Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Weekend
Hemelvaartsdag hebben we heerlijk in alle rust doorgebracht. Het was beroerd weer, ik hoef niet echt iets op zo'n dag en heb dus gigantisch uitgeslapen, tot half elf zo ongeveer.
Verder lekker op de bank gehangen, gelezen, t.v. gekeken, gewoon lekker dus.
 
TROTS!
© www.borsato.nlMijn weekend stond onverwacht geheel in het teken van Marco Borsato. Vrijdagavond kwam ik thuis en ging zoals gewoonlijk nog even de laatste berichten doorlezen, via mijn mail, op mijn weblog, andere weblogs en op de site van Marco. Tot mijn stomme verbazing kon ik niet op het prikbord komen.
Zaterdag 20 mei zou de officiële voorverkoop beginnen van de concerten van Marco Borsato in het Gelredome. Vanwege de overweldigende belangstelling lag het prikbord eruit.
Nou ben ik wel een beetje verslaafd, maar niet heel ernstig, dus ik ben gewoon mijn bed in gegaan.
 
Papa
75 jaar!Gisteren is mijn vader 75 jaar geworden. Helaas konden Jeroen en ik pas laat richting Haarlem, want Jeroen moest naar karate tot 6 uur.
Het positieve was dat het eten bijna klaar was toen we binnenkwamen.
Joke (de vriendin van mijn vader) had heerlijk rijst met een lekkere saus gemaakt en heel veel sla, lekker stokbrood erbij, verse ananas. We hebben dus heerlijk zitten smikkelen.
 
Antwerpen
Uitzicht vanuit de hotelkamer
Nadat ik vrijdag prachtige kaarten heb kunnen bestellen voor twee concerten van Marco Borsato's Symphonica in Rosso in het Gelredome in Arnhem, in oktober, kon mijn weekend beginnen.
Vrijdagmiddag zou ik met Evelyn, mijn beste vriendin, die ondertussen alweer bijna 9 jaar op Aruba woont, naar Antwerpen vertrekken.
Evelyn is voor een aantal weken in Nederland en wilde graag met mij een weekend weg, zodat we lekker samen konden shoppen en kletsen en lachen en eten. En dat is ook prima gelukt.
Jeroen moest ik eerst nog uit school halen en naar mijn schoonzus brengen. Hij had veel zin in een weekend met zijn nichtje en neven. Toen we vrijdag aankwamen, stond Katinka al te trappelen om met Jeroen naar het meertje te gaan. Jeroen had zijn zwembroek bij zich, dus Evelyn en ik konden aan de lange reis naar Antwerpen beginnen.
Vriendinnen!
Isa had een lief logje over vriendinnen, heerlijk om te lezen, zulke vriendinnen heb ik ook. Maar daar wil ik het niet over hebben. Eigenlijk gaat het over de vriendinnen die de energie uit je wegzuigen, maar er niks voor teruggeven, die altijd problemen hebben, maar niet naar jouw problemen kunnen luisteren. Zo'n vriendin heb ik ook. Op zich is het niet erg om één zo'n vriendin te hebben, zolang je genoeg andere vriendinnen hebt met wie je wel op hetzelfde niveau communiceert.
 
Vakantie bijna weer voorbij!
Om nog even terug te komen op mijn vorige logje. Je kan natuurlijk de leukste dingen verzinnen om te gaan doen, maar uiteindelijk willen de kinderen heel wat anders.
Jeroen en Tessa wilden gaan voetballen met de buurjongens. De buurjongens kunnen niet voetballen, dus dat is altijd leuk voor een partijtje. Tessa en Jeroen zijn ook geen sterren, maar zo voelen ze zich wel als ze met de buurjongens voetballen.
Suzanne eet een schaafijsje.Suzanne wilde shoppen, maar ja Jeroen heeft een gigantische hekel aan shoppen en Tessa (die liever met jongens speelt) wil geloof ik alles liever doen dan shoppen. Het was dus goed gemaakt. De sleutel gaf ik aan de buurvrouw, dus als de kinderen klaar waren met voetballen konden Jeroen en Tessa gewoon naar binnen.
Suzanne achterop de fiets en wij gingen richting Winkelcentrum De Amsterdamse Poort. Toevallig was er ook markt en dat is altijd feest in Amsterdam Zuidoost, de meest kleurrijke kraampjes en lekkere hapjes.
Het is een genot om met Suzanne te shoppen. Ze loopt braaf mee, geniet van alle kleurtjes en is blij dat er aan het eind van de markt een schaafijsje op haar wacht.
 
Danielle, Kevin en Peter
Weer eens richting Almere geweest. Eindelijk het Talpa-concert eens gezien. Lekker chocoladecake gegeten, patat met een hele vette loempia, een spannende documentaire op Discovery gezien (waar Jeroen het de hele weg naar huis over heeft gehad). En verder lekker gekletst en gespeeld en gestoeid.
 
Danielle, Kevin, Peter en Jeroen en zeven mannen aan mijn voeten ;-)
 
Bedankt voor de gezellige dag, Jeroen en ik hebben het heerlijk gehad.
 
"De lentezon gaat stralen
Ze slaat haar vleugels uit"