Welkom bij Marlies!

Hoi allemaal,

Terug van weggeweest en hopelijk om te blijven.
Fijn dat jullie mijn logje weer weten te vinden.
Laat  een berichtje achter zodat ik weet wie er is langs geweest?

xxx Marlies
Weblog van de maand!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Weblogje van de week
Mijn Gastenboek
Foto album
E-mail alert
CHALLENGEMEE
Boeken 
Dood door schuld - Tineke Beishuizen
Drie is teveel - Jill Mansell
Geboren in vuur - Nora Roberts
Geboren in ijs- Nora Roberts
Appelleren - Nico Dijkshoorn
De Suite - Suzanne Vermeer
Bella Italis - Suzanne Vermeer
Gijp - Michel van Egmond
Het huis waar jij van hield-Tatiana de Rosnay
Vlinders voor altijd - Jill Mansell

Theater
Miss Saigon - 7 januari 2011
Saturday Night Fever - 14 februari 2012
Leo Blokhuis - 25 maart 2012
Brigitte Kaandorp - 4 april 2012
Bert Visscher- 25 april 2012
Wicked - 8 juli 2012

Zoeken
Mijn laatste reacties
Ik heb er zelf voor...
10:52, 9 dec 2015
Leuke foto Marjo.
17:37, 22 sep 2015
Schattig hoor.
15:32, 20 sep 2015
Herkenbaar die zwartwit...
15:30, 20 sep 2015
Leuk om te zien, mijn...
15:29, 20 sep 2015
Ha ha volle kruiken...
15:27, 20 sep 2015
Dat is wel een hele...
15:24, 20 sep 2015
Dat is drie auto's...
09:12, 13 sep 2015
Ik heb in tegenstelling...
22:45, 12 sep 2015
Ik heb heel lang gezocht...
01:19, 10 sep 2015
Router
Al bijna twee jaar heb ik een router in huis en kwam er maar niet toe om hem te installeren. Ik wist gewoon zeker dat het fout zou gaan ergens en dat ik dan helemaal geen internetmeer zou hebben.
Gisteren was ik vrij, Jeroen zat voor de zoveelste keer te internetten op mijn computer en ik bedacht dat het wel heerlijk zou zijn als hij dat gewoon in zijn eigen kamer op zijn eigen computer zou doen.
De gebruiksaanwijzing zag er simpel uit, helaas alleen in het engels, maar met de begeleidende plaatjes leek het toch aardig makkelijk.

Het aansluiten ging vlot, het herkennen van de router ook, plaatjes volgen, computer uit, computer aan, geen internet. Nog een keer, weer geen internet. Okee, dat zet geen zoden aan de dijk. Er zit een cd rom bij de router dus die moest ik weer even zoeken. Helaas dan moest ik eerst internet hebben. De router weer afsluiten, kabeltje weer direct naar mijn computer. Ja dat herkende mijn computer wel, cd rom installeren. Router weer aaansluiten en jawel via mijn computer had ik internet, nu nog die van Jeroen.

Aangezien ik de router twee jaar geleden had gekocht, wist ik niet meer waarom ik nou net dt kabeltje erbij had gekregen. Het kabeltje deed het ook niet, dus geen internet bij Jeroen.
Gelukkig is de mediamarkt vlakbij en ben ik daar een nieuwe kabel gaan halen. Thuisgekomen alles weer aangesloten en ja hoor, Jeroen heeft internet.

Blijft de vraag waarom ik dit niet twee jaar eerder heb gedaan, eigenlijk was het heel simpel. Het enige wat nog niet lukt is de computers met elkaar te laten communiceren. Ik heb wel toegang gegeven. De werkgroepen zijn hetzelfde, maar ze vinden elkaar niet.
Nou is dat niet heel belangrijk, want Jeroen wil voornamelijk spelletjes doen en als hij iets wil printen kanhij het doormailen naar mijn computer.Maar ja het leek me wel leuk om alles voor elkaar te hebben, voorlopig ben ik blij dat het gelukt is om de router te installeren en op twee computers internet te hebben.

Morgen moet ik trouwens alweer aan het werk, Jeroen gaat vanavond naar zijn tante, oom en nichtjes. Daar blijft hij tot donderdag. Dan is hij alleen vrijdag nog alleen thuis. Hebben we de vakantie toch weer prima overbrugd.

Afgelopen zaterdag kwam Danielle met haar mannen op bezoek. We hebben gezellig zitten kletsen. Danielle smste om half twaalf al of ze konden komen (we hadden 1 uur afgesproken), want Peter en Kevin waren niet meer te houden. Helaas kwam ik net mijn bed uit en moest nog ontbijten.
Het werd een gezellige middag, Peter gooide gelijk zijn schoenen uit en had moeite zijn voeten niet op tafel te leggen. Het mocht best wel, maar hij vond het zelf net wat te ver gaan geloof ik
Om 5 uur moesten ze alweer weg. Danielle kan niet in het donker rijden, dus ze moesten echt voor het donker thuis zijn. Kevin had de hele middag op Jeroen zijn playstation gespeeld, die had het ook prima naar zijn zin gehad.

Zondag vierde Tessa haar verjaardag, ze is 22 februari 10 jaar geworden. Vanaf 3 uur waren we welkom en aangezien om half vier de taart werd aangesneden, wilden wij er natuurlijk op tijd zijn. Het werd iets na drie uur dat we binnenkwamen. Ruim op tijd voor het uitblazen van de kaarsjes.

Alleen mijn schoonzus was er met haar twee jongsten en om precies half vier kwam de zus van mijn zwager binnen (net op tijd voor de taart).

Het werd een heel gezellige middag en avond, met vooral veel lekker eten en drinken. Jeroen en ik gingen traditiegetrouw pas na middernacht als laatste weg.

Vandaag heb ik nog een lekker rustig dagje, ik moet alleen wel schoonmaken, want dat is er nog niet van gekomen afgelopen weekend. Dat doe ik vanmiddag wel even, eerst straks lekker lezen op de bank.
Wat is het toch lekker om vakantie te hebben.

Mijn week ....
.... is voorbijgevlogen. Op het werk was het lekker druk. Ik moest veel afronden omdat ik een paar dagen vakantie heb. En collega was ziek, dus ik heb veel moeten bijspringen. Besluiten nakijken en zo, heerlijk werk.
Het is allemaal weer eens wat anders. Ik voelde me erg multifunctioneel ;-).

Woensdag moest mijn nichtje afzwemmen voor haar A-diploma. Ik wilde er graag bij zijn natuurlijk, maar ik had om 1 uur nog een afspraak staan en om kwart voor drie moest ik in Hoofddorp zijn. Suzanne wist niet dat ik kwam, dus als het niet zou lukken, was het geen ramp, alleen heel erg jammer natuurlijk.
Als klap op de vuurpijl had Jeroen woensdag de laatste twee uur vrij en kon dus ook mee. Ik had mijn auto halverwege de metrolijn gezet, zodat Jeroen en ik allebei makkelijk bij auto konden komen.
Gelukkig liep het allemaal goed en waren we op tijd bij het zwembad.

Suzanne zat helemaal te stralen toen ze ons zag. Opa en Joke waren er ook, dus Suzanne had een hoop fans op de kant zitten.
The day after .....
Lief vriendinnetje!Of ik het nou vier of niet mijn verjaardag, ik ben in ieder geval gewoon 44 geworden, daar hoef ik dus niks voor te doen. Het deed in ieder geval geen pijn.
Ik heb mijn best gedaan om het niet te vieren, al zijn er vriendinnen die dat volledig negeren en met een krat vol eten en twee dolenthousiaste kinderen gewoon aanbelt. Tja die kan ik niet buiten laten staan.
Onder het mom dat we de verjaardag van haar vader vierden, want ik vier mijn verjaardag niet, hebben we gezellig gekletst, kruidencake gegeten, zij heeft gekookt, ik heb het opgegeten, kortom het was leuk. Nog een lief vriendinnetje!
De kinderen moesten op tijd naar bed, dus het was ook weer vroeg rustig in huis.
Ik heb een uurtje uit liggen buiken op de bank. Jeroen heeft nog wat Dragon Ball Z afleveringen gekeken op de computer.
Ik heb heel veel e-cards gehad. Er zijn vriendinnen die er gewoon zes sturen, een ander stuurt er drie, gelukkig zijn er ook vriendinnen die er gewoon n sturen, ik kreeg veel smsjes, zelfs een heel onverwacht mmsje, Marijke had een topic geopend op www.borsato.nlen ik kreeg ook nog een aantal kaartjes via de reguliere post, vrijdag lag er zelfs al n uit Belgi in mijn brievenbus. Mijn collega's hadden maandag cadeautjes en een lief kaartje aan me gegeven en gisteren kreeg ik nog wat zeer welkome cadeau's.
Kortom er is aan me gedacht en dat heb ik zeker gevoeld.

Gistermiddag vroeg Jeroen of ik iets had om zijn benen in te smeren, hij had spierpijn. Maandag had hij twee uur gym gehad met een piepjestest en 's avonds waterpolotraining met veel zwemtraining. Ik had nog midalgan, maar dat moest hij wel zelf smeren, want ik ben er gigantisch gevoelig voor. Jeroen had gesmeerd, heel goed zijn handen gewassen en ging weer aan zijn huiswerk. Na een paar minuten kwam hij weer binnen en vroeg of er iets aan zijn wangen te zien was, die waren nogal warm. Uhm ja, best wel ....... LOL

rechterwang .....linkerwang ......

Jeroen had met zijn hoofd steunend op zijn handen zitten leren.
Gelukkig trok het na een minuut of 10 weg.
Is het heel erg als ik heel hard moest lachen ......


45e levensjaar
Christine, Marlies en Marten.Tjonge, morgen ga ik alweer mijn 45e levensjaar in. Het is weer zover, ik ben gewoon wr jarig.
Natuurlijk vier ik het dit jaarook weer niet.

Ik heb wel een dagje vrij genomen, lekker rustig aan doen en ervan genieten dat ik 44 ben.

Het ziet er leuker uit dan 43, zo die twee vieren naast elkaar. Gebeurt niet zo heel vaak natuurlijk, dat je leeftijd bestaat uit twee dezelfde getallen, over 11 jaar pas weer.

Dan word ik 55 .

Ik ga morgen in alle rust genieten van mijn verjaardag.

Ik ben nog steeds gezond, net als vorig jaar. Nog steeds gelukkig, net als vorig jaar.

Wat kan ik me nog meer wensen.


Weekend
Lekker zo'n relaxed weekend als ik achter de rug heb.
Vrijdag ben ik om vier uur stipt naar huis gegaan want om vijf uur zou het schaatsen beginnen. Ik ben een groot schaatsfan en kijk zo veel mogelijk wedstrijden op t.v.
Een WK allround in Thialf is altijd feest, dus dat bekijk ik graag. Het allerleukste is om er live een dagje bij te zijn, maar het is niet meer zo makkelijk om aan kaartjes te komen.
Eric Heiden, vijf keer olympisch goud, maar geen Wereldkampioen!
Feest en Foto's
Vorige week was Nathalie jarig en dat wilde ze weten ook. Donderdag was haar echte verjaardag en omdat het donderdag was, was ik er ook.
Ik heb haar volgens afspraak laten winnen met alle spelletje, helaas was niet iedereen zo sportief ;-).

"Ik mis je armen niet
Ik mis je ogen niet"