Welkomsttekst
Ik heet je welkom op mijn blog.

Laat even een berichtje achter voor dat je deze pagina weer verlaat!

Liefs Marleen
Sociale media

Like mijn fotografie pagina

Youtube Kanaal Laura van Kaam

Klik op de foto voor haar account

Laura's vlogs

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 
Gastenboek


Klik hier boven om naar mijn gastenboek te gaan
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsato fan's ;
en 1 gast Borsato fan's .
Profiel
Naam: RollingLeen
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Thuis in Nijmegen

Lieve lezer,

Voor mij is het al enige tijd gelden dat ik kon zeggen dat ik naar een onvergetelijk concert mocht/kon van meneer Borsato zelf.

Morgen komt daar verandering in, Morgen is voor mij het hele plaatje compleet, voor mij voelt de stad Nijmegen al als thuis komen, en dan mag ik ook nog eens naar een concert van Meneer Borsato zelf. Hoe nice is dat.

Stiekem voel ik me wel een beetje een geluksvogel,
toen de kaarten van deze tour in de verkoop gingen, heb ik het niet voor elkaar kunnen krijgen om een plaatsje te kunnen bemachtigen, maar door mijn oproep op facebook, heb ik van een lieve oude school genoot een kaartje kunnen over nemen. :d 

Zelf ben ik hem heel dankbaar, 
ondanks dat ik het best nog wel spannend/ eng vind om echt in mijn eentje morgen daar te zijn. Ga ik er van proberen te genieten,

Deze vlog word vervolgd!
Thuis in Nijmegen


Lieve lezer,

Nijmegen is een stad waar ik me thuis voel,
het is een plek waar ik graag wil zijn.
De mensen zijn gastvrij, en de waalkade is een plek waar ik graag ben,
het uitzicht het water, het is een plek waar ik 100% mezelf kan zijn.
De zon zien zakken in de zee, is mijn ultieme geluksmoment!

Dit blije vrouwke kan jou melden dat:
Ik er gewoon bij ben!!!! Ja je lees t goed... Ik ben gewoon bij een concert van

Marco Borsato  Ik ben gewoon een heel blij ei kan t nog niet echt geloven... maar t is echt zo... Der is alleen één dilemma, Ik ga helemaal alleen 
 (als ik er nu al aan denk krijg ik er de kriebels van).
 :d Ik kan het!
Hier bij wil ik graag m'n lieve schoolgenoot Nick Kinkerlder bedankt want dankzij hem mag ik deze avond beleven.. Normaals Nick super bedankt 
Liefs Marleen.

Wat is jou favoriet?


Lieve lezer,

Wie heeft er allenaal al het nieuwe album van Marco Thuis?
Ik ben één van de vele gelukkige die het album thuis aan de collectie mag toevoegen.

Wat ik me nu af vroeg hé, wat is jou favoriete nummer van Marco's nieuwe album? Waarom is juist dat nummer jou favoriet?

Laat ik zelf een begin maken.

inmiddels heb ik het album al een aantal keer gehoord, maar ik ga nu echt op m'n eerste gevoel af, en die zei heel sterk dat m'n favriet op dit moment toch echt het nummer: 

Marco Borsato - Eventjes alleen.Liefs Marleen.

Één grote Borsato familie


Lieve lezer,

Heb jij ook zo genoten van Late Night gisteren?
Zelf heb ik er met veel plezier naar gekeken,
zo nu en dan verscheen er bij mij een lach en een traan.

Omdat ik vind dat we allemaal één grote Borsato familie zijn, heb ik gisteren weer een goede daad vericht. Omdat de belgische fans niet naar RTL Late Night konden kijken, ben ik van uit mijn huiskamer thuis Live gegaan op belgische fanclub facebook pagina.

Zo dat iedereen de prachtige unieke uitzending kon zien.
Het werd gelukkig zeer gewaardeerd, en ik heb het met heel veel plezier gedaan. Tenslotte is het heel fijn iets te kunnen betekenen voor de ander.

Liefs Marleen.

Photohunt
 
Lieve lezers,
al enige tijd heb ik de borsato app op m'n telefoon staan, en krijg zo nu en dan een melding dat er een nieuwe Photohunt is. Wat is nu werkelijk de bedoeling hier van?? Ik zie nu op de home pagina van de borsatoweblogs dat er prijzen aan vast gekoppeld zitten, nu zal ik niet alleen mee doen voor de prijzen maar ook gewoon voor het plezier die je er aan kunt beleven, 

Is hier iemand die mij kan vertellen hoe het werkt? 
miss dat ik dan ook gezellig mee ga doen :p


Liefs 
Borsato 2.0 :-)
Lieve lezers,

Ik was een beetje door de nieuw geüploade logjes aan het snuffelen om dat zo nieuwschierig dat ik ben, wel beniewd was die gene die naar de borsato weekend zijn geweest het gehad hadden, en oo wat zijn het nu al leuke logjes.. Ik probeer bij iedereen even een leuke reactie neer te zetten, want tenslotte is en altijd fijn om een compliment te krijgen, en mijn ervaring is dat complimenten geven nog een tikkeltje leuker is.. hihihNu was ik zo aan het snuffelen door alle logjes en kwam uiteindelijk uit bij: Stefan zijn logje, die een filmpje heeft geüploade over de nieuwe versie die zeer binnenkort de lucht in gaat. OO wat werd ik daar blij van  een kleine uitleg over de nieuw soort loggen.

Mijn eerste reactie: Dit is gewoon de BOM.. Het geeft mij een stok achter de deur om nog meer leuke logjes te maken... Hoe wel ik nog niet zo goed weet hoe ik dit ga aan pakken, want  mijn leven bestaat momenteel  uit ziekenhuis bezoeken en veel testjes en erg moe zijn door alle energie die ik niet heb door alles wat er binnen in m'n lichaam gebeurd, tenslotte is dat niet echt super boeiend om te lezen...  En ik wil ook geen drama vrouwtje uit gaan hangen. Ik zou graag mijn logjes zo positief mogelijk houden, hoe wel niemand iedere dag positief kan zijn, en je ook echt wel je emotie mag tonen. 

Stefan nogmaals bedankt.... super blij mee...
Verder ga ik meer poppetjes gebruiken bij m'n logjes zodat ze toch nog een beetje opgevrolijkt worden. 

Fanclub weekend


Lieve grote fan familie..


Ik wil iedereen heel veel plezier wensen die naar de Borsato fanclubdag en Bingo gaan! Geniet er van.  Ik zie graag de leuke logjes terug op de weblog.

Thuis is voor mij
Thuis is voor mij:

Thuis is voor mij:  Gelukkige mensen zien. Daar word ik nog gelukkiger van.   
Thuis is voor mij: Iets kunnen betekenen voor een goed doel. 
Thuis is voor mij: foto's maken van dieren en personen.
Thuis is voor mij: zelf voor de camera te staan/zitten
Thuis is voor mij: samen met mijn lieve vier voeter te zijn.
Thuis is voor mij: bij optredens van Laura van Kaam aanwezig te mogen zijn. 
Thuis is voor mij: Te kunnen genieten van de zon..
Thuis is voor mij: lange telefoon gesprekken voeren met mensen die mij dierbaar zijn. 
Thuis is voor mij: Dingen zelfstandig dingen ondernemen/doen

Liefs Marleen. 


 
Lastig blogje ooit
Beste lezers,

Na hier heel lang en diep over na te hebben gedacht zit ik er aan te denken om te stoppen met de fanclub, niet dat ik niet meer van de muziek van Marco hou, juist wel, maar der zijn drie redenen,

1e t laatste halfjaar loop ik met mezelf te stunten, ik had gehoopt dat als ik zou verhuizen naar een andere woonplek dat te lichaamelijk op ten duur ook weer beter met me zou gaan.. Maar schijnbedriegt, afgelopen winter ging alles nog ok'e omdat ik me netjes aan mijn rust(ig aan) schema heb     gehouden nu het mooie weer er weer aan komt wil ik kunnen genieten van de  leuke dingen die het leven, maar mijn lichaam daar Anders over denkt, en door dat mijn lichaam en geest nu niet echt samen willen werken, komt de muziek van Marco heel dichtbij mij, de meeste vinden dat heel fijn dat muziek dichtbij hun gevoel komt, maar ik vind het eng, waar door ik liever zo min mogelijk muziek van Marco aan heb staan.

Nu ben ik vanaf 2012 lid van de fanclub, en ben ik jaarlijks naar de fanclub dagen geweest, de eerste keer dat ik daar naar toe ging weet ik nog als de dag van gisteren, oo wat was ik zenuwachtig, wie zal ik daar gaan zien, en ik zou Marco voor het eerst van dichtbij mee maken.... Nu vind ik het de normaalste zaak van de wereld, Marco had tenslotte bijna mijn vader kunnen zijn geweest, dus ik zie hem grote deels gewoon als persooon net zoals jij en ik. 

2e financieel word het voor mij ook net iets te prijzig, en dan heb ik het niet alleen over de weblog/fanblad en zo maar over het gehele plaatje. Zo nu en dan worden er leuke activiteiten georganiseerd die voor mij te ver reizen is (nu wil ik niet zielig doen want er zullen vaste mensen zijn die nog verder moeten reizen.) 

3e ik vind het vaak lastig om dingen hier goed op te schrijven, zoals het voor andere mensen te snappen is, en echt persoonlijke dingen, of gevoelsmatige dingen zet ik hier liever niet neer omdat ik niet weet en zie wie dit allemaal leest, aangezien de hele wereld (als ze dat willen) mijn logjes kunnen lezen, hou ik het liever neutraal. En ergens kijk ik ook wel op tegen bepaalde logjes hoe mooi zij kunnen schrijven, waar door het leuk en boeiend is om te lezen.

Maar al bij al, ik kan en mag er nog even over na denken want rond juni is m'n fan abonoment afgelopen,. Dus heb nog even de tijd om er rustig over na te denken of ik echt van deze stap gelukkiger zal gaan worden.


Liefs Knuff Marleen 
Het zijn de kleinste dingen,
Er zijn van de kleine momenten die je extra gelukkig maken.Vandaag is zo'n dag! Wat was het fijn wakker worden vanmorgen,
en wat een lieve bijzonder hartverwarmende woorden heeft Marco (en zijn team) in mijn schijnwerper geschreven...

Lieve Marco heel erg bedankt voor deze mooie woorden..
ik ben er nog steeds sprakeloos van... Ik had dit niet verwacht!

Liefs en een hele dikke internet knuffel van Mij.
"En zo liepen we vaak zonder iets te zeggen
Lange einden heel gezellig hand in hand"