Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Jeroen en Asmara
Vijf jaar geleden al gek op elkaar en nu nog steeds.

Jeroen en Asmara 2004


Kathleen Woodiwiss
Vanaf het moment dat ik kón lezen, ben ik gek op lezen. Als kind ging ik altijd samen met mijn moeder naar de bibliotheek, om het maximum aantal boeken te lenen. Meestal bracht ik ze een week later gelezen en wel weer terug, klaar voor een nieuwe stapel.
Mijn moeder was ook gek op lezen, eigenlijk zat ze elk schaars vrij moment met een boek op de bank en bij mooi weer in de tuin.

Ik begon natuurlijk met kinderboeken. Van "Pinkeltje" tot "Saskia en Jeroen", van "Pitty naar kostschool" tot "Oorlogswinter" en van "Kruistocht in spijkerbroek" tot "Onder moeders vleugels".


Tessa
Tessa was gisteren jarig en ze werd 12 jaar. Natuurlijk hebben we dat uitgebreid gevierd, met veel lieve mensen, veel eten, veel drank,  veel lachen,  veel .... heel veel voetbalplaatjes op volgorde leggen en vooral heel, heel ........ heel veel knuffels.

Update
Zolang niet gelogd, zoveel gedaan. Het is natuurlijk niet meer in te halen, maar ik zal even wat hoogtepunten voorbij laten komen.
In januari was mijn laatste maand bij mijn oude collega's. Ik werkte de hele maand twee dagen in mijn oude baan en twee dagen in mijn nieuwe baan. Erg vermoeiend, omdat ik in beide functies maximaal wilde presteren, wat dus niet lukt.
Hierdoor maakte ik echt hele lange dagen, zat zelfs soms tot 7 uur. Van mijn nieuwe collega's kreeg ik wel te horen dat ze blij met me waren. Dat maakte het een beetje goed.

In de laatste week van januari moest ik mijn visiedokument voor mijn studie nog afmaken. Je moest een onderwerp uit de praktijk nemen en daar filosofisch op adviseren.
Eerst het onderwerp beschrijven, dan je eigen visie en dan de visie van één of meerdere filosofen. Uiteindelijk was het best wel lastig, maar ik heb er een 7 voor, dus ik heb weer een onderdeel gehaald. Nu nog een beleidsnotitie schrijven en 5 maart mijn herexamen bestuursrecht.
Karaoke
Ja leuk, leuk, leuk. Ik hou van karaoke. Ik kan niet zingen, ben allesbehalve een zangeres, maar ik hou wel van optreden, dus achter een microfoon op een podium. Heerlijk!

Ik zing altijd mee met muziek. Keihard in de auto samen met Nathalie, maar Jeroen kan er ook wat van.
Gisteravond bracht ik hem naar een vriend en ik had Let me in van The Osmonds op staan en we zongen tweestemmig het hele nummer.
Alleen zingen is nog fijner, aangezien Nathalie en Jeroen altijd harder zingen, maar als ik alleen zing dan zing ik altijd het hardst.

Als ik ga schoonmaken staat  de muziek ook lekker hard en jawel ik brul luid en vals mee.
Gelukkig zijn de personen met wie ik het meest zing niet erg kritisch en zeggen ook nooit wat als ik een flinke valse noot zing. Dat is wel zo prettig. Niks zo vervelend als je vol passie  uithaalt en iemand wijst op je valse uithaal.
Ja hallo, als ik goed kon zingen was ik wel beroemd geweest, met mijn uiterlijk en mijn performance .......

Je hoeft echt niet naar huis vannacht

Dario CvitanichHet gaat over mannen .... leuke mannen..... mannen die voor  mij niet naar huis hoeven. Nou heb ik dat best gauw hoor. Ik ben single en kan dus lekker doen wat ik wil.
Nou valt dat allemaal reuze mee hoor, ik ben tenslotte wel een oude vrouw van 46 .....

Het is wel zo dat bijna alle mannen die ik leuk vind jonger zijn dan ik. Vroeger viel ik juist op oudere mannen, dus de leeftijd van de mannen blijft hetzelfde, maar ik word ouder.
Een collegaatje van me vertelde dat haar broer een vrouw heeft die zestien jaar ouder is dan hem en haar zus heeft een man die acht jaar jonger is. Wij blijven dus nog heel hoopvol.
Taye Diggs van Private Practice
Ik val vrijwel altijd op lange mannen, echt groot, zo'n 1.90 m en lekker breed, er mag wel wat vlees op zitten. Hoewel ik een wasbordje ook heel mooi vind (Jeroen is hard bezig met zijn wasbordje, dus dat moet ik wel zeggen).

Haarkleur, huidskleur heb ik niet echt een voorkeur in. Ik vind bruine ogen vaak wel heel erg mooi, maar ja blauw of groen is ook prima.

Ik val wel op het hele plaatje, dus niet alleen de mooie ogen of het lekkere kontje.
Een man moet wel humor hebben, of in ieder geval mij heel lollig vinden .... haha.

Ik ken prachtige mannen die echt helemaal niks uitstraalden. Dan was ik puur op het uiterlijk afgegaan en zat de rest van de avond te gapen en naar andere mannen te kijken.

 

FGHIJ

Tjonge wat loop ik achter met dat alfabet. Nathalie begon gisteren al over de K, de Kaaaa van K.....
Tja dat is nog even een verrassing, maar die Fan, dat Geld, Huilen, Irritant en Je hoeft niet naar huis vannacht, moet ze allemaal nog doen.
Van Nathalie mocht ik er best een paar overslaan, maar ik vind ze allemaal leuk en ik kan over elke letter wel iets vertellen.

Laat ik maar gewoon beginnen en er gewoon één logje van maken....... Eerst de F:
 

46
Nathalie vroeg zich af waar ze nou moest feliciteren, aangezien ik geen logje online had gezet.
Nou op mijn hyves bijvoorbeeld (thanks sisters), via de mail (Dian, Nathalie, Marianne), smsje (Isabel, Linda, Nathalie), of gewone post (superlief Angelique en zussen). Ik heb dan wel niet zo'n leuke postbode, maar hij gooit wel elke dag trouw de post in mijn brievenbus, en wat verwacht je nou nog meer van een postbode.
Of je haalt gewoon mijn logje van een jaar geleden naar boven, zodat iedereen me daar kan feliciteren ...... bedankt Nathalie (dat is ook al de derde felicitatie ).

Of je doet ze gewoon allemaal zoals Daantje ...... bedankt lieffie! En ik ga graag met je mee op 3 april, leuk zo'n verlaat verjaardagscadeau, we gaan genieten !!!!

Maar ja, Nathalie was bang dat niemand me zou feliciteren. Voor de zekerheid heeft ze dit plaatje gestuurd, zodat ik wel moest loggen.Ik ben dus jarig. Nathalie en Arno feliciteerden me vannacht als eerste en tweede.
Jeroen feliciteerde me vanochtend als derde. Ik zei hem nog dat Nathalie de eerste was.
"Ja maar ik hou wel het meest van je" zei hij en daar heeft hij weer gelijk in.
Jeroen wilde 20 euro van me lenen vanochtend ..... ben benieuwd .....
"Oud en afgedankt
Slijt hij zijn tijd met dromen"