan doen.
Het vervelende is dat de Fanclubdagen van Blf ook in Zeeland plaatsvinden. Dit keer was het Vlissingen, in het Arsenaal.

Vanuit Amsterdam is dat twee uur rijden, om 13.00 uur zou de Fanclubdag beginnen, dus om 11 uur was mijn zus bij me en vertrokken we richting Zeeland. Op de heenweg begon het al een beetje te miezeren, maar gelukkig regende het niet echt erg.
Rond Roozendaal waren er wat wegwerkzaamheden op de A58, waardoor we een alternatieve route moesten rijden, de rit duurde dus bijna 2,5 uur.

Op zich reden we aardig snel Vlissingen binnen en op advies van een collega-bloggerhadden we snel een parkeerplaats, mijn zus kreeg net voor we gingen zoeken een SMS-je.

Eerst even lekker zitten en wat koffie drinken. Even wat rondkijken, zuslief wilde nog een t-shirt hebben van de UMOJA-tour en ik zag een leuk blauw shirt liggen met alleen Blf erop, wat maar 5 euro kostte en volgens mij precies de maat van Jeroen was (en anders wel voor mezelf).

Stralend weekend
Na de overwinning vrijdag van Nederland op Ivoorkust kon mijn weekend niet meer stuk natuurlijk. Ik was wel de hele vrijdagavond uitgeteld, wat een energie vreet zo'n voetbalwedstrijd.
Jeroen had vrijdag zijn laatste waterpolotraining dit seizoen, dus daar wilde hij graag heen. Gelukkig kon Jeroen net de eerste helft van de voetbalwedstrijd zien (en alle doelpunten). Ik heb hem snel weggebracht en na de voetbalwedstrijd weer opgehaald.
Zaterdag had Jeroen een waterpolotoernooi in Aalsmeer, daarvoor moesten we om 2 uur al op pad, dus 's ochtends moest ik boodschappen en huishoudelijk werk doen.
Het weer was prachtig, maar in het zwembad was het bloedheet.

We hebben uiteindelijk vreselijk gelachen (wij als drie ''rijdende" moeders).Alle andere ouders hadden het blijkbaar te druk. Twee vaders brachten hun kids nog wel bij het verzamelpunt, andere ouders zie je niet eens. Er wordt vanuit gegaan dat er wel genoeg auto's zijn blijkbaar.
Gelukkig heeft de coach een grote auto, waar zo 7 kinderen in kunnen. De twee vaders gingen weer naar huis, want ze hadden nog zoveel andere dingen te doen. Diana en ik, allebei alleenstaand en fulltime werkend moeder, keken elkaar aan en dachten er het onze van. Gelukkig kunnen we samen gigantisch lachen, af en toe tranen over mijn wangen.
We hadden een goed gesprek over pijpen en dan heb ik het over mannen die pijp roken. Op dat moment kwam er een man met een goed gevulde zwembroek voorbij, ik geloof dat we moesten kwijlen. Tja dat krijg je als twee alleenstaande dames . Maar goed, jullie begrijpen wat het niveau was.

Weekend
Heb je dat ook weleens, zit je een hele tekst te typen, zeg maar de beschrijving van je hele weekend. Je opent een link in je mail en weg alle tekst. Je weet dat het kan gebeuren, je let er ook meestal op, het moment dat je klinkt denk je SHIT .... maar het is al weg.
Het is nu 22.00 uur en ik heb geen zinmeer om mijn liefdevolle, grappige, emotionele, blije tekst opnieuw te typen. Gelukkig heb ik de foto's nog. Dus sorry, het wordt een korte impressie van mijn weekend. Enjoy!
Vrijdag met Nathalie naar Jesus Christ Superstar, gelukkig heeft zij dat al uitgebreid op haar logje beschreven, dus klik op de foto en daar is het verhaal.

Verjaardagscadeautje, vier maanden geleden, ze wilde niks hebben, jaja die verjaardag, alleen in natura of eten.

File, lachen, eten, drinken, musical, drinken, naar huis en nog veel meer lachen. Maria Magdalena, Jezus en JudasMooie stemmen, mooi verhaal, lekkere Judas, goed gezelschap, goede plaatsen (tweede rij)

Heerlijke avond, volgens Jeroen was ik t laat thuis (kwart voor n).

Zaterdag met Jeroen naar Blf in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, met de trein, dus Jeroen had veel plezier.

Verlicht ....
Ik weet niet of jullie allemaal verlicht zijn door de Heilige Geest, afgelopen Pinksteren. Ik heb een onverwacht druk weekend gehad, maar dat is natuurlijk het leukst. Als ik van te voren al weet dat ik het druk krijg tijdens mijn vrije dagen vind ik het al helemaal niks.

Vrijdag begon mijn weekend iets minder fijn, want ik moest mijn vriendin uitzwaaien op Schiphol. Ze is weer terug naar Aruba. We hebben duidelijk met elkaar afgesproken dat ik volgend jaar weer die kant op kom, we moeten elkaar toch echt geregelder zien.
Het was onverwacht gezellig op Schiphol, aangezien allebei de zussen van Evelyn er waren en die had ik ook al jaren niet gezien en gesproken. Nadat Evelyn en Ton waren ingecheckt zijn we wat gaan eten en drinken en hebben we heerlijk zitten lachen. Jeroen belde nog (hij moest naar school) om Evelyn en Ton nog gedag te zeggen, vond ik wel heel lief van hem.
"Je zit op rozen
Gewoon omdat je hier geboren bent"