Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Warme dagen
Wat een heerlijke warme aprildagen hebben we achter de rug. Zo zie je maar dat april echt doet wat 'ie wil. Het kan zomaar volgende week weer vriezen, al hoop ik daar niet meer op natuurlijk.
 
Vrijdagavond had Jeroen een verjaardagsfeest van een klasgenootje van de basisschool. Leuk om weer wat kinderen terug te zien uit die tijd. Ook één van zijn beste vrienden van drie jaar terug, die na groep zeven van school is gegaan. Het was toen een klein opdondertje, anderhalf jaar ouder dan Jeroen, maar zelfs kleiner dan Jeroen (die ook nooit echt lang was op de basisschool). Nu was I. ineens een halve kop langer dan Jeroen en een echte forse jongenman.
Ze hadden elkaar gelijk weer gevonden, later hoorde ik dat ze de hele avond samen lol hebben getrapt, maar ook veel te bepraten hadden.
Jeroen heeft een hele leuke avond gehad, het weer zat ook mee natuurlijk. Er was een ruimte afgehuurd bij de Hogeschool van Amsterdam, maar het grootste deel van de avond zaten de jongelui (durf bijna geen kinderen meer te zeggen) buiten.
Geen pasen
Als eerste wil ik zeggen dat ik niks aan pasen heb gedaan, hoewel ik me wel heb opgeofferd om de chocolade-eitjes bij mijn zusje op te eten en gisteren heb ik drie eieren gekookt. Verder is pasen voor mij een heerlijk lang weekend, want ik als ambtenaar heb Goede vrijdag ook vrij.
Tot mijn ontzetting zag hele rekken met paaskaarten, moeten we met pasen nu ook al kaarten gaan sturen? Alles wordt zo commercieel gemaakt.
 
Ik weet waar pasen voor staat, vanaf palmzondag als Jezus als een koning wordt binnengehaald, tot witte donderdag toen het laatste avondmaal plaatsvond, tot goede vrijdag, de dag dat Jezus werd gekruisigd en de zondag erna de dag dat Jezus weer opstond uit de dood.
Veertig dagen na pasen is de Hemelvaart (jawel weer twee vrije dagen) en tot slot Pinksteren, dan wordt de verlichting van de Heilige Geest herdacht.
Verjaardagen
Het was prachtig weer het afgelopen weekend, dat is niemand ongemerkt voorbijgegaan. Ik heb er wel van kunnen genieten, maar mijn weekend was vooral heel druk, zeker voor mijn doen. Ik heb altijd het liefst één dag in het weekend niets te doen, maar soms komt het er niet van.
Op 1 april is Joke de vriendin van mijn vader jarig, ik wist dus dat ik ieder geval zondag onder de pannen was.
Afgelopen week kreeg ik van mijn nichtje een mailtje dat zij en mijn neefje op 31 maart samen hun verjaardag vierden. Okee, even aanpassen, want Jeroen had zaterdag om kwart voor 7 een waterpolowedstrijd in Huizen, dat was vanuit Velserbroek, waar mijn nichtje en neefje wonen, weer drie kwartier rijden.
 
 
"Het leven gaat voorbij
maar je leeft door in mij"