Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Aardig
Zaterdagavond laat had ik mijn vriendin Evelyn op Skype, mijn vriendin woont op Aruba en dit is de beste manier om contact te houden. Evelyn houdt absoluut niet van typen. Als ik met haar op msn zit, ben ik al drie verhalen verder voor zij één zin heeft getypt.
 
Het is echt heerlijk om even te kletsen en vooral te lachen.
Evelyn is één van de weinige vriendinnen die me echt goed kent. We kennen elkaar al meer dan 30 jaar, ze weet ook dat ik ben zoals ik ben, what you see is what you get. Als ik iets vertel over mijn werk, begrijpt ze gelijk wat ik bedoel en waarom het me irriteert. Ze probeert het niet op te lossen voor me, ze geeft me geen raad, maar weet gewoon precies wat er aan de hand is en dat het bij wijze van spreken de volgende dag weer helemaal goed kan zijn, maar nu irriteert het me, nu ben ik boos, dus ik moet het nu kwijt.
Kkkkoud hè ......
Daar word je toch wel warm van ..... zou je denken.Afgelopen zondag ging het nog wel, hoewel ik het toen ook al een beetje koud had steeds. Ondanks dat toch echt het zonnetje af en toe scheen in Almere.
De traditie is dat als Jeroen en ik op bezoek gaan bij Danielle, Peter en Kevin het toch echt wel stormt en regent.
Dymphna had het ook koud,maar ja dat is altijd een beetje een zeurpiet, dus ik dacht dat het aan mij lag.
Het was koud, ik had het koud en ik werd niet echt warm.
 
Maandag op mijn werk had ik het koud, ik had een geleend fleecevest aan, maar de kou kroop naar boven op mijn arme rug. Gelukkig mocht ik een uurtje sporten, ik warmde wat op, de douche erna was ook lekker warm, maar eenmaal weer op mijn kamer ...... kkkkkoud.
 
Buttons, badges en zo .....
buttonsVandaag was ik mijn kast aan het opruimen, nou ja opruimen, ik verschoof wat doosjes en bakjes.
Ik kom een pot tegen waar buttons in zitten. Nou ben ik echt een chick van de jaren 80 en mijn streven was om met zoveel mogelijk buttons op mijn spijkerjack te lopen. met buttons en sleutelhangers ;-)
Ik had er aardig wat, de meeste waren van Adam & The Ants en Queen.
Verder echt van die jaren 80 bands zoals Kajagoogoo, Spandau Ballet en Japan.
Af en toe had ik een button met een leuke tekst erop. Volgens mij was zelfs ik af en toe de weg kwijt zo aan het einde van mijn puberteit, want er zat een button van de VVD en één van Feyenoord tussen. Ze zijn te verklaren hoor.
Toen ik 17 was ging ik naar het Ondernemerscollege en een beetje ondernemer moest VVD stemmen en daarbij vond ik Ed Nijpels een erg lekker ding (mijn verdediging is dat ik een puber was).
Die van Feyenoord is ook te verklaren. Ik had twee vriendinnen die afkomstig waren uit Rotterdam en de enige manier om ze met mij mee te laten gaan naar een training van Ajax was om met hun mee te gaan naar een training van Feyenoord en jawel ik was nog steeds puber.
Lachen
Gisteren hadden we een bijeenkomst betreffende het Plan van Aanpak van onze afdeling, op het werk. Sinds de reorganisatie twee jaar geleden wordt er vreselijk veel gemopperd op de afdeling, iedereen steekt elkaar natuurlijk aan.
Hier moet wat aan gedaan worden, onze leidinggevenden hebben na inventarisatie van alle ongenoegens, een Plan van Aanpak gemaakt. Dit werd gisteren gepresenteerd en besproken.
 
Gameboy
Oude Gameboy uit 1993.Niet Jeroen, maar ik ben gek op de Gameboy. Toen ik zwanger was had ik een Gameboy gekocht, toen superdeluxe natuurlijk, maar een exemplaar waar de jeugd nu zijn neus voor ophaalt.Nieuwe roze Gameboy
Ik speel meestal Tetris of dr. Mario en soms Supermarioland, dus voor mij voldeed mijn oude Gameboy prima. Maar ja, ik was in 1993 zwanger, de Gameboy is alweer14 jaar oud. Heeft veel doorstaan, onder andere een wasbeurt van een tweejarige Jeroen, die drinken had gemorst op de Gameboy.
 
Mijn Gameboy ligt altijd op het toilet, tja de één leest een boekje .......
 
Vanavond
Medium: Alisson Dubois en Lee Scanlon.Vanavond wordt weer mijn televisie-avondje. Om half negen beginnen eindelijk de nieuwe afleveringen van Medium.
Medium gaat over een vrouw. Alisson Dubois, getrouwd, drie kinderen, die paranormaal begaafd is.
Met deze gave lost zij misdaden op. Alleen de officier van justitie Devalos en een rechercheur Lee Scanlon zijn op de hoogte van deze gave.
Meestal begint een aflevering met een droom en later blijken verschillende dingen in die droom toe te werken naar de oplossing van een misdaad. Dat wordt genieten.
 
Jeroen
Het is vakantie en Jeroen is twee nachtjes bij zijn tante, oom en nichtjes. Gisteravond had ik hem aan de telefoon en dan mis ik hem even heel erg.
Ik vind het op zich niet erg om alleen thuis te zijn, ik vermaak me wel en voor je het weet is je avond weer om. Ik vind het best lekker om mijn eigen gang te kunnen gaan, hoewel Jeroen niet een kind is dat me vreselijk in de weg zit.
Maar ja, Jeroen is een ongelooflijke knuffelkont en hij komt geregeld even bij me hangen op de bank en dat mis ik.
Mijn zusje boft maar, want zij krijgt waarschijnlijk nu alle knuffels die eigenlijk voor mij bestemd zijn.
 
"Onaantastbaar en toch zo dichtbij
Net als jij"