Welkomsttekst
Ik heet je welkom op mijn blog.

Laat even een berichtje achter voor dat je deze pagina weer verlaat!

Liefs Marleen
Sociale media

Like mijn fotografie pagina

Youtube Kanaal Laura van Kaam

Klik op de foto voor haar account

Laura's vlogs

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 
Gastenboek


Klik hier boven om naar mijn gastenboek te gaan
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsato fan's ;
en 1 gast Borsato fan's .
Profiel
Naam: RollingLeen
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lieve Laura dit kaarsje brand voor jou
Wat ben ik geschrokken

Dit kaarsje brand ik speciaal voor jou meissie 
heb er nog steeds geen woorden voor.
maar wil je wel graag een hart onder de riem steken.


Knuff van mij 
Laura van Kaam - Less is More

Beste Lezer,

Een week gelden mocht ik bij de aftrap van Laura's concert tour aanwezig zijn, wauw wat was dat BIJZONDER MOOI. Een week na de gebeurtenis ben ik nog steeds spakeloos. Vele woorden  die ik hier eigelijk nog zou willen neer zetten, maar eigelijk kan ik je alleen maar zeggen. Ervaar het zelf! Je word het hele concert mee genomen... Persoonlijk huil ik niet snel, maar die avond heb ik het niet droog gehouden. 

Lieve lezer, mocht Laura zo ver zijn dat ze een vervolg aan haar less is more tour geeft, dan is het zeer zeker het bezoeken waard!  

Voor de gene die toch nog een beetje nieuwsgierig zijn geworden,
kijk dan hier onder Laura haar eigen vlog.vond je haar vlog zo leuk en ben je beniewd naar de toekomstige vlogs abonneer dan op haar kanaal! 

Liefs Marleen.
PS als de officele promo word gelanceerd, kom ik met een uitgebriedere blog.
Laura van Kaam - vlog 5


Lieve lezers,

vanavond heeft Laura weer een prachtige vlog online weten te zetten,
dit keer neemt ze ons mee in haar week vlak voor de start van haar eigen theatertour less is more, ( De eerste avond die plaats gaat vinden bij cultuurfabriek de Dru in Ulft is al helemaal uitverkocht). Bam jonghu dat doet ze gewoon weer even

Omdat de Dru voor mij bijna thuis komen is, ga ik er heen. Wat niet wil zeggen dat als ze deze prachtige avond nogmaals elders zal gaan doen ik, niet zo gek ben om daar ook gewoon even heen te gaan (tja sorry wil niet als een stalker over komen maar voor mij is t net als uit gaan, en dat doen vele jongeren van 24 bijna iedere vrijdagavond.) genoeg over mij, nu weer over naar de orde van de avond, 

ik zou zeggen: Heel veel kijk plezier naar Laura's nieuwe vlog.
Ben benieuwd naar jullie reacties ( en als Laura zo nu en dan tijd en energie vind om mijn blogs te lezen die over haar gaan weet ik zeker dat zij dat ook leuk vind!  hoe wel ik helemaal niet weet of ze dat doet lol fun haha.)
benieuwd geworden naar haar andere vlogs? Links van jou staan alle vlogs op een rij. Benieuwd naar de toekomstige vlogs? Ik zeg gewoon even abonneren ( kost niets alleen twee seconde van je tijd  

Liefs Marleen.
Laura van Kaam - vlog 4


Lieve lezers,

Laura heeft het vloggen te pakken,
ook vandaag heeft ze weer een open en eerlijke vlog,
Der gaat vele emoties door mij heen, verwoorden kan ik ze momenteel niet.
dus hier bij zeg ik. Veel kijk plezier.
sorry ben een gevoels mens, kan t anders niet uitleggen,
terwijl ik deze vlog bekeek sprongen bij mij de tranen in de ogen,
blij dat er geen beeld is terwijl ik deze blog schrijf (slik)

Liefs Marleen.

Lisanne Spaander
Lieve lezer's 

Dit logje zou ik graag willen opdragen aan Lisanne Spaander,
zij melden gister via facebook dat ze niet zo best nieuws had en dat ze weer in een spannende tijd zit.
Nu heb ik niet heel veel de gelegenheid om haar persoonlijk te spreken, dacht doe het even zo.

Lieve Lisanne,

Wat ben jij een dappare jongevrouw,
je jaagt je dromen na, en doet wat jij leuk vind
daar in tegen de wilskracht die jij hebt. Petje af.

Ik las je facebook berichtje gisteravond
wat een domper weer, ik hoop uit de grond van m'n hart dat je hier niet te veel slecht nieuws krijgt van uit het ziekenhuis.

lieve meid van uit hier krijg je een digitale knuff van mij,
ik blijf voor je duimen.

Liefs Marleen.
Laura van kaam - Vlog 3


Ben ik met me nieuwe slappie een heel verhaal aan het typen hier op de blog, swypt de blog in eens naar rechts en weg was die (tja dat  schijnt de apple laptop te doen) ben ik me hele verhaal kwijt... das NOT FUN kan ik weer opnieuw beginnen, gelukkig kan ik blind typen 

Lieve lezers,

Laura heeft gister een poll in haar insta-story gezet hoeveel mensen het leuk vonden dat Laura haar 3 video online zou zetten, daar werd weer massaal op gereageerd, zo gezegd zo gedaan.


Veel kijk plezier.Nu zou ik graag m'n persoonlijke mening over deze vlog hier willen vertellen.

Lieve Laura, Wat was je weer open en eerlijk..., wauw zonder enige schaamte gewoon bam, vertel jij even hoe jij je echt voelt. ( hum hoe doe jij dat?? Zou er graag wat van willen leren hihi) ook heel bijzonder dat je familie er geen problemen mee heeft dat ze zo nu en dan in beeld komen, hoe wel ik ook wel snap dat er grenzen zijn.. en dan de reactie van je pa.. Hoe liefffffff.  Jullie zijn met z'n alle een bijzonder lieve en eerlijke fam, jullie vinden niets te gek, Nou ja af en toe mij dan hahhahaha (grapje) Ik hoop dat je een voorbeeld kunt zijn voor leeftijds genootjes van jou ( hum nu doe ik net of ik heel ouud ben, maar dat valt ook wel weer mee   Lieve meid ik heb weer genoten van je vlog, en ik kijk uit naar je volgende, (alleen ales jij er ook plezier in bleeft want dat staat natuurlijk voor op) 

Tot snel xxx
Zijn er nog Borsato fan's die kaartjes hebben gescoord voor de less is more concert van Laura? Marco ben jij dit keer wel van de partij? Zou jij het een keer leuk vinden om in het publiek te zitten ( als je agenda dat toe laat hihi) terwijl Laura staat te rocken op het podium? ( stiekem hoop ik dat dat wel een keer zal gaan gebeuren, want heb ik zo'n klein vermoeden dat niet alleen Laura heel blij is. Maar ik ook. sst niet door vertellen  Ach ja de tijd zal het gaan leren.
Zo nu vind ik wel dat de lezer van deze blog lang genoeg gelezen heeft, en dat ik moet stopen met typen van deze blog, maar Leentje Winter Teentje ( dat is nog eens toepasselijk de winter tijd is net vanacht in gegaan hahaha) vind het het nog zo fijn om door te blijven schrijven, maar of het dan nog heel erg boeiend zal gaan worden is dan ten tweede haha 

Zelf kijk ik weer uit naar jullie reacties onder deze blog.
daar word ik blij van.Liefs Rolling Leen
Laura van Kaam- Aan het vloggen geslagen

Lieve lezers,

Jaa daar ben ik weer met m'n Laura spam!
Persoonlijk vind ik dat het leuk is dat iedereen dit weet:
Laura is namelijk aan het Vloggen geslagen! :)

in haar eerste ( nog niet officele video) beantwoorden ze vragen van haar fan's die ze via sociale media toegestuurd had gekregen.
Tot slot vroeg ze of haar fan's/kijkers het leuk zouden vinden als ze vaker videobeelden zou gaan maken...
Hier op werd volmondig ja op gezegd.., 
zo gezegd zo gedaan
Wat heb je dit weer goed gedaan, :d
jij hebt echt geen camera vrees hihi, :)
en je vind het ook niet bepaald vervelend om tegen je camera te praten zonder dat die terug antwoord.
Liefs Marleen. 
O’g3ne
Lieve lezers, de hele week zit ik al vast gekluisterd aan mijn radio, of aan mijn mobiel omdat ik bijna geen nummer van de Qtop500 wil missen,
maar voor dat Qmusic lost  barst met de lijst, kwamen O'g3ne nog een aantal prachtige cover zigen...
Heb je die gemist? ik zet ze even voor je op een rij!

1. 


2.

3. 

4. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt tussen nummer 3 en 4 kan kiezen, maar als ik dan toch echt moet gaan kiezen kies ik voor nummer 4: Jolene gecoverd door de meiden...

Welke vinden jullie het mooist?

Jammer genoeg konden de meiden vandaag geen 5e cover tergehoren bregen, omdat Amy ziek is.. en tenslotte gaat je gezondhied voor alles... Ik wens Amy van harte beterschap.
Lieve meiden jullie hebben het top gedaan.
Ik zeg tot in Ulf de dru ( 03-02-2017) 

Liefs Marleen
O'G3NE TheatertourO'G3NE gaat het theater in, de meiden zullen vanaf eind September (dit jaar) tot (volgend jaar) Maart een Theatertour door heel Nederland gaan geven.. Hoe vet is dat! En nog Vetter is: Ik BEN DAAR BIJ! Vrijdag 03-02-2017 staan ze in de Dru in Ulft (de achterhoek) Voor mij zou dit de eerste keer zijn dat ik de meiden live ga horen zingen, maar als ik hun livestreams (via youtube) mag geloven, weet ik zeker dat het één heel groot feest zal gaan worden... 

IK heb er in iedergeval nu al zin in! Laat maar komen meiden!
Stiekem hoop ik dat ik na afgeloop nog eventjes (snel) met hun op de foto mag.. 

Wil jij ook graag bij één van de theatertours van O'G3NE zijn, bekijk dan hier of ze bij jou in de buurt komen.


Liefs Marleen

 
og3ne volgend jaar naar het eurosongfestival ?


Lieve lezers,

Hier bij vraag ik jou persoonlijke mening, (hou je antwoord wel netjes en beschaaft het is tenslotte een vrijland en iedereen mag zijn of haar eigen persoonlijke mening hebben.) wat vind jij? Mag og3ne volgend jaar ons land gaan vertegenwoordigen op het eurosongfestival?

Afgelopen zaterdagavond zongen zij in de eerste aflevering van Beste Zangers 2016 het nummer Clown. Prachtig gezongen natuurlijk door drie natuur talenten! 
Persoonlijk volg ik O'G3NE al eninge tijd, eigelijk al toen zij nog als meiden groep Lisa amy en Shelley begonnen met het nummer Adem in Adem uit! (2007)Nu is het eurosongfestival van dit jaar al weer voorbij, maar het is niet verkeerd om voor uit te denken... Zou jij het een goede inzending vinden om O'G3NE naar eurovisie songfestival te sturen?
"Geen wolken voor de maan
Ze zijn voorgoed gegaan"