Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Helemaal niets!
Ik heb lekker een weekje vakantie, wat heerlijk is dat toch. Normaal moet ik in het weekend altijd dingen doen, in ieder geval schoonmaken en boodschappen doen.
Omdat ik nu toch de hele week vrij ben, hoeft dat allemaal niet persť.
Gisteren was het Koninginnedag, dus de supermarkt was gesloten. Schoonmaken kan ook morgen ..... of overmorgen.
Dus wat doe ik ...... ik doe lekker helemaal niks.
Ik lees mijn boek, ik werp een blik op mijn computer. Ga verder in mijn boek, kijk wat t.v.. Lees nog wat in mijn boek. Kijk of Jeroen zich nog vermaakt, vraag of Jeroen wat wil eten en ga weer verder met mijn boek, lekker onderuit op de bank.

Ik vraag me heel zachtjes af of ik niet wat hoor te gaan doen. Neeeee, echt niet. Blij dat Jeroen net zo is als ik en prima heel erg lui kan zijn.
Woensdag wordt het mooi weer, dan zal mijn energie echt wel weer terugkeren om lekker wat te doen met Jeroen, maar vandaag hoef ik niks.

40+ soppen
© www.borsato.nlDat was de titel van een artikel in de Esta. Ik verwachtte bijna om mezelf in dat artikel terug te zien, met een foto van Marco Borsato†in mijn hand of zo.
Maar de sop-objecten waren Huub v.d. Lubbe, Marco van Basten en de Stones. Behalve die laatsten kan ik me er best wel in vinden.

Morgen
Evelyn en TonMorgenochtend komt Evelyn, mijn beste vriendin, samen met haar man Ton aan op Schiphol.
De broer van Ton haalt hun op, want donderdag vertrekken ze met de familie van Ton naar Portugal.
Ik heb zelf pas het weekend van 12 mei met Evelyn afgesproken naar Antwerpen te gaan, maar zolang kan ik niet wachten.
Ik heb morgen vrij genomen en ga ze toch maar even verwelkomen.

Ik ben blij .
Lezen
De bewoonde wereld van Nicci FrenchVanaf het moment dat ik kon lezen, heb ik ook gelezen. Ladingen boeken werden er meegesleept uit de bibliotheek, volgens mij zat ik er elke week en haalde altijd het maximum aantal boeken. Een tijdje is het wat minder geweest, vooral toen Jeroen klein was. Je komt er wat moeilijker toe een heel boek uit te lezen als er een klein kind constant aandacht wil.
Ik stortte me toen op de kleine pockets ŗ la Bouquet Reeks.

Marco
Lekker knuffelen!De meesten die hier komen weten dat ik fan ben van Marco Borsato. Ik grijp dan ook elke kans aan om het over Marco te hebben en foto's te plaatsen.
Vrijdag komt de nieuwe single van Marco op de radio en komt er info wanneer, hoe en waar Marco's nieuwe concerten gaan plaatsvinden.Met Marco ...........
Ik ben blij.

Ik hoorde net op RTL FM dat Marco daar ieder geval langskomt met zijn nieuwe single, gelukkig heb ik hier op mijn werk elke dag RTL FM opstaan, dus vrijdagochtend zal ik weinig aan werken toekomen.
Ik heb al begrepen dat het een lekker swingend nummer is geworden.

Vrijdag dus!
Paasweekend
Morgen moet ik alweer aan het werk en Jeroen weer naar school. Maar we hebben een heerlijk lui weekend achter de rug. Blijkbaar hadden we daar allebei heel veel behoefte aan.
Vrijdag heb ik tot half twaalf uitgeslapen. Nou ben ik van huis uit best wel een uitslaper, maar half twaalf red ik toch meestal niet. De rest van het weekend was ik rond negenen wakker, dat is toch wel prettiger, want hoe later ik wakker word, hoe later ik mijn bed weer inga.
Vrijdag heb ik verder helemaal niets gedaan. Jeroen en ik zijn de hele dag in pyjama blijven hangen. Ik had donderdag wat dvd's gehaald en ik heb altijd stapels boeken liggen, dus ik kom mijn†dag wel door.
Computermoe of gewoon moe
De afgelopen weken heb ik er weinig behoefte aan om aan de computer te zitten 's avonds. Geen idee hoe het komt. Ik kan altijd wel redenen bedenken.
Druk op het werk. Sinds 1 januari heb ik een nieuwe functie, waarbij ik de hele dag binnenzit. Voorheen was ik buitendienst inspecteur en liep heel veel buiten (de naam zegt het al).
Doordat de functie ook gewoon drukker is, merk ik dat ik langere dagen ga maken. Meestal ben ik rond 8 uur al op mijn werk en ga ik na vijfen weg, zonder pauze te nemen.
Ik hou eigenlijk nooit echt pauze, eet tussen het werk door, heb nooit zo'n behoefte om apart te gaan zitten en een half uur met collega's te praten in de kantine of zo.
Met mijn directe collega's klets ik tussendoor toch wel. Maar als ik bij mijn vorige functie om 8 uur of 8.15 uur begon met werken was ik om 16.00 uur alweer weg en dan had ik me niet echt ingespannen. Vooral omdat de functie inhoudelijk niet echt gevarieerd was.
Televisie
Ik ben eigenlijk best wel televisieverslaafd. Ik kijk vooral veel naar televisieseries en met name op net 5. Ik volg van alles, het liefst kijk ik ook nog alle herhalingen. Het meeste neem ik op, op de video.
Elke keer komen er weer nieuwe series bij, ik ga kijken en ik vind ze vrijwel altijd leuk. Het is vreselijk.

Lekker eten
Jeroen schilt een komkommer en Idriss geeft aanwijzingen.Jeroen moest voor vandaag een opdracht doen voor biologie, samen met een vriendje van school. De ene afspraak na de andere werd afgezegd en uiteindelijk kwamen ze gisteren (op de laatste dag) bij mij thuis koken.
Het was slim bekeken, want Idriss komt uit een groot Marokkaans gezin, en ik ben maar alleen, dat scheelt een hoop werk.
Idriss had een menu opgesteld en aan zijn moeder gevraagd hoe hij dat kon klaarmaken. Samen hebben de jongens wat inkopen gedaan.
Toen ik gistermiddag thuiskwam geurde het huis al heerlijk, daar zou ik best aan kunnen wennen.
Idriss is al gewend te helpen met het eten maken, dat merkte je wel. Jeroen dartelde er wat speelser omheen, maar probeerde toch echt zijn steentje bij te dragen.

1 April
Ik heb helemaal niks met 1 april. Ik hou absoluut niet van 1 april grappen. Als ze heel goed zijn en ik ze niet doorheb, vind ik ze stom omdat ik ze niet doorheb en als ze niet goed zijn en ik ze wel doorheb vind ik ze stom omdat ik ze wel doorheb. Dus je kan niet winnen bij mij.


"Je kijkt jezelf aan en denkt
Ik heb het leven lief"